Winparts reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 2
Prijs 8
Bezorging 2

Totaal

5
100% zou hier weer kopen

Winparts

Auto’s vormen vandaag de dag een van de belangrijkste vervoersmiddel voor de mensheid. Ondanks dat auto’s fijn kunnen zijn, gaat er toch af en toe iets aan kapot. Auto onderdelen zijn nou eenmaal net zoals veel producten niet oneindig. Terwijl je opzoek bent geweest naar auto onderdelen ben je wellicht wel eens bij Winparts terecht gekomen.

Voordat je nou echt daadwerkelijk nieuwe auto onderdelen, aanschaft moet je wel weten of deze aan bepaalde eisen voldoen. Je wilt bijvoorbeeld niet dat je nieuwe producten voor onveiligheden en extra kosten zorgen. Weet je eigenlijk wel of Winparts jouw eisen en verwachtingen kan voltooien? Om een beter beeld te krijgen over ze is het mogelijk om op onze reviewsite, reviews te lezen.

Over Winparts
Winparts is een Nederlandse e-commerce bedrijf, dat gespecialiseerd is op het gebied van de verkoop van auto onderdelen. Het bedrijf is een van de eerste bedrijven opgericht in Nederland, met als doel om consumenten te bemiddelen met auto-onderdelen, die op kenteken kunnen worden besteld. Hedendaags is het bedrijf uitgegroeid tot zo’n 110 werknemers.

Winparts is opgericht in 2003 en is sinds 2021 onderdeel van de AAG groep. In het jaar 2012 begonnen ze met de oprichting van de Belgische Winparts. Sinds 2016 heeft het bedrijf zich ook op de internationale markt gericht buiten de Benelux, waarbij ze een Winparts Zweden site op de kaart hebben gebracht.

Producten en diensten Winparts
Op de webshop bevinden zich diverse zoekmogelijkheden om naar specifieke producten te zoeken. Zo is het mogelijk om per automerk te zoeken, het kan immers lastig zijn om de juiste onderdelen voor jouw auto te vinden. Populaire producten bij zijn Winparts uitlaatsysteem, koelsysteem & verwarming, etc.

Ben je tevreden met je bestelling dan is het mogelijk om op een van de volgende manieren te betalen: iDEAL, PayPal, Creditcard betalingen, Bancontact, Klarna, Afterpay, Apple Pay, of vooruitbetalen. Als je niet zeker weet wat het beste werkt kan je op de website meer informatie of voordelen van de desbetreffende betaalmogelijkheid vinden. Niet tevreden, dan heb je de kans om 30 dagen gratis te ruilen, maar wees wel alert, want staat verbonden met bepaalde eisen. Ben je in bezit van een Winparts kortingscode? Dan kan je deze gebruiken bij het betalen.

Contact
Toch nog onduidelijkheden? Neem dan bellend contact op via het volgende nummer: 085 070 5200. Stuur je liever een mail, dan kan dat via: klantenservice@winparts.nl. Als je zelf meer informatie wilt opzoeken over het bedrijf kan je de volgende twee nummers gebruiken: KVK-nummer 55365183 BTW-nummer NL8516.72.012.B01. Daarnaast valt er ook meer informatie bij de Veelgestelde Vragen te vinden. Als je toch nog meer contactgegevens nodig hebt, valt er een contactgegevens pagina op de website van Winparts te vinden.

Reviews en beoordelingen Winparts

Al eerder geshopt bij Winparts, laat ons dan weten hoe je dat ervaren hebt! We vinden namelijk dat jouw mening moet mee gelden. Door je ervaring te delen kun je andere consumenten helpen om een beter beeld te geven over Winparts. Als je zelf meer wilt weten over Winparts of andere bedrijven kun je op onze site reviews en beoordelingen lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jon Owen 9 maanden geleden
5
I bought an item that never arrived. Customer service was non-existent and always blamed the shipper (who was contracted by them!!). Now the shipper has said the item will be returned to Win...

Alle reviews ( 1 )

KampN induction kit

I bought an item that never arrived. Customer service was non-existent and always blamed the shipper (who was contracted by them!!). Now the shipper has said the item will be returned to Winparts and still no refund. Almost 200 euros wasted. This company is a complete scam. Legal action initiated.

Ik heb een artikel gekocht dat nooit is aangekomen. Klantenservice was onbestaande en gaf altijd de verlader de schuld (die door hen was gecontracteerd!!). Nu heeft de verzender gezegd dat het artikel zal worden teruggestuurd naar Winparts en nog steeds geen restitutie. Bijna 200 euro weggegooid. Dit bedrijf is een complete oplichterij. Juridische actie gestart.

J
Jon Owen 9 maanden geleden
Bestellen
8
Service
2
Prijs
8
Bezorging
2
Totaal
5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook