sf dating reviews en ervaringen op de datingsite

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

sf dating

Tegenwoordig is het heel normaal om online te daten maar niet alle datingbureaus zijn te vertrouwen. We willen jou daarom vragen of je ervaring hebt met SFsecretflirt en of je die mening met anderen wil delen. Jouw ervaring kan ervoor zorgen dat anderen de juiste keuze maken en online daten op de juiste manier ervaren.

SFsecretflirt is een online datingbureau waar je gratis of tegen betaling lid kan worden. Je kunt op deze website flirten met anderen. Iets wat mogelijk leid tot een leuke date en mogelijk een mooie langdurige relatie.

Als het gaat om de liefde wil je het liefste niet worden teleurgesteld. Daarom is het fijn als je zeker weet dat het online datingbureau waarbij je jezelf inschrijft ook in orde is. Je wil namelijk niet je gegevens verstrekken aan een bedrijf dat valse profielen aanmaakt.

Over SFsecretflirt
SFsecretflirt is een online datingplatform waar de deelnemers anoniem zijn en discreet met anderen kunnen communiceren. Het platform heeft als doel om mensen te verbinden. Of je nu getrouwd, samenwonend, single of gescheiden bent het doel is connectie maken. Het platform wil mensen de gelegenheid bieden om nieuwe liefdes, flirts of een affaire te vinden.

Het platform is erop gericht om hun bezoeker anonimiteit te bieden. Zo delen ze bijvoorbeeld nooit informatie met derden. Jouw informatie of foto’s zul je dan ook nooit vinden op Facebook of Instagram. Het maakt voor SFsecretflirt niet uit wat je achtergrond is. Het enige belangrijke is dat je respect hebt voor elkaar.

SFsecretflirt vind dat jouw relaties en intimiteit een privé aangelegenheid is. Maar als je het als lid van SFsecretflirt niet belangrijk vind dat je anoniem bent dan kun je jouw profiel hier ook op inrichten. Het doel is dat uiteindelijk iedereen de privacy en anonimiteit krijgt die nodig is.

Producten en diensten van SFsecretflirt
Bij SFsecretflirt kun je anoniem in contact komen met anderen. Deze mensen zijn ofwel alleenstaand of gebonden. Je kunt ervoor kiezen om een gratis profiel aan te maken of om te betalen voor je abonnement. Met het gratis profiel kun je jezelf wegwijs maken op het platform en beperkt berichten sturen.

Als je op zoek bent naar iemand van het mannelijke geslacht dan ben je automatisch gratis Topmember. Mensen die op zoek zijn naar een vrouw beginnen altijd bij een gratis abonnement. De reden hiervoor is dat er altijd een gebrek is aan mensen die op zoek zijn naar een man. Dit is een extra stimulans om lid te worden.

Als je een betaald abonnement afsluit ben je Topmember. Je kunt dan niet alleen profielen bekijken en flirten. Je kunt ook 1 op 1 met elkaar chatten zodat je uiteindelijk met elkaar af kunt spreken als je dat wil.

Ervaringen, klachten en tips over SFsecretflirt
We zijn heel benieuwd of je wel eens gebruik hebt gemaakt van de diensten van SFsecretflirt en of je hier tevreden over was. Daarnaast zijn we benieuwd of je het anderen aanraad om een profiel aan te maken bij SFsecretflirt. Jouw objectieve mening over de service en kwaliteit van dit platform is heel nuttig voor anderen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review