Bekijk Tui Cars reviews en ervaringen van andere automobilisten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

TUI Cars

U heeft vast wel eens gehoord van de vliegmaatschappij TUI (voorheen Arke), maar wist u dat het bedrijf ook auto's verhuurt? Dit doen zij onder de naam TUI Cars, het bedrijf biedt huurauto's over de hele wereld. Over het algemeen bieden zij deze auto's aan op de luchthavens van verschillende landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over TUI Cars lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Daarnaast kunt u op deze website ook op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent.

Over TUI Cars

TUI Cars heeft meer dan vierduizend vestigingen in meer dan tachtig landen. U kunt bij het bedrijf diverse soorten huurauto's huren, van kleine auto's tot minivans, het bedrijf biedt het aan. U kunt gemakkelijk vanuit thuis uw huurauto alvast reserveren via de website en op de plaats van bestemming deze direct bij de partner van TUI ter plaatse ophalen. Wat veel mensen niet weten is dat TUI ook nog campers aanbiedt. Dit doen zij onder de naam TUI Campers. Zo kunt u dus uit heel veel verschillende soorten vervoer kiezen. Bijna alle huurauto's staan gelijk op de luchthaven klaar, zo kunt u dus van de gate gelijk naar uw huurauto en kunt u de wereld gaan ontdekken.

Producten en Diensten van TUI Cars

Maar wat onderscheidt TUI Cars dan van andere autoverhuur aanbieders? Allereerst biedt TUI Cars een hoop extra voordelen aan. Zo is adresaflevering op veel plaatsen mogelijk, vaak zelfs kosteloos. U kunt de huurauto dan laten afleveren of per shuttle naar de verhuurlocatie worden gebracht. Daarnaast heeft u bij TUI Cars de mogelijkheid uw huurauto tot 24 uur voor huuraanvang kosteloos te annuleren of uw reservering te wijzigen. Hiervoor hoeft u alleen maar per telefoon of per e-mail contact op te nemen met de klantenservice van het bedrijf.

Een ander voordeel is dat u de huurauto in kunt leveren met dezelfde benzinestand zoals opgehaald. Zo betaald u alleen maar voor de benzine die u ook daadwerkelijk heeft verbruikt. Als zekerheid dient wel een waarborgsom achtergelaten te worden. Op veel huurstations rond de Middellandse Zee en in verschillende andere landen wereldwijd is de extra bestuurder in de huurperiode al inbegrepen. TUI Cars biedt huurauto's aan van diverse merken, zoals bijvoorbeeld Europcar, Enterprise of Alamo.

Aanbevelingen, klachten en tips over TUI Cars

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over TUI Cars? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over TUI Cars op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over TUI Cars vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over TUI Cars of laat uw eigen ervaring door middel van een review over TUI Cars nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook