seniorengeluk ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Seniorengeluk

De manieren waarop we daten blijft voortdurend veranderen en daar zijn het soort datingsites die er online te vinden zijn mede verantwoordelijk voor. Voor iedere bevolkingsgroep bestaan er wel een of meerdere pagina's waar gebruikers op zoek kunnen naar nieuwe contacten en romantische momenten. Zo is er voor oudere gebruikers bijvoorbeeld de datingsite Seniorengeluk. Heb jij op deze site al eens een profiel gemaakt om op zoek te gaan naar nieuwe vriendschappen of een partner? Dan ben je van harte welkom om jouw beoordeling bij de overige Seniorengeluk reviews op onze website te plaatsen. Omdat wij alle gedeelde reacties in de reviews van consumenten laten zien krijgen klanten van datingsites en online shops direct te zien wat hen te wachten staat.

Over Seniorengeluk

Seniorengeluk is onderdeel van Amazing Bits BV uit Nijmegen, een bedrijf dat in Nederland diverse datingsites beheerd. Net als alle andere datingsites van deze onderneming maakt ook Seniorengeluk deel uit van het eigen Safe Dating Networks, hierdoor kun je jouw profiel op deze andere sites delen voor een groter bereik en dus meer kans op succes. Seniorengeluk meldt dat er geen fictieve profielen te zien zijn en dat alle deelnemers dus echte mensen zijn, je hoeft je dus geen zorgen te maken of de persoon waarmee je bestaat wel echt is.

De producten van Seniorengeluk

Vraag jij je nu af hoe Seniorengeluk werkt en of het makkelijk is om een profiel te maken? Net zoals bij Facebook en andere sociale media moet je ook bij Seniorengeluk inloggen om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die de site te bieden heeft. Om goed zichtbaar te zijn op deze datingservice is het verstandig om je profiel zo compleet mogelijk in te vullen. Maar dat is nog niet alles, om via Seniorengeluk contact met andere gebruikers te kunnen hebben moet je een abonnement afsluiten. Alleen op die manier kun je berichten versturen en ontvangen. Er zijn diverse abonnementen beschikbaar, meer info vind je terug in de meest gestelde vragen op de site. Daar staat onder andere ook vermeld hoe je foto's kunt plaatsen en verwijderen in je profiel.

Contact met de klantenservice van Seniorengeluk

Wil je persoonlijk vragen stellen over je lidmaatschap of weten hoe je jouw Seniorengeluk abonnement kunt opzeggen? In dat soort gevallen kun je contact opnemen met de klantenservice van deze datingsite. Er is helaas geen telefoonnummer beschikbaar, je kunt alleen gebruik maken van het contactformulier om je vragen aan een van de medewerkers te stellen. Deze site wil je graag overtuigen dat succes bij Seniorengeluk mogelijk is er daarom staan er op de homepagina naast een aantal succesverhalen van koppels die een positieve ervaring met de site hebben ook blogs met datingtips.

Reviews en commentaren over Seniorengeluk

Als je van andere gebruikers wilt weten hoe succesvol het maken van een profiel bij deze datingsite kan zijn dan raden we je aan om de Seniorengeluk reviews op onze website te bekijken. Je komt er op die manier bijvoorbeeld snel achter hoe deze site scoort ten opzichte van soortgelijke concurrenten. En dat niet alleen, ook zie je door het aantal sterren bij de beoordelingen direct hoe goed of slecht andere deelnemers Seniorengeluk waarderen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review