AB Car Rental Bonaire reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

AB Car Rental

Als je op vakantie gaat is het fijn om een auto te huren. We zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaring met AB Car Rental op Bonaire. Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze ook een auto zullen huren bij dit bedrijf. Het is vooraf zelf namelijk moeilijk in te schatten, daarom is jouw ervaring zo waardevol.

AB Car Rental is een autoverhuurbedrijf op Bonaire waar je auto’s kunt huren zonder poespas. Zo kun je onbeperkt kilometers rijden, krijg je gratis taxi en bagageservice en betaal je geen eigen risico en borg. Dit geldt alleen als je kiest voor het Full Coverage Plan.

Kun je ons vertellen wat jouw ervaring is met AB Car Rental? We horen graag wat jouw ervaring is met dit bedrijf zodat je anderen kunt helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Zo kan iedereen onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie.

Over AB Car Rental
AB Car Rental is een autoverhuurder op Bonaire waar je goedkoop auto’s kunt huren. Het bedrijf biedt voel service en geen poespas. Het doel is om klanten zo veel mogelijk tijd te geven om te genieten van hun vakantie in plaats van zich druk te maken om hun auto. Dit doen ze onder andere door financiële duidelijkheid te bieden door geen borg te vragen en geen eigen risico te berekenen als je het full coverage plan boekt.

AB Car Rental heeft als missie om verantwoord en duurzaam te ondernemen. Om dit te realiseren komt al hun elektriciteit van zonnepanelen die wordt gegenereerd door 440 zonnepanelen die in 2017 zijn geplaatst. Daarbij hebben ze zoveel mogelijk wegwerpplastic geweerd van de werkplek en wassen ze de auto’s met gefilterd regenwater.

Het bedrijf probeert een zo compleet mogelijke service te bieden. Omdat veel mensen naar Bonaire komen om te duiken kun je complete duikpakketten afsluiten en krijg je onbeperkt gratis lucht. Je kunt hun Dive & Drive pakketten bekijken voor meer details. Maar wat dacht je bijvoorbeeld van een pick-up truck die extra handig is als je gaat duiken.

Producten en diensten van AB Car Rental
Bij AB Car Rental kun je auto’s huren die speciaal geschikt zijn voor rijden op Bonaire. De meeste auto’s zijn Pick Up’s, SUV’s of terreinwagens die je al voor een paar tientjes per dag kunt huren. Ze verhuren zowel automatische auto’s als auto’s die je handmatig moet schakelen. Daarnaast hebben de meeste auto’s airco’s om de warmte van Bonaire te trotseren.

Je kunt je auto eenvoudig kiezen door je huurdata in te voeren op de website. Zo zie je direct welke auto’s beschikbaar zijn en wat de kosten zijn. Het afsluiten van de full coverage heeft de meeste voordelen voor de huurder. Hiermee ben je verzekerd voor alle schade en platte banden.

Ervaringen, klachten en tips over AB Car Rental
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met AB Car Rental op Bonaire. Was je tevreden over de service en de auto die ze leverden? We horen het graag. Met jouw mening kunnen mensen een objectief beeld vormen van de kwaliteit van dit bedrijf en zelf bepalen of ze hier een auto zullen huren.

Gegevens

Kaya Industria 31
Bonaire
Kaya Industria 31
Caribisch Nederland
info@abcarrental.com
+5997178980

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Nathan Rouwhorst 5 maanden geleden
10
Ik heb onlangs een auto gehuurd bij AB Car Rental Bonaire en ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over mijn ervaring met hun diensten. Ten eerste was het tarief dat ik betaalde zeer vo...

Alle reviews ( 1 )

AB Car Rental Bonaire - Uitstekende service voor Auto Huur

Ik heb onlangs een auto gehuurd bij AB Car Rental Bonaire en ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over mijn ervaring met hun diensten. Ten eerste was het tarief dat ik betaalde zeer voordelig en de huurovereenkomst had geen eigen risico of borg, wat me gemoedsrust gaf tijdens mijn reis. De klantenservice was uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam bij het boeken van mijn huurauto en het beantwoorden van al mijn vragen. Bij aankomst op de luchthaven werd ik snel begroet door een vertegenwoordiger die me naar mijn auto bracht, die schoon en goed onderhouden was. Tijdens mijn reis had ik geen problemen met de auto, maar als er zich eventueel een probleem zou voordoen dan stond 24/7 pechhulp voor mij klaar zonder extra kosten. Kortom, AB Car Rental Bonaire heeft indruk op me gemaakt met uitstekende service, hoge kwaliteit huurauto's tegen scherpe prijzen inclusief alle faciliteiten voorzien voor duikers waaronder tanks te huur ( Dive & Drive: 10% korting op huurauto). Ik zou hen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een auto wil huren tijdens hun verblijf op Bonaire.

N
Nathan Rouwhorst 5 maanden geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review