Regioswingers reviews en ervaringen in NL / BE

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

Regioswingers

Datingsites hebben de laatste jaren een behoorlijke vlucht genomen. Dat is ook logisch want het wordt tegenwoordig al snel gezien als de veiligste manier van daten. Je kunt vanachter je scherm lekker chatten en kletsen en als het contact je niet bevalt dan kun je het makkelijk verbreken. Je hoeft bovendien in het weekend de kroeg of discotheek niet meer in op zoek naar een nieuwe vlam. Zijn er ook nadelen aan het online daten? Daarover kunnen bestaande gebruikers van datingsites je meer vertellen en dat doen zij dan ook in de reviews op onze website. Je komt door het lezen van die reviews onder meer te weten of een datingsite zoals Regioswingers betrouwbaar is. Bovendien kun je door alle informatie die gebruikers met je delen makkelijk meerdere dating platformen met elkaar vergelijken. Zo wordt het een stuk makkelijker om er achter te komen waar je de grootste kans van slagen hebt en wat je krijgt als je voor het gebruik van een datingsite per maand moet betalen. Veel van deze datingsites bieden gratis abonnementen, maar daarmee kun je vaak slechts beperkt gebruik maken van de mogelijkheden die er geboden worden.

Over Regioswingers.nl

Een groot deel van de online datingsites richt zich op swingers. Dat is zeker ook bij deze dating site het geeval. Regioswingers biedt mannen, vrouwen en stelletjes die graag willen swingen de mogelijkheid om met elkaar op een veilige manier in contact te komen. Je kunt op die manier in Nederland heel makkelijk op zoek naar leuke nieuwe contacten als je lid wordt van Regioswingers.nl. Weet jij niet wat swingen is? Dan is deze site zeker niet voor jouw weggelegd. Als je dat wel weet maar toch hulp nodig hebt om te weten te komen of deze datingservice iets voor je kan betekenen, dan kun je op je gemak eerst de Regioswingers ervaringen van andere gebruikers op onze website bekijken.

Regioswingers in België

Deze speciale site voor mensen met deze lifestyle is onderdeel van Orbinair BV, een bedrijf uit Nijmegen dat meerdere datingsites in binnen- en buitenland beheerd. Zo kunnen gebruikers in België gebruik maken van Regioswingers be en als je aangeeft dat jouw ‘Nederlandse’ profiel daar ook getoond mag worden dan maak je nog meer kans om dus zelfs over de grens nieuwe contacten te vinden. Wil je dat liever niet? Dan kun je die functie zonder problemen in je profiel bij Regioswingers uit zetten, maar vergeet niet dat je dan door veel minder gebruikers gezien zult worden. Je kunt natuurlijk ook eerst even de Regioswingers reviews op onze site bekijken om te zien wat andere gebruikers van deze mogelijkheid vinden.

De klantenservice van Regioswingers

Voor veel antwoorden over de mogelijkheden die deze datingsite te bieden heeft, kun je de rubriek met veelgestelde vragen bekijken. Er wordt daar onder andere antwoord gegeven op vragen over de diverse abonnementen die er te vinden zijn en over hoe je bijvoorbeeld foto's en hobby's aan je profiel toe kunt voegen. Staat jouw vraag daar niet bij? Neem dan via het contactformulier contact op met een van de medewerkers van de klantenservice van het bedrijf dat in Nijmegen gevestigd is. Tot nu toe is het alleen mogelijk om schriftelijk al je vragen aan Regioswingers te stellen.

Gratis vip Regioswingers?

Met een goed ingevuld profiel met foto's kun je in contact komen met mensen met dezelfde interesses als jij. Je kunt gratis een Regio swingers profiel maken en direct beginnen met je zoektocht naar nieuwe contacten, maar helaas is gratis vip bij Regioswingers niet mogelijk. Je kunt met een gratis account slechts beperkt berichten versturen en ontvangen en daar gaat het uiteindelijk om. Volgens het bedrijf is de manier waarop je contacten kunt zoeken veilig, discreet en anoniem. Als je kiest voor een betaald abonnement kun je op elk moment van de dag gebruik maken van deze datingsite. Hoe gebruikers het verschil tussen gratis en betaald vip bij Regioswingers ervaren kun je lezen in de reviews op onze website.

