E-matching

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

E-matching

E-matching: De datingsite voor hoger opgeleiden

E-matching is een datingsite die speciaal is ontworpen voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Of je nu hetero, homo of lesbisch bent, bij E-matching vind je gelijkgestemden die echt op zoek zijn naar een duurzame relatie. De datingsite staat bekend om zijn rustige format en biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor online daten.

Handmatig gekeurde profielen

Wat E-matching onderscheidt van andere datingsites is het feit dat alle profielen en foto's handmatig worden gecontroleerd. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare en actuele profielen. Oude en niet actieve profielen worden automatisch verwijderd, zodat je alleen in contact komt met serieuze singles die echt op zoek zijn naar een relatie.

Actief lidmaatschap en telefonische helpdesk

Om volledig gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van E-matching, kun je kiezen voor een actief lidmaatschap. De kosten hiervan variëren van €14,99 tot €27,95 per maand, afhankelijk van het gekozen abonnement. Bij een actief lidmaatschap heb je de mogelijkheid om zelf het initiatief te nemen tot contact. Daarnaast kun je altijd rekenen op de telefonische helpdesk van E-matching, die 7 dagen per week bereikbaar is. Of je nu advies wilt over je aanpak of je wilt je ervaringen delen, de helpdesk neemt altijd de tijd voor je.

"Ik was wel verbaasd dat ik op E-matching zoveel gelijkgestemde singles trof. Online daten is misschien niet altijd leuk, maar ik heb nu wel iemand gevonden. Er zijn veel schreeuwerige datingsites, maar E-matching blijft trouw aan een rustig format."

E-matching: Van zelf-matching tot datingadvies

Bij E-matching bepaal je zelf welke matching-criteria voor jou belangrijk zijn. Hoe actiever je zelf bent op de site, hoe groter de kans is dat je een relatie vindt. Niet iedereen is even handig in het matchen, en daarom biedt E-matching datingtips en redactionele artikelen over de wereld van het daten. Ook kun je op verzoek een Second opinion krijgen over je profiel en zoekgedrag van een van de DatingPro's van E-matching.

Beperk je niet tot online dating

Hoewel online dating een handige manier is om nieuwe mensen te ontmoeten, is het ook belangrijk om andere mogelijkheden niet te negeren. Kijk ook eens naar de singles in je eigen sociale omgeving, zoals op het werk, bij de sportvereniging of tijdens netwerkborrels. Daarnaast kun je deelnemen aan singlesactiviteiten of speeddates voor hoger opgeleiden die E-matching organiseert. Door op meerdere fronten actief te zoeken, vergroot je je kansen op het vinden van de ideale match.

Download de app en ontdek meer mogelijkheden

E-matching biedt ook een handige app, zodat je altijd en overal toegang hebt tot je profiel en contact kunt leggen met andere singles. Download de app en ontdek de vele mogelijkheden van E-matching!

Laat je review achter

Heb je ervaring met E-matching? Laat dan een review achter op ReviewsBird en deel je ervaringen met anderen. Jouw mening is waardevol voor mensen die overwegen om lid te worden van E-matching. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tyler van de Velde 7 maanden geleden
8
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van e-Matching en ik moet zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Het registratieproces op de website verliep soepel en gemakkelijk, met du...

Alle reviews ( 1 )

E-matching: Een Geweldige Dating Site voor Hoger Opgeleiden

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van e-Matching en ik moet zeggen dat mijn ervaring zeer positief was. Het registratieproces op de website verliep soepel en gemakkelijk, met duidelijke instructies voor het aanmaken van een profiel. Wat me echt aansprak aan e-Matching is het feit dat het specifiek gericht is op hoger opgeleide mensen die serieus zijn over het vinden van een vaste relatie. Het matching-systeem is ook erg effectief gebleken, omdat ik al snel potentiële matches ontving die goed bij mij pasten en vergelijkbare interesses hadden. Bovendien kan je via de chatfunctie heel makkelijk communiceren met iemand waarin je interesse hebt en het heeft mij geholpen om interessante gesprekken te voeren voordat we besloten om elkaar in persoon te ontmoeten. Wat ik ook waardeerde was de goede beveiligingssystemen op de website tijdens alle stappen in dit proces. Dit geeft toch wel wat meer vertrouwen als gebruiker. Al met al vind ik e-Matching absoluut een geweldige dating site voor hoger opgeleiden die zich serieus willen richten op langdurige relaties!

T
Tyler van de Velde 7 maanden geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review