EliteDating

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

EliteDating

Daten is geen onbekend begrip in de samenleving tegenwoordig. Het lukt velen hun partner(s) te vinden via een online datingsite. Voor ieder smaak is er wat! Zij het een 'One night stand', sekspartner(s), swingers of een levenspartner. Online wordt er van alles aangeboden. Bent u op zoek naar een betrouwbare datingsite? Kijk, hier in de reviews van ReviewsBird, waar de ervaringen van bezoekers zijn vervat. Ook van EliteDating. Denkt u ook via EliteDating uw partner(s) op te zoeken? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring hier in de reviews.

Over EliteDating
EliteDating is sinds 2010 actief op de Nederlandse markt en is onderdeel van het in Berlijn gevestigde Spark Networks Services GmbH. Spark Networks beheert verschillende leidende matchmakingsites in Europa en heeft momenteel meer dan 13 miljoen leden in 25 verschillende landen. EliteDating is een datingsite, waarvan meer dan 70% van het ledenbestand een afgeronde universitaire opleiding heeft en het is uitsluitend bedoeld voor serieuze singles. Vanuit hun vestigingsplaats in Berlijn brengen zij alleenstaande wetenschappers bij elkaar in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Polen, Zweden, Denemarken, Italië, Spanje, Rusland, Tsjechië, Chili, Mexico, Finland, Hongarije, Slowakije, Ierland, Engeland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Noorwegen.

Producten en diensten van EliteDating
Bij EliteDating draait het om kwaliteit en geen kwantiteit en stellen zij elke bezoeker - door hun wetenschappelijke matchmaking - dagelijks voor aan drie tot zeven passende singles. Het samenbrengen van singles is hun passie. Meer dan 90% van hun leden is 30+ en meer dan 70% is universitair afgestudeerd. Als gestelde voorwaarde bij EliteDating, dient elk nieuw toegetreden lid een persoonlijkheidstest te ondergaan, welke is gebaseerd op de zogenaamde ‘Big Five personality traits’- theorie. Een test die te vergelijken is met de test die wordt toegepast door bedrijfsadviseurs bij het samenstellen van goed functionerende teams, tijdens de wervingsprocedure voor hoge posities bij grote bedrijven en door exclusieve persoonlijke relatiebemiddelingsbureaus.

Complimenten, klachten en tips voor EliteDating
Bij EliteDating is het mogelijk een account aan te maken. Deze kan worden omgezet naar een premiumlidmaatschap. De betaling voor deze omzetting kan met een Credit Card (Mastercard en VISA), via Mr. Cash of PayPal​. De bezitter van een premiumlidmaatschap mag zich beroepen op het herroepingsrecht. De klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar om al uw vragen over online dating en de service te beantwoorden. Voor klachten kan men zich bij EliteDating een klacht indienen via het contactformulier op hun helppagina’s of per brief naar Klantenservice EliteDating Spark Networks Services GmbH Kohlfurter Strasse 41/43 10999 Berlijn Duitsland. Binnen een maximale periode van 14 dagen gaat men in op de klacht. U kunt uw klacht over de dienst of service ook indienen via het Europese ODR Platform.

Volgens EliteDating vinden door hun wetenschappelijke matchmaking maandelijks meer dan 2500 singles hun liefde via hun site. Is het u ook gelukt om uw match snel te vinden via hun? Hoe betrouwbaar is deze site? Hoe gaan ze om met uw privacy? Hoe hebt u de dienstverlening ervaren? Wij zijn heel benieuwd naar uw EliteDating ervaring en uw beoordeling! Plaats deze, maar hier op de reviewpagina van ReviewsBird.nl.

Meer weten over EliteDating en haar dienstverlening? Lees maar hier op ReviewsBird.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van de Wal 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs EliteDating gebruikt en ben zeer tevreden met mijn ervaring. Ik was op zoek naar een serieuze relatie met iemand die dezelfde normen en waarden deelt als ik. Dankzij EliteDati...

Alle reviews ( 1 )

EliteDating: Een Dating Ervaring Van Niveau

Ik heb onlangs EliteDating gebruikt en ben zeer tevreden met mijn ervaring. Ik was op zoek naar een serieuze relatie met iemand die dezelfde normen en waarden deelt als ik. Dankzij EliteDating heb ik nu een geweldige partner gevonden. De datingsite is zeer betrouwbaar, wat belangrijk is als je persoonlijke informatie deelt online. Ik voelde me veilig toen ik mijn profiel maakte en begon te communiceren met andere singles. Wat me echt opviel aan EliteDating was het niveau van de leden. De mensen die hier zijn aangemeld, zijn serieus over daten en in staat tot intelligente conversaties. Het was verfrissend om eindelijk eens niet alleen oppervlakkige gesprekken te hebben. Ten slotte was ook nog eens de premium datingervaring fantastisch! Ik heb veel waar had voor mijn geld gekregen bij deze site.

v
van de Wal 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!