Alleenstaande Mama's

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Alleenstaande Mama's

Als alleenstaande mama/papa met kind(eren) en waarschijnlijk een job heb je geen zeeën van tijd om naar een nieuwe partner te zoeken. Het merendeel van je tijd wordt al in beslag genomen door boodschappen, de was doen, familie, administratie, strijken, hobby's. Kortom: iedereen heeft het druk.

Maar wist je dat daten als een alleenstaande mama niet te tijd rovend hoeft te zijn? Via het online platform Alleenstaande Mama's kunnen, zoals de naam al zegt, alleenstaande moeders op zoek naar een leuke partner. Daarom vind jij op deze pagina van ReviewsBird alle in's en out's over het online dating platform Alleenstaande Mama's.

Over Alleenstaande Mama's

Alleenstaande Mama's werd opgericht met het idee dat kinderen geen belemmering hoeven te zijn om een partner te vinden. Het online platform is een onderdeel van het bedrijf Safe Dating Networks, wat op haar beurt weer een handelsnaam is van Amazing Bits B.V. en richt zich op de exploitatie van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige datingwebsites. De websites zijn steeds gericht op een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld: alleenstaande moeders, maar ook stadsgenoten, leeftijdsgenoten, mensen met dezelfde interesses, opvattingen of kenmerken.

Producten en diensten van Alleenstaande Mama's

Het online platform Alleenstaande Mama's is een populaire community voor alleenstaande moeders en vaders die naarstig op zoek zijn naar een leuke partner (of wellicht gewoon een leuke vriendschap), maar waar de aanwezigheid van kinderen geen belemmering vormt voor een relatie. In tegenstelling tot veel andere dating websites, is Alleenstaande Mama's fel tegen nepprofielen. Daarom vind je op het online platform geen chatoperators die je aan het lijntje houden en wordt elk profiel nauwkeurig gecheckt. Het motto van het platform is dan ook "Fair Play".

Hoe werkt Alleenstaande Mama's?

Je aanmelden op Alleenstaande Mama's is vrij gemakkelijk. Allereerst moet je zelf een profiel aanmaken, waarin jij laat zien wij je bent. Daarna activeer je je profiel via de bevestigingslink die je in je mailbox zal ontvangen. Daarna is het zaak dat jij je profiel persoonlijk maakt met eigen teksten en foto's, waarmee jij laat zien waar je voor staat en waar je naar op zoek bent. Daarna ben jij helemaal klaar om jouw toekomstige partner te ontmoeten.

De kans op succes is vaak het grootste wanneer jij zelf ook eens initiatief neemt. Stuur daarom bijvoorbeeld zelf eens een berichtje waaruit je interesse blijkt, of verras iemand met een persoonlijk bericht. En heb niet gelijk te hoge verwachtingen, niet veel mensen ontmoeten hun partner al bij de eerste date.

Aanbevelingen, klachten en tips over Alleenstaande Mama's

Wij, van het beoordelingsplatform ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze ons willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat dus vooral jouw reviews en/of beoordelingen over Alleenstaande Mama's achter op deze pagina van onze website. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we het bedrijf links willen laten liggen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review