C-date reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

C-date

Online datingservices

dienen als platform om mensen met dezelfde smaak en interesses in contact te brengen. Online daten stelt gelijkgestemde mensen in staat om met elkaar in contact te komen door interactie via computer of mobiele apparaten. Online datingservices zijn snel en gemakkelijk en bieden ook verschillende andere voordelen, zoals zoeken op maat, een grotere dating- en sociale kring en verbeterde datingvaardigheden en -vooruitzichten. De twee belangrijkste kanalen voor het gebruik van online datingservices zijn datingsites en datingapps. De wereldwijde online datingmarkt is de afgelopen jaren langzaam aan gegroeid en zal naar hoogstwaarschijnlijk nog verder toenemen. De markt zal naar verwachting worden aangedreven door verschillende groeibevorderende factoren, zoals stijgende internetpenetratie, toenemende smartphone-penetratie, een stijgende populatie van alleenstaanden en een veranderende perceptie van online dating.

Er bestaan verschillende soorten on-line datingservices: de gewone (standaard) datingservice, de relatieservice, niche online datingservices en gefusioneerde datingservices (mix van een on- en offline dating). Enkele van de grootste uitdagingen waarmee online dating wordt geconfronteerd, zijn zwendel en een negatieve reputatie in opkomende economieën.

Over C-date

C-date is een informele matchmaking-site voor mensen van over de hele wereld. In tegenstelling tot romantische sites, is C-date uitsluitend bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar korte, intieme relaties. Als je hier naar op zoek bent, kan je een gratis standaard lidmaatschap aangaan, maar moet je je wel upgraden (tegen betaling) om de meer geavanceerde functies te ontgrendelen. C-date concentreert zich op een “beschaafd” publiek van zowel singels als niet-singels en werkt met partneraanbevelingen. Op basis van je profiel en je zoekcriteria doet C-date je dan passende suggesties. C-date hanteert relatief dure tarieven om, zover mogelijk, fake profielen af te schrikken.

Wat biedt C-date?

C-date is onderdeel van Interdate S. A. en stelt een online datingplatform ter beschikking, toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen, waarbij het de bedoeling is een omgeving te creëren waar je je erotische fantasieën ongebonden kunt uitleven op hoog niveau. Dit kan zich vertalen in een persoonlijke ontmoeting, maar zich eventueel ook beperken tot erotisch chatten of het voeren van open conversaties over seksualiteit. C-date geeft aan een evenwichtige balans tussen mannelijke en vrouwelijke profielen aan te bieden. Wil je van alle mogelijkheden gebruikmaken (inclusief het versturen van berichten), dan kan je een Premium Lidmaatschap aangaan van 3 maanden, 6 maanden of een jaar. Je kan betalen via internetbankieren of met je creditcard. De C-date applicatie is zowel beschikbaar voor Android als iOS. De klantenservice is via e-mail te bereiken. Het bedrijf zegt een platform te bieden waar je op een veilige manier kan flirten en zonder risico informatie en foto’s kunt uitwisselen.

Complimenten, klachten en tips voor C-date

Deed jij al beroep op de diensten van C-date? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam en vriendelijk? Hoe was je date ervaring? Kreeg jij gepaste suggesties en was je contact veilig en beschaafd? Maakte jij gebruik van het Premium Lidmaatschap en kreeg je te maken met authentieke, goedbedoelende partners? Hoe werkt de App? Is het abonnement duidelijk en kan je gemakkelijk opzeggen? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review