Superfoodmarkt.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Superfoodmarkt.nl

Bij een gezonde levensstijl hoort ook gezond eten, met onze huidige technologie ontwikkelen we daar constant nieuwe producten voor, ook voedingssupplementen, natuurvoeding en ‘superfoods’, worden steeds belangrijker. Misschien ben je zelf wel op zoek naar een website waar je dit soort producten kunt vinden, dan is Superfoodmarkt.nl wellicht wel interessant.

Alleen je wilt natuurlijk geen troep in je lichaam, tevens wil je zekerheid: ‘zijn de producten van Superfoodmarkt.nl het wel waard?’, is wat veel mensen zich dan afvragen. Om precies op die vraag een perspectief te krijgen kan je op onze reviewsite de beoordelingen en ervaringen van andere consumenten vinden.

Over Superfoodmarkt.nl

Superfoodmarkt.nl is — zoals de naam al laat denken — een webshop waar je terecht kunt voor ‘superfoods’, maar ook andere voeding supplementen en natuurvoeding. Dit zeggen ze zelf over hun assortiment: ‘Alles is puur natuur, biologisch en zoveel mogelijk rauw, wij hebben alleen het allerbeste voor je geselecteerd.’ Superfoodmarkt.nl is sinds 2016 actief, het bedrijf maakt onderdeel uit van Brixters B.V.

Assortiment en diensten

Op de webshop van Superfoodmarkt.nl zijn diverse categorieen, enkele voorbeelden: superfoods, voedgins supplementen, natuurvoeding, persoonlijke verzorging en non-food. Deze categorieen bestaan veelal uit diverse producten en artikelen verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, smaken en soorten. Ook hebben ze een ‘sale’ categorie waar je de actuele aanbiedingen van dat moment kunt vinden. Producten op hun website kunnen worden gefilterd op bepaalde eigenschappen als categorie, merk, spaarpunten en nog meer.

Als je besteld hebt wordt je pakketje dezelfde dag verzonden als je voor 20:00 UTC besteld. Nadat je pakket is gegeven aan de vervoerder krijg je een track & trace code. Verzendingen zijn gratis vanaf € 45,-. Retourneren is mogelijk als je dit binnen 14 dagen na ontvangst doet, wel moet je je uiteraard aan hun retourbeleid houden, deze kun je vinden op hun website. Ook kan je een product ruilen, wederom moet het natuurlijk aan hun beleid voldoen, deze valt ook op hun website te vinden bij ‘veelgestelde vragen’.

Contact

Toch nog vragen voor de klantenservice van Superfoodmarkt.nl, of heb je een andere reden om contact met ze op te nemen? Dan kan je een van de volgende contactgegevens in acht nemen: E-mail: info@superfoodmarkt.nl en Telefoon: 020 – 30 90 400. Het volgende adres; Brixters B.V. Herenweg 15 3602 AM Maarssen. Deze twee nummers kan je voor eigen research gebruiken: KVK-nummer: 24397024 BTW-nummer NL: NL8159.96.767.B01. Eveneens zijn ze ook op Facebook en Instagram te vinden en contacteren.

Laat een review achter

Heb je al eens de voedingssupplementen van Superfoodmarkt.nl gebruikt, of gebruik je regelmatig een van hun superfood producten? Laat hier dan een review achter over hoe je het bedrijf hebt ervaren. Daarin zou je bijvoorbeeld kunnen schrijven over de verzendingen, klantenservice en of je ze zou aanraden aan anderen. Hiermee help je ook nog eens andere geïnteresseerde consumenten! Deze kunnen namelijk met hulp van jouw review een (potentieel) accurater beeld vormen over Superfoodmarkt.nl en hoe ze in de werkelijkheid worden ervaren. Wil je meer leren over Superfoodmarkt.nl, of andere onderneming? Neem dan een kijkje op onze ervaringen website.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook