TUI Cars

Alle reviews

TUI Cars

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

TUI Cars

U heeft vast wel eens gehoord van de vliegmaatschappij TUI (voorheen Arke), maar wist u dat het bedrijf ook auto's verhuurt? Dit doen zij onder de naam TUI Cars, het bedrijf biedt huurauto's over de hele wereld. Over het algemeen bieden zij deze auto's aan op de luchthavens van verschillende landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over TUI Cars lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Daarnaast kunt u op deze website ook op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over TUI Cars
TUI Cars heeft meer dan vierduizend vestigingen in meer dan tachtig landen. U kunt bij het bedrijf diverse soorten huurauto's huren, van kleine auto's tot minivans, het bedrijf biedt het aan. U kunt gemakkelijk vanuit thuis uw huurauto alvast reserveren via de website en op de plaats van bestemming deze direct bij de partner van TUI ter plaatse ophalen. Wat veel mensen niet weten is dat TUI ook nog campers aanbiedt. Dit doen zij onder de naam TUI Campers. Zo kunt u dus uit heel veel verschillende soorten vervoer kiezen. Bijna alle huurauto's staan gelijk op de luchthaven klaar, zo kunt u dus van de gate gelijk naar uw huurauto en kunt u de wereld gaan ontdekken. 

Producten en Diensten van TUI Cars
Maar wat onderscheidt TUI Cars dan van andere autoverhuur aanbieders? Allereerst biedt TUI Cars een hoop extra voordelen aan. Zo is adresaflevering op veel plaatsen mogelijk, vaak zelfs kosteloos. U kunt de huurauto dan laten afleveren of per shuttle naar de verhuurlocatie worden gebracht. Daarnaast heeft u bij TUI Cars de mogelijkheid uw huurauto tot 24 uur voor huuraanvang kosteloos te annuleren of uw reservering te wijzigen. Hiervoor hoeft u alleen maar per telefoon of per e-mail contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf. 

Een ander voordeel is dat u de huurauto in kunt leveren met dezelfde benzinestand zoals opgehaald. Zo betaald u alleen maar voor de benzine die u ook daadwerkelijk heeft verbruikt. Als zekerheid dient wel een waarborgsom achtergelaten te worden. Op veel huurstations rond de Middellandse Zee en in verschillende andere landen wereldwijd is de extra bestuurder in de huurperiode al inbegrepen. TUI Cars biedt huurauto's aan van diverse merken, zoals bijvoorbeeld Europcar, Enterprise of Alamo.  

Aanbevelingen, klachten en tips over TUI Cars
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over TUI Cars? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over TUI Cars op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over TUI Cars vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over TUI Cars of laat uw eigen ervaring door middel van een review over TUI Cars nu achter.