Drukland reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Drukland

Ben je bezig met het opzetten van een campagne? Misschien heb je dan een behoefte aan producten als flyers, folders, banners en vergelijkbare. Of misschien ben je ondernemer en op zoek naar producten die jij persoonlijk kunt ontwerpen, zoals: bedrijfskleding of visitekaartjes. Een bedrijf waar je dat soort producten kunt vinden is Drukland.

Voordat je de producten van Drukland gaat bestellen, wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen voldoet. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan vragen als: uit wat voor soorten artikelen kan ik kiezen bij Drukland? Hoe kan ik zelf mijn eigen ontwerpen bij het bedrijf uploaden? Waar kan ik terecht als ik een klacht heb? Hoe zit het eigenlijk met de klantvriendelijkheid en de klanttevredenheid van de onderneming? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze reviewsite, Drukland beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Drukland

Drukland is een bedrijf waar je zelf op basis van jouw eigen ontwerpen drukwerk kunt bestellen. Vanaf hun productielocatie in Westerbroek maakt de drukkerij het bestelde drukwerk zelf. Het bedrijf heeft altijd de volledige controle over hun eigen producten. Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van het productieproces bij Drukland kan je zelf een afspraak maken om een rondleiding te krijgen.

Producten en diensten Drukland

Ben je benieuwd naar alles wat Drukland je te bieden heeft? Dan is het mogelijk om hun producten via de website te bekijken. Als je daar beland bent kan je uit verschillende soorten drukwerk kiezen, waaronder: Flyers, Rollup banners, Folders, Visitekaartjes, Verzenddozen en Ansichtkaarten. Om zelf je ontwerp te uploaden selecteer je eerst een aantal eigenschappen van jouw gewenste product, zoals: formaat, materiaal en indien toepasselijk andere overige. Bovenaan is het ook mogelijk om te sorteren op basis van: Promotie, Huisstijl, Buiten, Beurs, Verpakkingen, Sign, Thuis, Horeca, Kleding en Stickers. Als je op een product klikt kan je daarvan de toepasselijke kenmerken lezen, en vaak naar persoonlijke wens kiezen wat voor specificaties jouw bestelling zal hebben.

Heb je een product kunnen vinden en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je voor het betalen gebruik maken van verschillende methodes, waaronder: iDEAL, MasterCard, Visa en PayPal. Levertijden verschillen per product, over de bezorgingen en levertijden valt meer informatie te lezen op de website van Drukland.

Contact

Heb jij een vraag, opmerking of suggestie die je wilt delen met Drukland? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kan je op de website via een contactformulier jouw bericht delen. Vind je het fijner om telefonisch contact op te nemen? Dan kan je bellen naar het nummer: 088 - 3500 100. Het bedrijf is ook bereikbaar op Whatsapp, voeg daarvoor het nummer +31 6 - 383 244 89 toe. Mailen kan ook, daarvoor kan je het adres: Contactformulier gebruiken. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van het bedrijf.

Reviews en beoordelingen Drukland

Heb je al eens eerder drukwerk besteld bij Drukland? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Drukland met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet maak je het immers makkelijker voor andere geïnteresseerden een realistischer beeld over Drukland te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

M
Meijer 2 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs drukwerk besteld bij Drukland en ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van het geleverde product. De website was erg gebruiksvriendelijk en ik kon gemakkelijk mijn...

Alle reviews ( 1 )

Ik heb onlangs drukwerk besteld bij Drukland en ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van het geleverde product. De website was erg gebruiksvriendelijk en ik kon gemakkelijk mijn ontwerp uploaden om gedrukt te worden. Ik was blij om te zien dat er een grote verscheidenheid aan materialen beschikbaar waren waarop ik mijn ontwerp kon laten afdrukken, waaronder flyers, visitekaartjes, posters, briefpapier en enveloppen. Wat me opviel was hoe scherp de prijzen waren in verhouding tot andere drukkerijen die ik had bekeken. Dit betekende echter niet dat er ingeboet werd op kwaliteit: mijn bestelling werd netjes afgeleverd met heldere kleuren en goed gedetailleerde weergave van de tekst. De klantenservice reageerde snel toen ik vragen had over het bestelproces, wat mij geruststellend vond tijdens het plaatsen van mijn order. Al met al kan ik Drukland ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig drukwerk tegen concurrerende prijzen.| | | Uitstekende service voor goedkoop drukwerk

M
Meijer 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review