Autovendi

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Autovendi

Heb je een auto, maar wil je daar afscheid van nemen? Misschien om ruimte te maken voor een nieuwe wagen? Dan kan het soms heel een gedoe zijn om je auto te verkopen. Als je op zoek bent naar een bedrijf wat je daarbij wellicht kan helpen, ben je misschien al eens eerder bij Autovendi terecht gekomen.

Voordat je de diensten van Autovendi gaat inschakelen, wil je wel meer over het bedrijf weten. Daarbij kan je denken aan vragen als: van wat voor soort diensten kan ik bij Autovendi gebruik maken? Valt het bedrijf eigenlijk wel te vertrouwen? Hoe werkt het proces, is het wel handig om mijn auto bij Autovendi te verkopen? Wat kan ik doen als ik ontevreden ben over de onderneming? Hoe zit het met de klantvriendelijkheid en klanttevredenheid van het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze website, Autovendi beoordelingen en reviews lezen. Op die manier kan je zelf bepalen of je gebruik wilt maken van Autovendi.

Wat is Autovendi

Autovendi is een bedrijf dat met meer dan 2000 koopkrachtige autodealers samenwerkt. Die autodealers kunnen een bod op jouw auto plaatsen via het systeem van Autovendi. Je hoeft daarvoor niet te betalen en bent niet verplicht om zo’n bod te accepteren. Het bedrijf accepteert alle auto’s met een Nederlandse registratie, maar ze stellen dat ze specialist zijn op het gebied van jong gebruikte auto’s. Een bod is 5 dagen geldig, dus je hebt genoeg tijd om te kiezen of je akkoord wil gaan of niet.

Producten en diensten Autovendi

Ben je benieuwd naar de diensten van Autovendi? Dan kan je om die te bekijken hun website bezoeken, als je daar beland bent kan je gelijk beginnen met het aanmelden van jouw eigen auto. Daarbij geef je ten eerst je kenteken op, als je jouw kenteken niet uit je hoofd weet volg je een ander proces. Bij die alternatieve oplossing vul je zelf handmatig gegevens over jouw auto in, zoals: Merk, Model, Bouwjaar en Brandstof verbruik. Nadat je dat gedaan hebt kan je meer overige informatie toevoegen, zoals: Carrosserie, Transmissie, Bekleding, Kleur en Kilometerstand (verplicht). Je kunt daarnaast ook andere extra opties, zoals: air conditioning, navigatiesysteem en verlichting toevoegen indien gewenst.

Nadat je daarmee klaar bent kan je zelf een gewenste prijs invullen, zodat de autodealers weten wat je ongeveer verlangt voor jouw wagen. De laatste stap is om jouw persoonlijke contactgegevens in te vullen, zodat Autovendi je weet te bereiken wanneer er een bod is geplaatst op jouw auto.

Contact

Ben je van plan om je auto op Autovendi te verkopen, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of wil je contact opnemen om een andere reden? Dan gaat dat op verschillende manieren, zo kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 074 20 20 500. Vind je het prettiger om jouw bericht te delen via de mail? Dan kan je daarvoor het adres: https://contactautovendi.nl/ gebruiken. Zelf een persoonlijk bezoekje brengen aan Autovendi gaat ook, daarvoor moet je aan de Adam Smithstraat 43, 7559 SW, Hengelo zijn.

Reviews en beoordelingen Autovendi

Heb je al eens eerder jouw auto verkocht via Autovendi? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan willen wij graag weten hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Autovendi met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier kunnen andere potentiële klanten van het bedrijf bepalen of ze gebruik willen maken van Autovendi. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan je daarvoor onze website bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook