Superfoodmarkt.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Superfoodmarkt.nl

Bij een gezonde levensstijl hoort ook gezond eten, met onze huidige technologie ontwikkelen we daar constant nieuwe producten voor, ook voedingssupplementen, natuurvoeding en ‘superfoods’, worden steeds belangrijker. Misschien ben je zelf wel op zoek naar een website waar je dit soort producten kunt vinden, dan is Superfoodmarkt.nl wellicht wel interessant.

Alleen je wilt natuurlijk geen troep in je lichaam, tevens wil je zekerheid: ‘zijn de producten van Superfoodmarkt.nl het wel waard?’, is wat veel mensen zich dan afvragen. Om precies op die vraag een perspectief te krijgen kan je op onze reviewsite de beoordelingen en ervaringen van andere consumenten vinden.

Over Superfoodmarkt.nl

Superfoodmarkt.nl is — zoals de naam al laat denken — een webshop waar je terecht kunt voor ‘superfoods’, maar ook andere voeding supplementen en natuurvoeding. Dit zeggen ze zelf over hun assortiment: ‘Alles is puur natuur, biologisch en zoveel mogelijk rauw, wij hebben alleen het allerbeste voor je geselecteerd.’ Superfoodmarkt.nl is sinds 2016 actief, het bedrijf maakt onderdeel uit van Brixters B.V.

Assortiment en diensten

Op de webshop van Superfoodmarkt.nl zijn diverse categorieen, enkele voorbeelden: superfoods, voedgins supplementen, natuurvoeding, persoonlijke verzorging en non-food. Deze categorieen bestaan veelal uit diverse producten en artikelen verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, smaken en soorten. Ook hebben ze een ‘sale’ categorie waar je de actuele aanbiedingen van dat moment kunt vinden. Producten op hun website kunnen worden gefilterd op bepaalde eigenschappen als categorie, merk, spaarpunten en nog meer.

Als je besteld hebt wordt je pakketje dezelfde dag verzonden als je voor 20:00 UTC besteld. Nadat je pakket is gegeven aan de vervoerder krijg je een track & trace code. Verzendingen zijn gratis vanaf € 45,-. Retourneren is mogelijk als je dit binnen 14 dagen na ontvangst doet, wel moet je je uiteraard aan hun retourbeleid houden, deze kun je vinden op hun website. Ook kan je een product ruilen, wederom moet het natuurlijk aan hun beleid voldoen, deze valt ook op hun website te vinden bij ‘veelgestelde vragen’.

Contact

Toch nog vragen voor de klantenservice van Superfoodmarkt.nl, of heb je een andere reden om contact met ze op te nemen? Dan kan je een van de volgende contactgegevens in acht nemen: E-mail: info@superfoodmarkt.nl en Telefoon: 020 – 30 90 400. Het volgende adres; Brixters B.V. Herenweg 15 3602 AM Maarssen. Deze twee nummers kan je voor eigen research gebruiken: KVK-nummer: 24397024 BTW-nummer NL: NL8159.96.767.B01. Eveneens zijn ze ook op Facebook en Instagram te vinden en contacteren.

Laat een review achter

Heb je al eens de voedingssupplementen van Superfoodmarkt.nl gebruikt, of gebruik je regelmatig een van hun superfood producten? Laat hier dan een review achter over hoe je het bedrijf hebt ervaren. Daarin zou je bijvoorbeeld kunnen schrijven over de verzendingen, klantenservice en of je ze zou aanraden aan anderen. Hiermee help je ook nog eens andere geïnteresseerde consumenten! Deze kunnen namelijk met hulp van jouw review een (potentieel) accurater beeld vormen over Superfoodmarkt.nl en hoe ze in de werkelijkheid worden ervaren. Wil je meer leren over Superfoodmarkt.nl, of andere onderneming? Neem dan een kijkje op onze ervaringen website.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Loek 2 jaar geleden
8.5
Onlangs heb ik mijn eerste aankoop gedaan bij Superfoodmarkt.nl en ik moet zeggen dat het een positieve ervaring was. Het online bestellen van natuurvoeding en supplementen was nog nooit zo...

Alle reviews ( 1 )

An Amazing Online Destination for Healthy Grocery Shopping!

Onlangs heb ik mijn eerste aankoop gedaan bij Superfoodmarkt.nl en ik moet zeggen dat het een positieve ervaring was. Het online bestellen van natuurvoeding en supplementen was nog nooit zo eenvoudig. Het aanbod van producten op de website is uitgebreid en goed georganiseerd, waardoor het gemakkelijk is om te vinden wat je zoekt. Bovendien zijn er regelmatig interessante aanbiedingen beschikbaar, waarmee je flink kunt besparen op je uitgaven. De levering verliep ook soepel en snel, binnen slechts twee dagen had ik mijn bestelling al in huis. De producten waren netjes verpakt en kwamen in perfecte staat aan. Wat me vooral aansprak over deze webshop, is hun keuze voor hoogwaardige kwaliteit producten. Ik ben erg bezorgd over wat ik consumeer en door Product Labeling kan dit makkelijker worden bijgehouden Kortom, ik ben zeer tevreden over Superfoodmarkt.nl! Ze bieden niet alleen een divers assortiment van gezonde voedingsmiddelen aan, maar ook veel informatie hoe men bewust kan consumereren.

L
Loek 2 jaar geleden
Bestellen
6
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!