Tirendo reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tirendo

Goede autobanden zijn van groot belang om veilig met je auto onderweg te kunnen. Gelukkig kun je tegenwoordig vrij eenvoudig banden en velgen online kopen. Maar als je velgen en banden online koopt wie installeert ze dan? Worden de zomerbanden die je bij een leverancier als Tirendo bestelt op tijd bezorgd? Dit zijn vragen die veel consumenten zich stellen zodra zij op zoek gaan naar nieuwe banden voor hun auto. Als jij ook op zoek bent kunnen wij je helpen. Wij bieden je op onze website de reviews over Tirendo en andere bandenleveranciers die online hun producten aanbieden. Wat zijn reviews? Kort samengevat zijn het de commentaren, klachten en ervaringen van consumenten over webshops die net zoals Tirendo autobanden verkopen.

Over Tirendo

Tirendo

GmbH is een online shop die onderdeel uitmaakt van het Europese Delticom AG dat in diverse landen website beheerd en waarvan het hoofdkantoor in Berlijn gevestigd is. Moet je je nu zorgen maken omdat je geen Duits spreekt en dus geen vragen kunt stellen over producten? Dat hoeft niet, Tirendo nl heeft een eigen telefoonnummer waar Nederlands sprekende medewerkers al je vragen kunnen beantwoorden. Je kunt daar terecht als je moeite hebt om een online bestelling te plaatsen of als je klachten hebt over een bestelling. Ook krijg je er instructies als je ontvangen producten binnen een termijn van 14 dagen bedenktijd aan Tirendo retour wilt sturen.

Bestellen en betalen bij Tirendo

Op het moment dat je bij Tirendo autobanden hebt gekozen kun je ze direct bestellen en betalen. Als betaalmethodes worden onder andere iDEAL en creditcard geaccepteerd. Voordat je de betaling in orde maakt heb je de keuze om het afleveradres te bepalen. Als je bij Tirendo banden bestelt is het verstandig om deze naar een montagepartner te laten sturen. Daar beschikken ze over de juiste apparatuur om jouw banden op de juiste manier te monteren. Je kunt er ook voor kiezen om de producten die je bestelt bij je thuis te laten bezorgen. Zo kun je zelf kiezen voor een bedrijf dat de montage voor je uitvoert.

De diensten en producten van Tirendo

Op de site van Tirendo kun je gebruik maken van het zoekfilter om de juiste autobanden voor jouw auto, motor of busje te vinden. Je kunt kiezen voor zomerbanden, winterbanden of banden die je het hele jaar door kunt gebruiken. Een setje nieuwe banden kan een behoorlijke investering zijn en daarom kun je een Tirendo kortingscode gebruiken.

Reviews en commentaren over Tirendo

Heb jij onlangs bij Tirendo autobanden besteld? Als dat zo is dan hopen we van harte dat je jouw ervaring met andere consumenten wilt delen. Je kunt dit doen door een Tirendo review op onze website achter te laten. Vraag je jezelf nu af waarom je die moeite zou doen? Als je zelf reviews leest dan weet je hoe belangrijk ze inmiddels zijn. Worden de banden die je bestelt geleverd zoals er wordt beloofd? Komt de prijs van de autobanden overeen met de kwaliteit? Hoe professioneel is de montagepartner waar je de banden liet monteren? Zoals je ziet kun jij met jouw review antwoord op vele vragen geven. Je bijdrage wordt dan ook enorm op prijs gesteld.

Wil je kast met motorspullen uitbreiden? Bezoek onze pagina met FC Moto reviews om er achter te komen wat men van hun producten en service vindt. Het is essentieel om bij het kopen van kleding en spullen voor je motor op de kwaliteit van de leverancier te letten. Door online recencies te lezen met daarin de beoordelingen, ervaringen en klachten van eerdere klanten, bereid je je goed voor op het kiezen van de juiste winkel voor het kopen van jouw motorspullen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook