8.5

Dating easy
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling
8.6
Reputatie
8.6
Innovatie en Duurzaamheid

Dating easy

Dating easy is een website waar singles zich kunnen laten inschrijven en andere singles kunnen ontmoeten. Het is een site van Klikmedia B.V. en staat ingeschreven op de Kerkenbos 1057c in Nijmegen. Dating easy is sinds 2019 actief als webshop en biedt de mogelijkheid om een profiel aan te maken en in contact te treden met andere gebruikers. Ze hanteren een identificatieplicht en bieden de optie om foto's en telefoonnummers uit te wisselen tegen extra betaling. De website verklaart geen nepprofielen te hebben en staat open voor alle singles, ongeacht hun specifieke doelgroep.

Wat zeggen de reviews?

Dating Easy wordt geprezen om de snelle aanmeldingsprocedure, directe chatmogelijkheid en positieve brandreputatie wat betreft betrouwbaarheid en integriteit. Er zijn echter klachten over klachtenafhandeling en duurzaamheid, met korte levensduur van functies en het ontbreken van milieuvriendelijke materialen.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

8.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Aanmeldingsproces snel en gemakkelijk"
  • "Direct chatten met andere leden"
De service van dit bedrijf wordt geprezen vanwege het snelle en gemakkelijke aanmeldingsproces en de mogelijkheid om direct te chatten met andere leden, wat zorgt voor een naadloze ervaring voor gebruikers. Echter, er zijn klachten over de klachtenafhandeling, waarbij sommige klanten niet tevreden zijn met de respons en oplossing van problemen door het bedrijf.

Reputatie

8.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Betrouwbare app zonder nepaccounts"
De brand reputation van deze app is positief vanwege de overeenstemming in de review dat het betrouwbaar is, zonder nepaccounts. Klanten zijn tevreden over de integriteit en eerlijkheid van het merk.

Innovatie en Duurzaamheid

8.6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 0
  • "Intuïtieve gebruikersinterface"
De innovatie in de intuïtieve gebruikersinterface wordt geprezen door gebruikers, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en te gebruiken. De duurzaamheid wordt echter bekritiseerd vanwege de korte levensduur van bepaalde functies en het gebrek aan milieuvriendelijke materialen.