sterke actie reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

sterke actie

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto en meer wil weten over SterkeActie, dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je de ervaring van anderen. We willen ook jou vragen om een review achter te laten. Jouw ervaring kan anderen helpen om een keuze te maken.

SterkeActie is een online platform waar je aanbiedingen vindt voor het kopen of privé leasen van een auto.

Laat ons weten wat je ervaring is met dit platform zodat anderen op de hoogte zijn van de service van dit merk. Door jouw ervaring te delen krijgen anderen namelijk een duidelijk en objectief beeld die ze kan helpen om een keuze te maken.

Over SterkeActie

SterkeActie is een online platform van bedrijven die aangesloten zijn bij Emil Frey Nederland. Op dit online platform kun je aanbiedingen vinden voor auto’s en prive-lease. Het gaat hierbij om de merken Peugeot, Renault, Citroen, DS, Honda en Hyundai.

Emil Frey is een groot bedrijf dat zich richt op alles op het gebied van auto’s. Er zijn een groot aantal autobedrijven onderdeel van dit bedrijf dat zijn oorsprong heeft in 1878. Dit is het jaar waarin Molenaar Jan Nefkens begon met de verkoop van schrijfmachines en rijwielen.

Sinds het ontstaan van het bedrijf is het door fuseringen en overnames, met onder andere PGA uitgegroeid tot een groot succesvol bedrijf. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Zwitserland, Emil Frey Nederland NV is hier onderdeel van. SterkeActie valt onder de Nederlandse NV.

Zoals gezegd kun je via SterkeActie ook kiezen voor private lease. Op de website kun je aangeven voor welke periode je het contract wil afsluiten en hoeveel kilometer je per jaar ongeveer rijd. Aan de hand van die informatie wordt de prijs per maand voor je berekend.

Producten en diensten van SterkeActie

Bij SterkeActie kun je terecht voor aanbiedingen op de aanschaf van een nieuwe auto, en korting op private lease. Op dit platform vindt je alleen de meest populaire modellen van de bij SterkeActie aangesloten bedrijven. Het gaat hierbij om Peugeot, Renault, Citroen, DS, Honda en Hyundai.

De aangesloten bedrijven kiezen speciaal voor SterkeActie een aantal modellen uit die ze naar eigen zeggen heel sterk prijzen. Alle auto’s die vernoemd worden zijn ook te zien in de desbetreffende fysieke winkel.

Het aanschaffen van een auto is niet iets wat je zomaar doet, het is een weloverwogen keuze. Daarom kun je voor aanschaf een offerte aanvragen en een proefrit maken. Bovendien kun je kiezen uit een aantal extra’s. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere soort lak dan omschreven is. Een afleverpakket met LED-lichten, automatten en een volle tank behoort ook tot de mogelijkheden.

Ervaringen, klachten en tips over SterkeActie

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met SterkeActie. Kun je ons vertellen of je een goede aanbieding hebt gevonden via de website, en of de aanschaf van deze aanbieding naar wens is verlopen. Anderen kunnen zich een goed beeld vormen van een bedrijf door jouw ervaring & beoordeling of mening te horen over dit bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook