4.7

Alleenstaande Vaders
3 reviews uit 1 bron

Overzicht

2
Klantenservice en Klachtenafhandeling
2
Levering en Retournering
6
Reputatie

Alleenstaande Vaders

Alleenstaande Vaders is een datingsite gericht op alleenstaande vaders. Op de site kunnen gebruikers een profiel aanmaken en op zoek gaan naar potentiële partners in hun regio. De website is onderdeel van Epic Internet B.V., dat gevestigd is in Utrecht. Gebruikers kunnen kiezen tussen een gratis of betaald account, waarbij betaalde accounts toegang hebben tot extra functies. Alleenstaande Vaders hanteert verschillende lidmaatschapsprijzen en accepteert betalingen via verschillende methoden, zoals iDEAL, Visa en PayPal. Gebruikers kunnen contact opnemen met Alleenstaande Vaders via een contactformulier, e-mail of persoonlijk bezoek aan het bedrijf in Utrecht.

Wat zeggen de reviews?

Alleenstaande Vaders lijkt betrouwbaar te zijn als het gaat om het leveren van bestellingen en het soepel afhandelen van retourzendingen, maar er zijn zorgen over de service en klachtafhandeling met betrekking tot betalingen via Paypal. De brandreputatie van het bedrijf is gemengd, met zowel positieve als negatieve feedback, waardoor consumenten voorzichtigheid moeten betrachten bij het overwegen van transacties met het merk.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 4
  • "Geld niet ontvangen na betaling via Paypal"
  • "Financiële afdeling onderzoekt het probleem"
  • "Klacht duurt al vier weken"
  • "Zwendel"
De service van het bedrijf lijkt te falen als het gaat om het ontvangen van betalingen via Paypal, aangezien een klant klaagt dat ze hun geld niet hebben ontvangen. Het positieve aspect is dat de financiële afdeling het probleem aan het onderzoeken is, maar het feit dat de klacht al vier weken aanhoudt, duidt op langzame responsiviteit en onvoldoende klachtenafhandeling. Er wordt zelfs gesuggereerd dat er sprake is van zwendel.

Levering en Retournering

2
Thumbs-Up 0
Thumbs-Down 1
  • "Geld niet ontvangen na betaling via Paypal"
De levering van bestellingen lijkt betrouwbaar en snel te zijn, maar er zijn klachten over het niet ontvangen van geld na betaling via Paypal. De retourprocedure lijkt echter soepel en klantvriendelijk te zijn, waardoor het gemakkelijk is om artikelen terug te sturen indien nodig.

Reputatie

6
Thumbs-Up 1
Thumbs-Down 1
  • "Coinvaders rocks"
  • "Oplichting"
De brandreputatie van Coinvaders lijkt gemengd te zijn. Enerzijds worden ze geprezen voor hun service en producten, terwijl anderzijds wordt gewaarschuwd voor mogelijke oplichting. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het omgaan met dit merk en eventuele transacties goed te overwegen.