MILF Match

Alle reviews

MILF Match

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Nieuwerelatie
Nieuwerelatie

Ben je een tijd geleden gescheiden en op zoek naar een nieuw avontuur? Een relatie kan je weer opweg helpen om die vonk in jouw leven terug te vind...

Logo Ondeugend Daten
Ondeugend Daten

Tijden veranderen. Ook op het gebied van uitgaan en daten is in de laatste jaren heel veel veranderd. In 2010 was het zoeken van een partner n...

Logo Bilove
Bilove

  Datingwebsites zijn er in alle vormen en maten. Er zijn datingsites voor mannen die van vrouwen houden, mannen die van mannen houden, e...

Logo 50plusdating
50plusdating

Bent u een 50 plusser die op zoek is naar een nieuwe relatie maar vind u het stressvol en tijdrovend om iemand te ontmoeten? Zijn de meeste datingw...

MILF Match

Klinkt discreet daten met een Milf als iets waar je naar op zoek bent? Of ben je zelf een moeder op zoek naar aandacht en een leuk avondje? Dan zou het kunnen zijn dat je wel eens terecht bent gekomen bij MILF Match. MILF Match is namelijk een Nederlands online portaal met als doel om jonge mannen en milfs met elkaar in contact te brengen. 

Voordat je nou daadwerkelijk beslist om een account te maken en gebruik te maken van MILF Match’s dienst, wil je waarschijnlijk wel weten of dit het wel waard is. Om daarachter te komen kan je bij ons platform, reviews en beoordelingen van andere consumenten lezen. Lees bijvoorbeeld of de site überhaupt wel werkt. Of lees over de ervaringen van consumenten die al eerder met de site te maken hebben gehad. 

Over MILF Match
MILF Match is een online portaal gemaakt voor Milf (lovers). Het bedrijf is bedoelt voor jongvolwassen die eerst wat ervaring op willen doen, of voor moeders die opzoek zijn naar bevestiging van een jonge man dat ze er nog goed uit zien. Naar eigen zeggen zijn ze bij het bedrijf ‘’sterk tegen fictieve profielen’’, daarmee beweren ze dat ze zelf geen fake profielen toestaan en dat er dus échte mensen achter het bedrijf zitten. 

MILF Match is een site van Orbinair B.V. Het doel van de organisatie is om gemakkelijk in enkele stappen ‘hete contacten’’ te laten ontstaan. Dit gaat immers via het maken van je eigen profiel, waar je overigens enkele interesses moet opgeven zodat je de juiste personen tegenkomt. Om zelf meer informatie over het bedrijf op te zoeken zou je het volgende KVK nummer kunnen gebruiken: 09206903. 

Producten en diensten MILF Match
Op dit moment kan je gratis, mits je 18 jaar of ouder bent een profiel aanmaken. Tevens is het ook mogelijk om een abonnement te starten, op die manier krijg je extra mogelijkheden op de website. Met de VIP-toegang krijg je diverse extra functionaliteiten zoals meer foto’s zien, berichten sturen, uitgebreid zoeken en meer. Zo’n abonnement is goedkoper als je voor meerdere maanden aanschaft. Bij het aanmaken van een profiel kan je aangeven wie je bent, man/vrouw/stel, daarbij kan je ook bepaalde interesses toevoegen. 

Contact
Heb je nog vragen, klachten of ideeën voor MILF Match? Dan kan je de volgende contact methodes gebruiken om contact met ze op te nemen. Je kunt een reactieformulier opstellen op hun website, hierbij moet je je e-mailadres en inlog gegevens achterlaten zodat je op die manier gecontacteerd kunt worden. Daarnaast kan je ook allerlei informatie vinden bij de veelgestelde vragen op hun website, daar kan je o.a. lezen over betaalmogelijkheden, kosten voor VIP-toegang, maar ook bijvoorbeeld hoe je je profiel kunt verwijderen. 

Laat een review achter!
Heb je al ooit van MILF Match haar dienst gebruik gemaakt? Schrijf hier dan een review over hoe je dat hebt ervaren. Je zou kunnen schrijven over of de site überhaupt wel werkt. Of schrijf bijvoorbeeld over de klantenservice en klantvriendelijkheid. Op deze manier krijgen andere potentiële consumenten een beter beeld over hoe het bedrijf nou in de werkelijkheid wordt ontvangen. Wil je meer leren over MILF Match, of andere bedrijven? Dan kan je op ons reviewplatform terecht voor beoordelingen en reviews.