Suikerarrangement

Alle reviews

Suikerarrangement

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Suikerarrangement

 

Wel eens van een Suikerarrangement gehoord? Nee, dit heeft niks te maken met het islamitische Suikerfeest, of een ander feestje met veel snoepgoed. Alhoewel.  Het begrip suikertante (of suikeroom) wordt hier gebruikt als de Nederlandse vertaling van het Engelse woord Sugardaddy. Nee, het gaat ook niet over een familielid, maar om een bekende die je lekker verwend, voor een tegendienst. Een Suikerarrangement is een overeenkomt tussen 2 mensen waarbij afgesproken wordt welke “diensten” aan elkaar worden verleend. Meer weten? Lees op ReviewsBird.nl de bedrijfsinformatie, een omschrijving van hun producten en diensten en natuurlijk, de persoonlijke beoordelingen van mensen die ervaring hebben met dit bedrijf en hun review voor u hebben achtergelaten.

Over Suikerarrangement
Het begrip Sugardaddy is over komen waaien uit Amerika. Meestal wordt de term gebruikt om jonge meisjes mee te beschrijven die op zoek zijn naar een rijke, ouwe kerel. Sinds 2019 is er ook een Nederlandstalige datingsite waar suikertantes en ooms in contact kunnen komen met suikernichtjes en suiker neefjes. Het bedrijf Suikerarrangement.nl is in 2019 opgericht. Verder is er niet veel informatie over de personen achter de website te vinden. Wanneer je het bedrijf zoekt met Google, komen er enkele verontrustende berichten naar boven dat het bedrijf valse profielen zou hebben, om meer klanten te trekken. Of dit waar is, is niet na te kijken, maar het is een gegeven dat dit vaker gebeurd bij dating sites.  

Producten en Diensten van Suikerarrangement
Zoals hierboven al aangegeven gaat het hier om een soort van datingsite. In plaats van op zoek naar een serieuze partner of naar een sekspartner, gaat het bij een suikerarrangement vaak om een relatie waarbij de een veel geld heeft, en de ander jeugd of schoonheid. Het gaat niet zozeer om de seks als om de connectie, en de vele cadeautjes. Bij Suikerarrangement staan veel je dus mooie, jonge meisjes (veelal studenten), die een relatie willen aangaan met een rijke vaak oudere man die hun in ruil voor aandacht dure cadeautjes geeft. Op de website kun je je tegen betaling laten inschrijven. Hoe meer je betaald, des te hoger kom je in de keuzemogelijkheden van de echte rijke mannen terecht. Je kunt er ook tegen extra betaling foto’s bij je profiel laten plaatsen om meer partners aan te trekken. Op de site kun je eerst in een veilige omgeving met elkaar in contact komen en wat kletsen voordat je elkaar in het echte leven ontmoet. Bij inschrijving moet je wel je ID-kaart overleggen, maar mag je je inschrijven onder een fictieve naam.

Complimenten, Klachten en tips over Suikerarrangement
Heeft u wel eens een suikertante of suikeroom gehad? En, gevonden bij Suikerarrangement.nl of in het echte leven tegen gekomen? Wij zijn heel benieuwd naar de werkwijze van Suikerarrangement, de anonimiteit die ze beloven, en of het zijn van een suikernichtje of suikerneef ook nadelen heeft. Laat het ons weten en geef je eigen review. Wij proberen zoveel mogelijk eerlijke beoordelingen over de online bedrijven op onze website te ontvangen om van deze review site de beste site van Nederland en België te maken. Daarom vragen wij ook u om een persoonlijke beoordeling op onze website achter te laten.