EliteDating

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

EliteDating

EliteDating: Een serieuze datingsite voor serieuze singles

EliteDating is een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor serieuze singles. Bij EliteDating draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Alle profielen worden gecontroleerd op echtheid en oprechtheid, waardoor inactieve profielen automatisch worden uitgefilterd. Dit betekent dat u alleen wordt voorgesteld aan leden die net als u serieus en actief op zoek zijn naar een partner.

Bovendien kunnen uw foto's uitsluitend bekeken worden door andere betalende leden, waardoor uw privacy wordt gewaarborgd. In plaats van eindeloos door profielen te moeten bladeren, stelt EliteDating u middels wetenschappelijke matchmaking dagelijks voor aan drie tot zeven passende singles. Hierdoor kunt u zich focussen op het beter leren kennen van de matches die voor u interessant zijn.

Maar waar is het wetenschappelijke aspect dan te vinden? Wel, dat is gebaseerd op het 'Big Five model', een van de belangrijkste en bekendste concepten binnen de moderne persoonlijkheidspsychologie. Door middel van een uitgebreide vragenlijst analyseert EliteDating de vijf facetten van uw persoonlijkheid en creëert zo uw persoonlijkheidsprofiel. Daarnaast kunt u uw voorkeuren aangeven omtrent leeftijd, afstand en lengte. Op basis van zowel uw persoonlijk profiel als uw partnercriteria selecteert EliteDating dagelijks de beste matches voor u. U kunt de uitslag van de test zelf inzien en uw voorkeuren te allen tijde wijzigen.

"De wetenschap achter onze matchmaking"

Wie zei dat online daten niet wetenschappelijk kan zijn? Bij EliteDating wordt de perfecte match gezocht op basis van persoonlijke eigenschappen, interesses en voorkeuren. Deze wetenschappelijke benadering helpt u in uw zoektocht naar een geschikte partner.

Gemotiveerde singles met een hoog opleidingsniveau

EliteDating richt zich op gemotiveerde singles met een hoog opleidingsniveau. Meer dan 90% van de leden is 30 jaar of ouder en 70% heeft een universitaire opleiding afgerond. Deze serieuze singles zijn op zoek naar een gelukkige en stabiele relatie. Ze hebben ambities en levenservaring en interesseren zich onder andere voor cultuur, welzijn en het milieu.

EliteDating verwelkomt dan ook graag singles die zichzelf in deze beschrijving herkennen. Ben jij een ambitieuze single op zoek naar een partner met wie je een liefdevolle en langdurige relatie kunt opbouwen? Dan kan EliteDating jou mogelijk de geschikte partner bieden. Het is altijd het proberen waard!

Deskundig datingadvies en veilig online daten

Naast het vinden van de perfecte match biedt EliteDating ook deskundig datingadvies. De klantenservice staat zes dagen per week klaar om al uw vragen omtrent online dating en de service te beantwoorden en te zorgen voor een vlot en succesvol zoekproces naar een serieuze relatie.

Bij EliteDating staat uw veiligheid voorop. Alle gegevens worden versleuteld met een SSL-inscriptie, waardoor zelfs bij een eventuele hack uw gegevens veilig blijven. Daarnaast worden alle profielen handmatig gecontroleerd door het kwaliteitsteam en maakt EliteDating gebruik van geavanceerde fraudedetectors. Indien gewenst kunt u zelfs gebruik maken van ID-verificatie om uw identiteit te laten controleren.

Blijf altijd op de hoogte met de EliteDating-app

Als kers op de taart biedt EliteDating ook een handige app aan, waarmee u altijd en overal op de hoogte kunt blijven van uw matches en berichten. Of u nu thuis bent of onderweg, u kunt altijd en overal in contact blijven met de singles in uw omgeving. Zo maakt EliteDating het online daten nog gemakkelijker en toegankelijker.

Conclusie

EliteDating is de perfecte datingsite voor serieuze singles die op zoek zijn naar een gelukkige en langdurige relatie. Door de wetenschappelijke benadering en persoonlijke matchmaking worden alleen de beste matches voorgesteld, waardoor u efficiënt en gericht kunt daten. Met een focus op kwaliteit en veiligheid biedt EliteDating een betrouwbare omgeving voor het vinden van uw ideale partner. Schrijf u vandaag nog in en ontdek wat EliteDating voor u kan betekenen!

Heeft u ervaring met EliteDating? Laat het ons weten en schrijf een review!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van de Wal 10 maanden geleden
9
Ik heb onlangs EliteDating gebruikt en ben zeer tevreden met mijn ervaring. Ik was op zoek naar een serieuze relatie met iemand die dezelfde normen en waarden deelt als ik. Dankzij EliteDati...

Alle reviews ( 1 )

EliteDating: Een Dating Ervaring Van Niveau

Ik heb onlangs EliteDating gebruikt en ben zeer tevreden met mijn ervaring. Ik was op zoek naar een serieuze relatie met iemand die dezelfde normen en waarden deelt als ik. Dankzij EliteDating heb ik nu een geweldige partner gevonden. De datingsite is zeer betrouwbaar, wat belangrijk is als je persoonlijke informatie deelt online. Ik voelde me veilig toen ik mijn profiel maakte en begon te communiceren met andere singles. Wat me echt opviel aan EliteDating was het niveau van de leden. De mensen die hier zijn aangemeld, zijn serieus over daten en in staat tot intelligente conversaties. Het was verfrissend om eindelijk eens niet alleen oppervlakkige gesprekken te hebben. Ten slotte was ook nog eens de premium datingervaring fantastisch! Ik heb veel waar had voor mijn geld gekregen bij deze site.

v
van de Wal 10 maanden geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review