Winparts

Alle reviews

Winparts

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Just Carpets
Just Carpets

Auto’s vallen vandaag de dag niet meer weg te denken in ons leven. We gebruiken de auto om naar allerlei plekken toe te gaan, wat logischerwi...

Logo iParking Schiphol
iParking Schiphol

Bent u laat voor uw vlucht? Heeft u hulp nodig met het parkeren van uw voertuig? Bij het pakken van u vlucht wilt u zich niet druk maken over het p...

Logo Kwik Fit
Kwik Fit

Moeten de zomerbanden naar winterbanden verwisseld worden en omgekeerd? Of vind u het beter om banden voor elk seizoen te hebben. Heeft uw auto een...

Logo Kenteken Check.nl
Kenteken Check.nl

ReviewsBird.nl is een website waarbij alles om u als klant draait. Op deze website vindt u een korte beschrijving van veel verschillende webwinkels...

Winparts

Auto’s vormen vandaag de dag een van de belangrijkste vervoersmiddel voor de mensheid. Ondanks dat auto’s fijn kunnen zijn, gaat er toch af en toe iets aan kapot. Auto onderdelen zijn nou eenmaal net zoals veel producten niet oneindig. Terwijl je opzoek bent geweest naar auto onderdelen ben je wellicht wel eens bij Winparts terecht gekomen. 

Voordat je nou echt daadwerkelijk nieuwe auto onderdelen, aanschaft moet je wel weten of deze aan bepaalde eisen voldoen. Je wilt bijvoorbeeld niet dat je nieuwe producten voor onveiligheden en extra kosten zorgen. Weet je eigenlijk wel of Winparts jouw eisen en verwachtingen kan voltooien? Om een beter beeld te krijgen over ze is het mogelijk om op onze reviewsite, reviews te lezen.

Over Winparts
Winparts is een Nederlandse e-commerce bedrijf, dat gespecialiseerd is op het gebied van de verkoop van auto onderdelen. Het bedrijf is een van de eerste bedrijven opgericht in Nederland, met als doel om consumenten te bemiddelen met auto-onderdelen, die op kenteken kunnen worden besteld. Hedendaags is het bedrijf uitgegroeid tot zo’n 110 werknemers. 

Winparts is opgericht in 2003 en is sinds 2021 onderdeel van de AAG groep. In het jaar 2012 begonnen ze met de oprichting van de Belgische Winparts. Sinds 2016 heeft het bedrijf zich ook op de internationale markt gericht buiten de Benelux, waarbij ze een Winparts Zweden site op de kaart hebben gebracht. 

Producten en diensten Winparts
Op de webshop bevinden zich diverse zoekmogelijkheden om naar specifieke producten te zoeken. Zo is het mogelijk om per automerk te zoeken, het kan immers lastig zijn om de juiste onderdelen voor jouw auto te vinden. Populaire producten bij zijn Winparts uitlaatsysteem, koelsysteem & verwarming, etc. 

Ben je tevreden met je bestelling dan is het mogelijk om op een van de volgende manieren te betalen: iDEAL, PayPal, Creditcard betalingen, Bancontact, Klarna, Afterpay, Apple Pay, of vooruitbetalen. Als je niet zeker weet wat het beste werkt kan je op de website meer informatie of voordelen van de desbetreffende betaalmogelijkheid vinden. Niet tevreden, dan heb je de kans om 30 dagen gratis te ruilen, maar wees wel alert, want staat verbonden met bepaalde eisen. Ben je in bezit van een Winparts kortingscode? Dan kan je deze gebruiken bij het betalen. 

Contact 
Toch nog onduidelijkheden? Neem dan bellend contact op via het volgende nummer: 085 070 5200. Stuur je liever een mail, dan kan dat via: klantenservice@winparts.nl. Als je zelf meer informatie wilt opzoeken over het bedrijf kan je de volgende twee nummers gebruiken: KVK-nummer 55365183 BTW-nummer NL8516.72.012.B01. Daarnaast valt er ook meer informatie bij de Veelgestelde Vragen te vinden. Als je toch nog meer contactgegevens nodig hebt, valt er een contactgegevens pagina op de website van Winparts te vinden. 

Reviews en beoordelingen Winparts
Al eerder geshopt bij Winparts, laat ons dan weten hoe je dat ervaren hebt! We vinden namelijk dat jouw mening moet mee gelden. Door je ervaring te delen kun je andere consumenten helpen om een beter beeld te geven over Winparts. Als je zelf meer wilt weten over Winparts of andere bedrijven kun je op onze site reviews en beoordelingen lezen.