EliteDating

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

EliteDating

Daten is geen onbekend begrip in de samenleving tegenwoordig. Het lukt velen hun partner(s) te vinden via een online datingsite. Voor ieder smaak is er wat! Zij het een 'One night stand', sekspartner(s), swingers of een levenspartner. Online wordt er van alles aangeboden. Bent u op zoek naar een betrouwbare datingsite? Kijk, hier in de reviews van ReviewsBird, waar de ervaringen van bezoekers zijn vervat. Ook van EliteDating. Denkt u ook via EliteDating uw partner(s) op te zoeken? Wij zijn benieuwd naar uw ervaring hier in de reviews.

Over EliteDating
EliteDating is sinds 2010 actief op de Nederlandse markt en is onderdeel van het in Berlijn gevestigde Spark Networks Services GmbH. Spark Networks beheert verschillende leidende matchmakingsites in Europa en heeft momenteel meer dan 13 miljoen leden in 25 verschillende landen. EliteDating is een datingsite, waarvan meer dan 70% van het ledenbestand een afgeronde universitaire opleiding heeft en het is uitsluitend bedoeld voor serieuze singles. Vanuit hun vestigingsplaats in Berlijn brengen zij alleenstaande wetenschappers bij elkaar in Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Polen, Zweden, Denemarken, Italië, Spanje, Rusland, Tsjechië, Chili, Mexico, Finland, Hongarije, Slowakije, Ierland, Engeland, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Noorwegen.

Producten en diensten van EliteDating
Bij EliteDating draait het om kwaliteit en geen kwantiteit en stellen zij elke bezoeker - door hun wetenschappelijke matchmaking - dagelijks voor aan drie tot zeven passende singles. Het samenbrengen van singles is hun passie. Meer dan 90% van hun leden is 30+ en meer dan 70% is universitair afgestudeerd. Als gestelde voorwaarde bij EliteDating, dient elk nieuw toegetreden lid een persoonlijkheidstest te ondergaan, welke is gebaseerd op de zogenaamde ‘Big Five personality traits’- theorie. Een test die te vergelijken is met de test die wordt toegepast door bedrijfsadviseurs bij het samenstellen van goed functionerende teams, tijdens de wervingsprocedure voor hoge posities bij grote bedrijven en door exclusieve persoonlijke relatiebemiddelingsbureaus.

Complimenten, klachten en tips voor EliteDating
Bij EliteDating is het mogelijk een account aan te maken. Deze kan worden omgezet naar een premiumlidmaatschap. De betaling voor deze omzetting kan met een Credit Card (Mastercard en VISA), via Mr. Cash of PayPal​. De bezitter van een premiumlidmaatschap mag zich beroepen op het herroepingsrecht. De klantenservice staat zes dagen per week voor u klaar om al uw vragen over online dating en de service te beantwoorden. Voor klachten kan men zich bij EliteDating een klacht indienen via het contactformulier op hun helppagina’s of per brief naar Klantenservice EliteDating Spark Networks Services GmbH Kohlfurter Strasse 41/43 10999 Berlijn Duitsland. Binnen een maximale periode van 14 dagen gaat men in op de klacht. U kunt uw klacht over de dienst of service ook indienen via het Europese ODR Platform.

Volgens EliteDating vinden door hun wetenschappelijke matchmaking maandelijks meer dan 2500 singles hun liefde via hun site. Is het u ook gelukt om uw match snel te vinden via hun? Hoe betrouwbaar is deze site? Hoe gaan ze om met uw privacy? Hoe hebt u de dienstverlening ervaren? Wij zijn heel benieuwd naar uw EliteDating ervaring en uw beoordeling! Plaats deze, maar hier op de reviewpagina van ReviewsBird.nl.

Meer weten over EliteDating en haar dienstverlening? Lees maar hier op ReviewsBird.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review