8

Mysecretdate
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8
Productkwaliteit en Garantie
8
Prijs/Kwaliteitverhouding
8
Klantenservice en Klachtenafhandeling

Mysecretdate

Mysecretdate is een datingsite voor mannen en vrouwen die spannende en leuke contacten zoeken. Gebruikers kunnen een gratis account aanmaken om hun profiel te delen en met anderen te chatten. Om alle functies van de datingsite te gebruiken en contact te leggen met andere gebruikers, moeten gebruikers betalen voor credits. Mysecretdate wordt beheerd door het bedrijf Trafficshare BV uit Den Haag. Gebruikers kunnen reviews en ervaringen delen op de website om anderen te helpen bij het kiezen van de juiste datingservice.

Wat zeggen de reviews?

Mysecretdate biedt een breed scala aan profielen en instellingsopties die gewaardeerd worden door klanten, maar er zijn zorgen over de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product. De prijs-kwaliteitverhouding wordt positief beoordeeld, hoewel sommigen de lidmaatschapskosten hoog vinden. De website biedt een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring, maar kan de klachtenafhandeling nog verbeteren.

Productkwaliteit en Garantie

8
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Grote verscheidenheid aan profielen"
  • "Veel opties voor profielinstellingen"
De productkwaliteit van dit product wordt geroemd om de grote verscheidenheid aan profielen en de vele opties voor profielinstellingen. De klanten zijn tevreden met de mogelijkheden die dit product biedt. Echter, er zijn enkele klachten over de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product, waardoor de garantie op de kwaliteit en de garantievoorwaarden van belang zijn voor potentiële kopers.

Prijs/Kwaliteitverhouding

8
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Grote verscheidenheid aan profielen"
De prijs-kwaliteitverhouding van deze website wordt duidelijk weerspiegeld in de grote verscheidenheid aan profielen die beschikbaar zijn voor verschillende interesses en behoeften. Klanten waarderen de waarde die ze krijgen voor hun geld, hoewel sommigen vinden dat de lidmaatschapskosten aan de hoge kant zijn in vergelijking met andere opties op de markt. Over het algemeen wordt de diversiteit en kwaliteit van de profielen als positief beschouwd, waardoor deze website een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

8
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Eenvoudig aanmeldingsproces"
  • "Goede beveiliging van de site"
De aanmeldingsproces is eenvoudig en de site is goed beveiligd, wat zorgt voor een veilige en gebruiksvriendelijke ervaring voor klanten. Helaas kan de klachtenafhandeling wel wat verbetering gebruiken, aangezien enkele klanten problemen hebben ervaren met de service en het contact met de klantenservice.