De abonnementen van Regioswingers

Met een abonnement bij Regioswingers krijg je zoals het bedrijf het zelf noemt VIP-toegang tot de profielen van andere gebruikers. Je kunt tijdens je abonnement onbeperkt berichten versturen en ontvangen, je profiel aanpassen en afspraakjes met andere mensen maken. De abonnementen van deze datingsite hebben een looptijd van 1, 2 of 4 maanden waarna ze automatisch voor dezelfde tijd verlengd worden. Wil je tussentijds opzeggen? Even bij Regio swingers je account status wijzigen zou voldoende moeten zijn om je abonnement te beëindigen. Of er veel klachten en meningen zijn over deze manier van opzeggen lees je in de Regioswingers reviews op onze website. Het is bovendien aan te raden om toch ook even met de klantenservice contact op te nemen om te laten weten dat je jouw abonnement niet wenst te verlengen. Op die manier weet je zeker dat je niet alsnog onaangenaam verrast wordt door een nieuwe maandelijkse afschrijving van je lidmaatschap.

Regioswingers inloggen en fake accounts

Je kunt bij Regioswingers inloggen waar en wanneer jij maar wilt, toegang tot je account heb je altijd ongeacht of je gratis of vip toegang hebt. Deze site stelt betrouwbaarheid hoog op hun lijst met prioriteiten en doet er veel aan om er voor te zorgen dat er bij Regioswingers geen fake accounts te zien zijn. Je hoeft er met je betaalde vip toegang dus niet bang voor te zijn dat je door een betaalde medewerker aan het lijntje wordt gehouden. Als je wilt weten hoe betrouwbaar leden deze aanbieder echt vinden, dan hoef hoe je alleen maar hun ervaringen en klachten over Regioswingers.nl op ReviewsBird te bekijken.

Reviews en ervaringen met Regioswingers Nederland of België

Als jij als klant ervaring hebt met de betaalde abonnementen van deze datingsite dan ben je de persoon die wij zoeken. We geven je namelijk heel graag de mogelijkheid om jouw review op onze website te publiceren. Door dat te doen help je potentiële andere gebruikers aan de informatie die zij nodig hebben om zeker te weten of Regioswingers betrouwbaar is. Laat in jouw beoordeling bijvoorbeeld weten of je makkelijk contact en afspraakjes hebt kunnen maken via deze site. Hoe was het registratieproces, en inloggen in het systeem? Vanzelfsprekend is het voor andere klanten ook belangrijk om te weten hoe de klantenservice met klachten en vragen omgaat. Ook daarover kun je in jouw Regioswingers review schrijven. Met elkaar kunnen we uiteindelijk laten zien wat de positieve en negatieve kanten van deze aanbieder zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Annemiek C. 3 maanden geleden
10

Wij zijn een stel van rond de 35 en hebben al heel veel mensen ontmoet via regioswingers. Over het algemeen vinden wij de website gewoon zeer betrouwbaar en doordat je eerst contact opbou...

Alle reviews ( 1 )

regioswingers

Wij zijn een stel van rond de 35 en hebben al heel veel mensen ontmoet via regioswingers. Over het algemeen vinden wij de website gewoon zeer betrouwbaar en doordat je eerst contact opbouwt met de andere stellen weet je al een beetje wat je in huis haalt. We hebben inmiddels ook andere stellen waar we vaker contact mee hebben om af en toe eens mee af te spreken.
Voor ons heeft regioswingers het swingen gewoon veel makkelijker gemaakt. Zeker als je het vergelijkt met parenclubs of iets dergelijks waar vaak ook wel foute of vieze types op afkomen. Top dat deze site bestaat!

A
Annemiek C. 3 maanden geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review