Europcar

Alle reviews

Europcar

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Europcar

Heb je wel eens een auto gehuurd of geleased bij Europcar? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Was je tevreden over de service en de auto zelf? We willen jouw ervaring graag delen met anderen die ook een auto willen huren en niet weten voor welk autoverhuurbedrijf ze moeten kiezen. Het is voor mensen fijn om te weten of Europcar een goede keuze is voor datgene dat ze nodig hebben.

Europcar is één van de grootste autoverhuurbedrijven in Nederland. Je kunt hier niet alleen auto’s huren voor een korte periode, maar ook auto’s leasen voor gebruik zowel zakelijk als privé. Europcar heeft vestigingen in heel Nederland en beschikt over een groot wagenpark.

Laat ons weten wat jouw ervaring is met Europcar en of je in de toekomst nogmaals een auto bij ze zou huren. Jouw mening en ervaring is waardevol voor anderen.

Over Europcar
Europcar is een van oorsprong Frans autoverhuurbedrijf dat in 1949 werd opgericht in Parijs. Tegenwoordig heeft het bedrijf vestigingen in meer dan 140 landen over de hele wereld.

In Nederland heeft Europcar ongeveer 40 vestigingen die zich vooral bevinden in steden en op vliegvelden. Daarnaast hebben ze een aantal partners waaronder de autoverhuurders BB&L en Car2Go. Die laatste richt zich specifiek op het aanbieden van elektrische auto’s in en rondom Amsterdam.

Europcar doet zijn best om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, en probeert rekening te houden met het milieu. Dit doen ze onder andere door het steunen van Natuurmonumenten. Europcar beschikt over energiezuinige auto’s die je kan huren onder het GoforGreen label. Een deel van de inkomsten hiervan gaat naar Natuurmonumenten.

Producten en diensten van Europcar
Europcar heeft een groot wagenpark met veel verschillende soorten voertuigen. Van kleine personenwagens tot vrachtwagens en alles er tussenin. Er is daarnaast keuze tussen handgeschakelde of automatische auto’s en benzineauto’s, Diesel of elektrische auto’s.

Bovendien kun je bij de auto heel wat extra’s boeken. Mocht je aan het verhuizen zijn dan kun je zelfs steekkarretjes, verhuisdozen en verhuisdekens bij boeken. Uiteraard kun je ook een trekhaak, kinderzitjes en navigatie reserveren. 

Je hoeft bij Europcar de auto niet per se terug te brengen op de plek waar je hem op hebt gehaald, dit kan ook op een andere locatie. En mocht je maar even een auto nodig hebben dan kun je er één huren voor een paar uur. Daarbij hebben ze ook leasemogelijkheden voor zowel zakelijk als prive-gebruik. 

Als je een auto leaset via Europcar huur je uiteraard tegen scherpere tarieven, maar heb je ook een aantal andere voordelen. Zo is je auto altijd verzekerd, heb je bij schade altijd vervangend vervoer en kun je het contract makkelijk stopzetten

Ervaringen, klachten en tips over Europcar
Mensen zijn vaak sceptisch over autoverhuurbedrijven en hebben het idee dat veel bedrijven een slechte service leveren. Gelukkig is dat niet altijd het geval maar we horen graag wat jouw ervaring is met Europcar. Kun je ons iets vertellen over de extra’s die ze leveren? En was de auto bijvoorbeeld schoon toen je hem kreeg? Deel je ervaring met ons.