iParking Schiphol

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

iParking Schiphol

Bent u laat voor uw vlucht? Heeft u hulp nodig met het parkeren van uw voertuig? Bij het pakken van u vlucht wilt u zich niet druk maken over het parkeren van uw voertuig. Na de aankomst van een lange vlucht wilt u zeker niet naar uw voertuig zoeken en ook niet ernaar toelopen. Het zal op u wachten bij de vertrekhal met behulp van de chauffeurs van iParking Schiphol. Wachten is zonde van de tijd. Niemand houdt ervan om zijn tijd te verspillen. Reizigers kunnen daarom gebruik maken van iParking Schiphol. Ze helpen je zelfs met het op weg assisteren van uw koffers. U focust zich hier meer op uw vlucht en weet dat uw auto in een afgesloten plek wordt geparkeerd en bij terugkomst staat het gereed voor u.

Over iParking Schiphol

Al 9 jaren is iParking Shiphol een aanbieder van valet parkeren rondom Schiphol. De i van iParking staat voor individueel. Het Keurmerk kwaliteitszorg Parkeren is geaccrediteerd door de ANWB, de overheid en het bedrijfsleven. Het keurmerk onderstreept dat de consument kan rekenen op de parkeerdienst. Bij het keurmerk horen de volgende criteria waaraan iParking Schiphol zich voldoet, veilige en afgesloten parkeerfaciliteiten, een integere klachtenregeling, transparantie met betrekking tot de dienstverlening en kosten, gekwalificeerde medewerker in het bezit van een VOG, goede en snelle afhandelingsprocedure. De filosofie is om geen tijd te verspillen en dat u op schema blijft.

Service van iParking Schiphol

uw auto wordt voor u geparkeerd en u wordt met uw koffers geholpen. Ook kan uw auto grondig gewassen worden en voor u volgetankt worden. Verder is er ook de mogelijkheid om een APK check, bandenwissel of kleine onderhoudsbeurt aan u te bieden. De parkeerplaatsen zijn afgesloten. Los van het buiten parkeren is er ook de optie om te kiezen voor overdekte parkeerplaatsen.

Gebruik de app om online uw valet service te boeken. U zal dan een bevestigin email ontvangen waarin de chauffeurs gegevens in voorkomen en ook zal u een formulier ontvangen. Als u 30 minuten belt voor dat u op Schiphol arriveert zal de chauffeur voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3. U kunt het formulier dan afstaan aan de chauffeur die het verder zal invullen. Dit is van toepassing voor de reizigers bij de heen reis en terug reis. iParking Schiphol staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Heeft u geen reservering online kunnen plaatsen kan dit ter plekke ook gebeuren indien er nog parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Ervaringen, beoordeling en tips voor iParking Schiphol

Laat uw auto voor u geparkeerd worden en laat het bij aankomst gereed voor u staan. Hoe vond je de service aangeboden door iParking Schiphol? Hoe vond je de chauffeur? Hoe vond je de diensten zoals onderhoudsbeurt aangeboden door iParking Schiphol los van het alleen parkeren van uw voertuig? Kreeg je de auto in dezelfde toestand terug? Laat een review achter over je ervaringen op ReviewsBird en deel jouw ervaring over de parkeersdienst van iParking Schiphol met toekomstige reizigers.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Arie 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van iParking Schiphol en ik moet zeggen dat het een zeer positieve ervaring was. Het valet parkeren rondom Schiphol is ideaal! De 24/7 non-stop...

Alle reviews ( 1 )

Een ideale vakantieparking - Valet Parking bij iParking Schipol

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van iParking Schiphol en ik moet zeggen dat het een zeer positieve ervaring was. Het valet parkeren rondom Schiphol is ideaal! De 24/7 non-stop service maakte dat mijn reiservaring een stuk aangenamer werd. Ik kon op elk moment van de dag terecht en het gemakkelijke proces zorgde ervoor dat het allemaal soepel verliep. Wat mij vooral opviel, was hoe betrouwbaar deze dienstverlening is. Ondanks dat ik hier voor de eerste keer parkeerde, had ik geen seconde twijfel over de veiligheid of beveiliging van mijn auto tijdens mijn afwezigheid. Het personeel was erg vriendelijk en professioneel. Ze waren efficiënt in hun werkprocessen waardoor alles snel verlopen is. Als u zoekt naar eenvoudige zakelijke reizen of privévakanties dan raad ik u zonder twijfel aan om te kiezen voor iParking Schiphol. Een geweldige keuze!

A
Arie 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!