Slimster reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 7.3
Service 7.3
Prijs 7.3
Bezorging 7.3

Totaal

7.3
66.7% zou hier weer kopen

Slimster

Review van Slimster

Slimster is een website die zich richt op het vergelijken van verschillende producten en diensten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe televisie, een energiecontract, een klusser of een telefonie-abonnement, bij Slimster vind je het allemaal. Met een team van productspecialisten en een overzichtelijk platform, helpt Slimster je om de beste keuze te maken voor jouw behoeften.

Gebruiksgemak

Een groot pluspunt van Slimster is het gebruiksgemak van de website. Het navigeren door de verschillende categorieën is eenvoudig en de filters stellen je in staat om snel de producten of diensten te vinden die aan jouw eisen voldoen. Daarnaast is de website overzichtelijk en duidelijk vormgegeven, waardoor je snel de informatie kunt vinden die je nodig hebt.

Uitgebreid aanbod

Wat Slimster onderscheidt van andere vergelijkingswebsites is het uitgebreide aanbod. Of je nu op zoek bent naar een energieleverancier, een nieuwe keukenapparatuur of een vakman voor een klus in huis, je vindt het allemaal op Slimster. Het feit dat je alles op één plek kunt vinden, bespaart je veel tijd en moeite.

Deskundig advies

Naast het uitgebreide aanbod, biedt Slimster ook deskundig advies aan. De productspecialisten van Slimster stellen de vergelijkingslijsten samen en voorzien je van waardevolle informatie en tips. Hierdoor kun je een weloverwogen keuze maken die aansluit bij jouw budget en wensen.

In de woorden van Albert Einstein: "Probeer niet een man van succes te zijn, maar probeer liever een man van waarde te zijn." Slimster streeft ernaar waarde toe te voegen aan het leven van haar gebruikers door hen te helpen de beste keuze te maken bij de aanschaf van producten en diensten.

Service en betrouwbaarheid

Als het gaat om service en betrouwbaarheid, scoort Slimster hoog. De website werkt samen met gerenommeerde bedrijven en vakmannen die voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je een betrouwbaar product of dienst ontvangt en dat je goed geholpen wordt bij eventuele vragen of problemen.

Conclusie

Al met al is Slimster een uitstekende website voor iedereen die op zoek is naar een nieuw product of dienst. Het gebruiksgemak, het uitgebreide aanbod, het deskundig advies en de betrouwbare service maken het tot een betrouwbare en waardevolle bron. Of je nu een televisie, een energiecontract, een klusser of een telefonie-abonnement zoekt, bij Slimster ben je aan het juiste adres.

Laat een review achter

Heb je zelf ervaring met Slimster en wil je jouw mening delen? Laat dan een review achter op onze website. Jouw feedback helpt andere gebruikers om de beste keuze te maken en stelt ons in staat om onze diensten verder te verbeteren. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

R
Roderick 11 maanden geleden
10
Eerste keer dat ik hiervan gebruik heb gemaakt en dat was positief. Bedrijven die waren geselecteerd waren goed en passend voor mijn wensen. Aanrader. Zonnepanelen moeten nog wel gekocht wo...
M
Marjolein 10 maanden geleden
10
Prima bedrijven gevonden voor de spouw
J
Jan 4 maanden geleden
2
Zeer slecht, heb betaald voor meerdere opdrachten die er niet zijn, of al vergeven, of niet beschikbaar. Slimster belt achter mijn rug om klanten en zegt vervolgens dat ik een oplichter ben...

Alle reviews ( 3 )

Zonnepaneel offertes

Eerste keer dat ik hiervan gebruik heb gemaakt en dat was positief. Bedrijven die waren geselecteerd waren goed en passend voor mijn wensen. Aanrader. Zonnepanelen moeten nog wel gekocht worden.

R
Roderick 11 maanden geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Isolatie bedrijf gevonden

Prima bedrijven gevonden voor de spouw

M
Marjolein 10 maanden geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Klissen

Zeer slecht, heb betaald voor meerdere opdrachten die er niet zijn, of al vergeven, of niet beschikbaar. Slimster belt achter mijn rug om klanten en zegt vervolgens dat ik een oplichter ben terwijl ik niet eens de kans heb gehad te beginnen. Ik probeer in contact met slimster te komen maar geven totaal geen gehoor, telefoon word niet opgenomen. Kijk uit mensen en bedrijven! Kost veel geld en veel klanten.

J
Jan 4 maanden geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
2
Bezorging
2
Totaal
2
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!