NovaMora

Alle reviews

NovaMora

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

NovaMora

 

Als je wel eens op zoek bent geweest naar een spannende date heb je misschien gebruikgemaakt van de datingsite Novamora. We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Het is best een beetje spannend om je aan te melden op een datingwebsite. De ervaring van anderen horen kan ervoor zorgen dat eventuele vragen worden weg genomen. 

Novamora is een datingsite die bekend is van radio en tv. Op hun website kunnen singles en stellen op zoek naar een spannende date. Dit doe je door anoniem een gratis profiel of VIP-profiel aan te maken.

Laat ons weten wat je ervaring is zodat we die kunnen delen met anderen. Jouw mening is heel waardevol om een objectief beeld te vormen van de diensten van deze datingsite. Help ons om anderen te helpen.

Over Novamora
Novamora is een online datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een spannende date. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen. Ze geven aan dat ze in tegenstelling tot andere datingsites een echt legitiem bedrijf zijn waar echte mensen werken en echte mensen op zoek gaan naar een date. Dat betekent dat je met vragen terecht kan bij de klantenservice en in theorie niet benaderd wordt door mensen met een nepprofiel.

Het kan goed zijn dat je Novamora kent van reclames op tv en de radio zoals bij 538. Ze hebben ook geadverteerd in bushokjes met veel weerstand tot gevolg. Niet iedereen wordt namelijk enthousiast van een schaarsgekleed koppel op een foto die partnerruil en spannende dates aanprijzen.

Het doel van Novamora is niet om mensen te helpen bij het vinden van een nieuwe vaste relatie. Het doel is spannende dates voor mensen die vrijgezel zijn of koppels die samen het avontuur aan willen gaan. Mensen kunnen anoniem een profiel aanmaken en al dan niet kiezen voor het uploaden van hun eigen foto.

Producten en diensten van Novamora
Bij Novamora kan iedereen boven de 18 jaar op zoek naar een spannende date. ‘Een beetje pikant’ al zeggen ze zelf. Als je een profiel aanmaakt kun je eenvoudig en snel in contact komen met mensen die dezelfde interesses en eigenschappen hebben. 

Je kunt bij Novamora kiezen voor een gratis profiel of een VIP-abbonnement waar je voor moet betalen. Met een gratis profiel kin je een profiel aanmaken met foto’s, knipoogjes versturen en andermans profielen bekijken. Als je een VIP-profiel aanmaakt kun je ook berichten sturen en ontvangen. Je kunt het profiel veilig betalen met iDeal, Creditcard, BanContact (België) en overboeking.

Novamora is onderdeel van Sexy Dating Network. Jouw profiel wordt automatisch gedeeld met andere sexy datingapps zodat je nog meer bereik hebt. Wil je dit liever niet dan kun je deze optie uitzetten. 

Ervaringen, klachten en tips over Novamora
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met de datingsite Novamora. Ben je tevreden over de service die Novamora biedt? En zijn de profielen daadwerkelijk oprecht en legitiem? Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze ook een profiel aan zullen maken bij dit datingbureau.