Metjou

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Metjou

Het moderne daten blijft veranderen. Op elk moment van de dag kun je via verschillende apps en datingsites vrolijk heen en weer swipen om je nieuwe partner in crime, of beter gezegd in de liefde, te vinden. Maar hoe goed zijn al die datingsites eigenlijk? Zul je er vinden wat je zoekt? Hoe gaan de diverse sites met jouw gegevens om? Zijn ze betrouwbaar als het aankomt op het opzeggen van je account? Door reviews van klanten op onze website te lezen zie je precies hoe iedere datingsite gewaardeerd wordt en welke commentaren en klachten andere klanten er over hebben. Op die manier hopen we je het een stuk makkelijker te maken op het moment dat je voor deze bijzondere manier van daten kiest.

Over Metjou Dating

Metjou Dating is onderdeel van Amazing Bits BV uit Nijmegen en is onderdeel van het Safe Dating Network. Dit netwerk bestaat uit een aantal datingsites die door die bedrijf gerund worden en die gegevens en profielen van gebruikers met elkaar delen om de kans op succes te vergroten. Metjou Dating is voornamelijk bedoeld voor twintigers, dertigers en veertigers die willen daten. Door een profiel te maken kun je met deze groep gebruikers in contact komen als je op zoek bent naar een nieuwe partner. Het inschrijven bij Metjou Dating is gratis, je hebt echter wel een betaald account nodig om van alle mogelijkheden die de site biedt gebruik te kunnen maken.

Wat heeft Metjou Dating te bieden?

Als betaald gebruiker heb je een zogenaamd vip-account en kun je iedere andere gebruiker berichten sturen, hun foto's liken en zelfs likes ontvangen. Je betaalt daarvoor een vaste prijs per maand, die goedkoper wordt al naar gelang de duur van je abonnement. In je account kun je op elk moment je vip-lidmaatschap weer opzeggen. Je kunt voor meer informatie de rubriek met veelgestelde vragen lezen en daarna het reactieformulier invullen als jouw vraag er niet te vinden is. Is Metjou Dating betrouwbaar? Andere gebruikers geven je in hun reviews op onze website antwoord op deze en andere vragen die je wellicht hebt. Je betaalt de abonnementskosten overigens veilig via creditcard of iDEAL.

Reviews en klachten over deze datingsite

Als jij als gebruikers klachten of commentaren over Metjou Dating met andere consumenten wilt delen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven je alle ruimte om je klachten en ervaringen in een Metjou Dating review op onze website te plaatsen. Je kunt op die manier in je eigen woorden omschrijven welke klachten jij hebt over deze datingsite en hoe ze door de site zijn opgelost. Ben je ontevreden over de resultaten bij het vinden van een nieuwe partner of heb je commentaar over de manier waarop de klantenservice je vragen heeft behandeld? Ook dat kun met jouw beoordeling aan de kaak stellen. Hoe meer Metjou Dating reviews wij kunnen laten zien, hoe eenvoudiger het voor nieuwe gebruikers wordt om een keuze te maken of zij er ook lid willen worden. Jouw ervaring met deze datingsite geeft hen de ondersteuning die zij zoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review