Sterke Actie - Peugeot

Alle reviews

Sterke Actie - Peugeot

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Just Carpets
Just Carpets

Auto’s vallen vandaag de dag niet meer weg te denken in ons leven. We gebruiken de auto om naar allerlei plekken toe te gaan, wat logischerwi...

Logo iParking Schiphol
iParking Schiphol

Bent u laat voor uw vlucht? Heeft u hulp nodig met het parkeren van uw voertuig? Bij het pakken van u vlucht wilt u zich niet druk maken over het p...

Logo Kwik Fit
Kwik Fit

Moeten de zomerbanden naar winterbanden verwisseld worden en omgekeerd? Of vind u het beter om banden voor elk seizoen te hebben. Heeft uw auto een...

Logo Kenteken Check.nl
Kenteken Check.nl

ReviewsBird.nl is een website waarbij alles om u als klant draait. Op deze website vindt u een korte beschrijving van veel verschillende webwinkels...

Sterke Actie - Peugeot

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto en meer wil weten over SterkeActie, dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je de ervaring van anderen. We willen ook jou vragen om een review achter te laten. Jouw ervaring kan anderen helpen om een keuze te maken. 

SterkeActie is een online platform waar je aanbiedingen vindt voor het kopen of privé leasen van een auto. 

Laat ons weten wat je ervaring is met dit platform zodat anderen op de hoogte zijn van de service van dit merk. Door jouw ervaring te delen krijgen anderen namelijk een duidelijk en objectief beeld die ze kan helpen om een keuze te maken.

Over SterkeActie
SterkeActie is een online platform van bedrijven die aangesloten zijn bij Emil Frey Nederland. Op dit online platform kun je aanbiedingen vinden voor auto’s en prive-lease. Het gaat hierbij om de merken Peugeot, Renault, Citroen, DS, Honda en Hyundai. 

Emil Frey is een groot bedrijf dat zich richt op alles op het gebied van auto’s. Er zijn een groot aantal autobedrijven onderdeel van dit bedrijf dat zijn oorsprong heeft in 1878. Dit is het jaar waarin Molenaar Jan Nefkens begon met de verkoop van schrijfmachines en rijwielen. 

Sinds het ontstaan van het bedrijf is het door fuseringen en overnames, met onder andere PGA uitgegroeid tot een groot succesvol bedrijf. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Zwitserland, Emil Frey Nederland NV is hier onderdeel van. SterkeActie valt onder de Nederlandse NV.

Zoals gezegd kun je via SterkeActie ook kiezen voor private lease. Op de website kun je aangeven voor welke periode je het contract wil afsluiten en hoeveel kilometer je per jaar ongeveer rijd. Aan de hand van die informatie wordt de prijs per maand voor je berekend.

Producten en diensten van SterkeActie
Bij SterkeActie kun je terecht voor aanbiedingen op de aanschaf van een nieuwe auto, en korting op private lease. Op dit platform vindt je alleen de meest populaire modellen van de bij SterkeActie aangesloten bedrijven. Het gaat hierbij om Peugeot, Renault, Citroen, DS, Honda en Hyundai.

De aangesloten bedrijven kiezen speciaal voor SterkeActie een aantal modellen uit die ze naar eigen zeggen heel sterk prijzen. Alle auto’s die vernoemd worden zijn ook te zien in de desbetreffende fysieke winkel. 

Het aanschaffen van een auto is niet iets wat je zomaar doet, het is een weloverwogen keuze. Daarom kun je voor aanschaf een offerte aanvragen en een proefrit maken. Bovendien kun je kiezen uit een aantal extra’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere soort lak dan omschreven is. Een afleverpakket met LED-lichten, automatten en een volle tank behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ervaringen, klachten en tips over SterkeActie
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met SterkeActie. Kun je ons vertellen of je een goede aanbieding hebt gevonden via de website, en of de aanschaf van deze aanbieding naar wens is verlopen. Anderen kunnen zich een goed beeld vormen van een bedrijf door jouw ervaring & beoordeling of mening te horen over dit bedrijf.