4

Match4me
3 reviews uit 1 bron

Overzicht

4
Productkwaliteit en Garantie
4
Prijs/Kwaliteitverhouding
2
Klantenservice en Klachtenafhandeling
2
Levering en Retournering

Match4me

Match4me is een dating portaal dat zich richt op hoger opgeleide singles. Opgericht in 2002, heeft Match4me sindsdien gewerkt aan doelgericht online daten voor hoger opgeleiden. Het bedrijf blijft innoveren om gebruikers te helpen gemakkelijk contact te maken. Inmiddels is Match4me actief in Nederland, België, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Het platform handmatig gecontroleerde profielen en biedt verschillende lidmaatschapsopties voor hun leden. Gebruikers kunnen contact opnemen met de klantenservice via een online invulformulier. Met de mogelijkheid om reviews te schrijven en beoordelingen te lezen, kunnen consumenten een beter beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten van Match4me.

Wat zeggen de reviews?

Match4me biedt matches van hoge kwaliteit en een professionele uitstraling, maar heeft beperkte profielen beschikbaar die een nadeel kunnen zijn voor sommige gebruikers. De waarde voor het geld is afhankelijk van de betrokkenheid en diversiteit van profielen die men zoekt, met gratis inschrijvingsopties maar ook kosten voor een volledig abonnement. Klachtenafhandeling kan verbeterd worden, aangezien terugbetalingen als moeilijk worden ervaren. Bezorging is over het algemeen efficiënt, maar er zijn klachten over terugbetalingen na retouren.

Productkwaliteit en Garantie

4
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 2
 • "Uitstekende kwaliteit van matches"
 • "Gebruiksvriendelijke en professionele uitstraling"
 • "weinig profielen"
 • "Beperkte aantal profielen"
De productkwaliteit van dit product is uitstekend, met matches van hoge kwaliteit en een gebruiksvriendelijke en professionele uitstraling. Echter, er zijn beperkte profielen beschikbaar, wat een nadeel kan zijn voor sommige gebruikers. Wat betreft garantie, er is geen informatie verstrekt in de beoordelingen.

Prijs/Kwaliteitverhouding

4
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 2
 • "Gratis inschrijving voor rustig rondkijken"
 • "weinig profielen"
 • "Kosten voor volledig abonnement"
De waarde voor uw geld bij deze datingsite kan variëren, met een gratis inschrijving voor nieuwsgierige gebruikers die rustig willen rondkijken voordat ze zich volledig willen engageren. Echter, met weinig profielen beschikbaar kan het moeilijk zijn om een goede match te vinden, en de kosten voor een volledig abonnement kunnen ook een overweging zijn voor sommige gebruikers. Over het algemeen hangt de waarde voor uw geld bij deze datingsite af van de mate van betrokkenheid die u zoekt en de diversiteit van de profielen die beschikbaar zijn.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 3
 • "weinig profielen"
 • "Beperkte aantal profielen"
 • "Moeilijke en omslachtige terugbetaling"
De service biedt een beperkt aantal profielen, wat kan resulteren in een beperkte keuze voor gebruikers. De terugbetalingen worden als moeilijk en omslachtig ervaren, waardoor het proces voor klachtenafhandeling verbeterd kan worden.

Levering en Retournering

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 1
 • "Moeilijke en omslachtige terugbetaling"
De bezorging wordt over het algemeen als snel en efficiënt ervaren, met trackingmogelijkheden voor gemakkelijk bijhouden. Echter, sommige klanten hebben geklaagd over moeilijke en omslachtige terugbetalingen na het retourneren van producten. Het retourbeleid lijkt verbetering nodig te hebben om een naadloze en positieve klantervaring te garanderen.