NovaMora reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

NovaMora

Als je wel eens op zoek bent geweest naar een spannende date heb je misschien gebruikgemaakt van de dating site Novamora. In dat geval zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaring met die site. Het is altijd spannend als je op zoek gaat naar een nieuwe partner en degene die dat voor het eerst bij deze datingservice doen kunnen wel wat hulp gebruiken. Daarom ben je van harte welkom om jouw Novamora review op onze website te plaatsen. Op die manier help je nieuwe gebruikers een stapje op weg en zullen zij makkelijker tot de conclusie komen of het bedrijf dat deze site runt te vertrouwen is. Door jouw beoordeling te delen zul je bij veel van deze mensen twijfels en vragen wegnemen.

Wat is Novamora?

Novamora.nl is een dating site die bekend is van radio en tv. Op deze website kunnen singles en stellen op zoek naar een spannende date of nieuwe partner. Door de Novamora app te downloaden kun je op elk moment van de dag via je mobieltje zien of je al nieuwe berichten hebt. Je kunt gratis een profiel maken en daarna bij Novamora inloggen wanneer je maar wilt om op zoek te gaan naar nieuwe contacten. Omdat het belangrijk is dat nieuwe gebruikers weten waar ze aan toe zijn krijg jij als bestaande klant van de Novamora dating site alle ruimte om jouw mening er over op onze website te delen. Jouw review is heel waardevol om een objectief beeld te vormen over de diensten van deze dating app.

Over Novamora

Novamora is een online datingsite die eigendom is van het gelijknamige bedrijf dat in Nijmegen gevestigd is. Vaak maken datingsites gebruik van nepprofielen en daardoor rijst ook bij deze site de vraag, is Novamora echt? Gaan er echte mensen achter de profielen schuil? Volgens de eigen woorden van deze onderneming vind je er, in tegenstelling tot vele andere sites waar je kunt daten, echte mensen op de klantenservice en echte mensen op zoek gaan naar een date. Daarnaast beheert Novamora BV dating sites voor andere doelgroepen en je kunt ervoor kiezen om jouw Nova Mora profiel op die andere sites zichtbaar te maken.

Inloggen bij Novamora NL

Het doel van Novamora is om mensen te helpen bij het vinden spannende dates voor mensen die vrijgezel zijn of koppels die samen het avontuur aan willen gaan. Voordat je aan de slag gaat moet je even een account aanmaken. Daarna kun je op de voorpagina inloggen in jouw account. De eerste keer dat je jouw login gebruikt, kun je jouw profiel invullen en er voor kiezen of je foto's wilt uploaden.

Producten en diensten van Novamora

Bij Novamora kan iedereen boven de 18 jaar op zoek naar een spannende date. ‘Een beetje pikant’ al zeggen ze zelf. Als je een profiel aanmaakt kun je eenvoudig en snel in contact komen met mensen die dezelfde interesses en eigenschappen hebben. Je kunt bij deze datingsite gratis je profiel maken, maar krijg je bij Novamora gratis vip of moet je daarvoor betalen? Om volledig van alle functies van deze datingsite gebruik te maken zul je maandelijks moeten betalen. Je kunt op de site terecht als je wilt weten wat de meest actuele aanbieding is om betaald lid te worden. Als je er voor kiest om Novamora gratis te gebruiken dan zul je niet alle berichten die je ontvang kunnen lezen, berichten versturen kan ook niet onbeperkt.

Wat kost een abonnement bij Novamora

Er worden door deze datingsite drie verschillende abonnementen aangeboden. Wat de mogelijkheden betreft zijn ze allemaal gelijk, alleen de duur van het lidmaatschap verschilt. Zo kun je al betaald lid worden voor de minimale tijd van een maand. Het inloggen bij Novamora nl om je profiel of foto's te wijzigen is altijd gratis. Welke functies je precies krijgt als je voor een abonnement betaalt staat duidelijk vermeld op de site. Houdt er wel rekening mee dat alle abonnementen automatisch verlengd worden. In de reviews op onze site zie je welke ervaring andere gebruikers daarmee hebben.

Novamora opzeggen

Je gratis profiel kun je natuurlijk sluiten wanneer je maar wilt, maar als je een betaald abonnement hebt dat je wilt beëindigen dan zul je dat bij Novamora moeten opzeggen. Dat kun je zelf in je profiel doen en daarnaast is het verstandig om de klantenservice op de hoogte te brengen van je beslissing. Op die manier weet je zeker dat je niet verrast wordt door nog een maandelijkse betaling. In de Novamora reviews op onze site lees je welke ervaring andere gebruikers hebben met het opzeggen van hun lidmaatschap.

Novamora contact

Op de meest voorkomende vragen krijg je op de site van Novamora al antwoord. Maar natuurlijk kan het gebeuren dat je vraag er niet bij staat. In dat geval kun je met de klantenservice contact opnemen. Helaas is er geen telefoonnummer zichtbaar op de site, wel kun je gebruik maken van het reactieformulier of een direct bericht sturen naar de Facebook of Instagram pagina van Novamora.

Alternatieven voor Novamora NL

Vanzelfsprekend zijn er veel datingsites waar je terecht kunt die min of meer hetzelfde te bieden hebben als deze. Op onze site vind je naast Novamora recensies ook reviews over soortgelijke sites zoals Secondlove. Moet je kiezen tussen Novamora of Secondlove? Neem ook eens een kijkje naar de Secondlove reviews van dating app gebruikers. Zo weet je welke dating website betrouwbaarder is.

Omdat Novamora deel uitmaakt van het Sexy Dating Network krijg je voor een abonnement toegang tot vele andere sites en dat kan voor mensen een reden zijn om voor deze dating app te kiezen. Door jouw ervaring met Novamora of een van de andere datingsites bij ons te delen geef je nieuwe gebruikers een goed beeld over wat hen te wachten staat.

Reviews en ervaringen met Novamora

Aan de hand van de Novamora reviews op onze site kunnen nieuwe leden direct zien wat hen te wachten staat. Krijg je na het inloggen inderdaad profielen van echte mensen te zien? Is Novamora betrouwbaar? Denk je dat de mensen op de applicatie echt zijn? Is de gratis VIP ook echt gratis, of zitten er nog addertjes onder het gras? Welke ervaring heb jij als gebruiker met het registreren en inloggen bij Novamora.nl? Door alle opmerkingen en klachten te lezen krijg je een duidelijk beeld van de werkwijze van deze site. Wil je zelf een review plaatsen? Ook dat kan bij ons, binnen een paar minuten kun je jouw beoordeling over de gang van zaken bij deze dating website aan de kaak stellen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

I
Ilse 1 jaar geleden
8.5
Ik heb goede en slechte ervaringen met deze website. Volgens mij zijn er een hoop nepprofielen aanwezig op deze website. Als ik een bericht naar deze personen stuur dat ik graag contact met...

Alle reviews ( 1 )

Mijn ervaring met Novamora

Ik heb goede en slechte ervaringen met deze website. Volgens mij zijn er een hoop nepprofielen aanwezig op deze website. Als ik een bericht naar deze personen stuur dat ik graag contact met ze zou willen, krijg ik na een aantal dagen een standaard antwoord: "Bedankt voor je reactie. Bij deze wil ik je echter laten weten geen interesse te hebben." Als je een aantal keer precies dezelfde reactie krijgt ga je je toch afvragen of deze dating site wel echt is. Toch heb ik sinds kort contact met een super leuke man en gaan we elkaar binnenkort in het echt ontmoeten. Het kan dus wel, je moet alleen goed zoeken ;)

I
Ilse 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!