sterke actie reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

Sterke Actie

Welkom bij Sterke Actie

Welkom bij Sterke Actie, dé website waar je de beste deals kunt vinden voor je nieuwe auto. Of je nu op zoek bent naar een Peugeot, Citroën, Opel of DS, bij Sterke Actie ben je aan het juiste adres. Hier vind je een geselecteerd aanbod van modellen en uitvoeringen die vaak snel en uit voorraad leverbaar zijn. Zo kun je snel genieten van het rijden in je nieuwe auto.

De beste deals

Bij Sterke Actie draait alles om het aanbieden van de beste deals. Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe auto een grote investering is en daarom willen wij ervoor zorgen dat je waar voor je geld krijgt. Daarom hebben wij een team van betrokken vakmensen die altijd klaarstaan om je te helpen bij het vinden van de perfecte auto tegen de beste prijs.

Transparantie en service

Bij Sterke Actie hechten we veel waarde aan transparantie en service. Wij vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent en dat je kunt vertrouwen op een uitstekende service. Daarom staan onze medewerkers altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Transparantie is ook terug te zien in ons digitaal diagnoserapport, waarmee je zelf controle hebt over eventuele reparaties.

Een top dealer met geweldige service

Zoals een bekende persoon ooit zei: "Een top dealer, die er 200% voor zijn klanten is, en als een blok achter zijn merk staat. Super service!!" Dit is precies waar Sterke Actie voor staat. Wij zijn er volledig voor onze klanten en zetten ons in voor een uitstekende service. Ons team is vriendelijk, professioneel en staat altijd voor je klaar. Bij Sterke Actie ben je in goede handen.

Laat een review achter

Heeft u al gebruik gemaakt van Sterke Actie en bent u tevreden over onze diensten? Laat dan een review achter op onze website. Uw feedback is voor ons van onschatbare waarde en helpt ons om onze service continu te verbeteren. Bovendien kunnen andere bezoekers op deze manier ook profiteren van uw ervaringen. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van den Bosch 10 maanden geleden
9
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Sterke Actie van Nefkens Peugeot. Ik was op zoek naar een nieuwe auto en kwam hun website tegen. Hier vond ik hele scherpe deals voor zowel...

Alle reviews ( 1 )

Sterke Service bij Sterke Actie - Een Ervaring Review

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Sterke Actie van Nefkens Peugeot. Ik was op zoek naar een nieuwe auto en kwam hun website tegen. Hier vond ik hele scherpe deals voor zowel de aankoop als private lease van een Peugeot. De informatie die wordt gegeven op de website is erg duidelijk en gemakkelijk te begrijpen. Dit maakte het voor mij heel makkelijk om te bepalen welke optie het beste bij mij past. Wat ik vooral waardeer aan Sterke Actie is dat er ook echt goede service wordt verleend. Mijn vragen werden snel beantwoord en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Als je op zoek bent naar een nieuwe auto in Nederland, zou ik zeker Sterke Actie van Nefkens Peugeot aanraden!

v
van den Bosch 10 maanden geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review