8

PanelClix
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Prijs/Kwaliteitverhouding
8
Klantenservice en Klachtenafhandeling

PanelClix

Panelclix is een bedrijf dat sinds 1999 online veldwerk uitvoert voor verschillende marketing bureaus met geavanceerde technologieën. Ze hebben een actief panel met meer dan 100.000 leden in Nederland en België en zijn ISO-gecertificeerd voor kwaliteitsnormen. Panelclix biedt klantgerichte diensten aan marktonderzoekers en stimuleert leden om hun panels up-to-date te houden voor nauwkeurige resultaten. Ze leveren diensten zoals het opzetten van webenquêtes en het verzorgen van custom panels met specifieke kenmerken.

Wat zeggen de reviews?

PanelClix biedt een uitstekende waarde voor je geld, met een eenvoudige manier om punten om te zetten in contant geld en mogelijkheden om extra geld te verdienen met enquêtes. De klantenservice wordt geprezen als betrouwbaar en divers, waardoor het platform een goede gelegenheid biedt om geld te verdienen met minimale inspanning.

Prijs/Kwaliteitverhouding

8
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Gemakkelijk punten inwisselen voor contant geld"
  • "Mogelijkheid om extra geld bij te verdienen door enquêtes in te vullen"
De website biedt een eenvoudige manier om punten in te wisselen voor contant geld en met de mogelijkheid om extra geld te verdienen door enquêtes in te vullen. Dit biedt een goede waarde voor je geld doordat je eenvoudig wat extra geld kunt verdienen met minimale inspanning.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

8
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "Diversiteit aan enquêtes"
  • "Klantenservice is top-notch"
  • "Mogelijkheid om extra geld bij te verdienen door enquêtes in te vullen"
De klantenservice wordt geprezen als uitstekend en de diversiteit aan beschikbare enquêtes biedt mogelijkheden om extra geld te verdienen. Dit platform biedt een goede gelegenheid om enquêtes in te vullen en wordt ondersteund door een betrouwbare klantenservice.