Second Love

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Second Love

Second Love is een is een site die het mogelijk maakt om een affaire te ervaren tijdens je relatie. Het achterlaten van reviews helpt mogelijke gebruikers van deze site, de keuze af te wegen of ze zich wel of niet moeten aanmelden. Zo kan er inzicht ontstaan of iedereen op de site wel serieus is, of dat Second Love betrouwbaar zou zijn. Door positieve of negatieve reviews te plaatsen worden potentiële klanten/afnemers geholpen met het maken van de juiste keuze. Hierdoor weten zij direct of een merk aan hun wensen en behoeften kan voldoen.

Second Love

Second Love is een online platform waar mannen en vrouwen met een behoefte aan vreemdgaan kunnen zoeken naar een flirt of date. Via deze site kunnen gebruikers, zonder heftige veranderingen in hun leven, iets nieuws en spannends ervaren met iemand anders dan de huidige relatie. Via Second Love kan er contact gelegd worden met anderen, waar online of offline contact mee gelegd kan worden. Alles gebeurd volgens het principe dat niks moet en er geen verplichtingen zijn, maar wel alles mag. De profielen die worden aangemaakt worden gecontroleerd zodat iedereen op Second Love serieus is.

Momenteel beschikt Second Love over duizenden verschillende leden, kunnen er foto’s gedeeld worden, is er een mogelijkheid tot online chatten en e-mailen en is het concept dat deze manier van een affaire zoeken discreet en spannend is.

Product en service van

Second Love
Via Second Love wordt het contact aangereikt dat kan ontstaan wanneer je als partner zin hebt in iets anders dan je reguliere relatie. Via Second Love is er een profiel aan te maken. Dit is te doen aan de hand van het neerzetten van informatie en het delen van foto’s. Deze profielen zijn altijd ingevuld door serieuze mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een leuk contact. Dit wordt door Second Love zelf gecontroleerd, zodat de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken dat de persoon met wie ze contact hebben niet serieus is. Via Second Love kan doormiddel van het sturen van berichten contact gezocht worden met andere gebruikers. Ook is er een mogelijkheid om via een veel bezochte chat contact te zoeken, dit zal sneller gaan dat het sturen van een los bericht.

De dienst die Second Love aanbiedt is het gegeven dat iedereen altijd gratis gebruik mag maken van de professionele helpdesk. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Bij vragen kan er eerst gekeken worden of het antwoord te vinden is tussen de veelgestelde vragen die te vinden zijn op de website.

Complimenten, klachten en tips voor

Second Love
Complimenten over Second Love zijn te delen via onze website. Verder zijn klachten en tips altijd te melden via de helpdesk van Second Love. Er valt contact op te nemen met deze helpdesk door een e-mail te sturen naar charlie@secondlove.nl. Verder kan er altijd gebeld worden naar het telefoonnummer 010 7142266. Het delen van beoordelingen en reviews is belangrijk voor het beeld van potentiële klanten. Hierdoor kunnen zij makkelijker een keuze maken om gebruik te maken van deze site of niet. Heb jij een ervaring of beoordeling dat je graag wilt delen? Laat dan gerust je reactie achter op deze pagina!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review