Banden.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Banden.nl

Nieuwe banden of service voor uw auto krijgen kan een hele opgave zijn! U wilt natuurlijk de beste banden voor uw voertuig, maar u vindt de banden bij uw lokale garage of autodealer te duur. Online banden kopen brengt ook altijd risico’s met zich mee. Juist daarom heeft u er verstandig aan gedaan eerst eens op onze vergelijkingssite te kijken naar de ervaringen en beoordelingen van andere consumenten over dit bepaalde bedrijf. Door het gewicht en de onhandige afname wil je ook niet 4 autobanden heen en weer blijven sturen als je iets niet bevalt. Geef ook uw ongezouten mening over de online webwinkels die op onze gids zijn opgenomen. Plaats een review waarin uw persoonlijke beoordeling geeft en deze kort toelicht. Heeft u wel eens banden besteld bij Banden.nl? Wat kunt u ons daar over vertellen> Zou u dit bedrijf aanraden, of eens maar nooit weer.

Over Banden.nl
Banden.nl is de Nederlandse versie van de website Tyres.Net. De website is ontworpen met als doelgroep alle bestuurders van auto’s en motoren, en sinds kort ook de fietsers. Er zijn heel veel verschillende soorten en merken banden op deze site opgenomen zodat u deze laatste goed kunt gebruiken als naslagwerk en indicatie toner. Er zijn verschillende soorten banden voor de auto, zoals runflat banden, winterbanden, winterkettingen, zomerbaden, wieldoppen, wielen, wielkassen, maar ook autoverhuur, wasstraten, reparatiewerkplaatsen, autofinancieringen, auto verzekeringen en autodeel-deals. Er is ook een groot assortiment in verschillende soorten autoaccessoires.

Producten en diensten van Banden.nl
Banden.nl is onderdeel van de website Tyres.Net. Via deze websites kunt u de producten en diensten van de velen aangesloten winkels met elkaar vergelijken. U kunt op zoek gaan naar de goedkoopste budgetbanden voor uw auto, fiets of scooter, verschillende soorten motorolie, wielen, en andere accessoires en deze bestellen bij de dealer van uw keuze. Op de website worden ook handige tips gegeven over de verschillende banden zoals de zogenaamde runflatbanden. Het gaat hier om autobehoeften en accessoires voor particuliere auto- en motorrijders maar ook voor professionele chauffeurs. Er zijn ook verschillende autoverzekeraars opgenomen die u via de website kunt benaderen voor een offerte. In de rubriek "Tips & Tricks" worden interessante weetjes verteld, en in het ​Magazine treft u topaanbiedingen aan voor autodeel-, verhuur- en reparatiebedrijven.
Naast de betrouwbare zomerbanden en winterbanden wordt er ook een ruim assortiment aan all season banden aangeboden van de merken Bridgestone, Continental, Pirelli, Dunlop, Goodyear, en Michelin, maar ook de minder bekende bandenmerken zoals Vredestein, Hankook, Nokian en vele anderen. Er is ook een breed assortiment aan stalen en aluminium wielen van merken zoals Oz Racing, Rial en Discreet.

Complimenten, klachten en tips over Banden.nl
Op zoek naar wielen, autobanden, fietsbanden, offroad banden, motorbanden, oliën & smeermiddelen? Heeft u deze site Banden.nl wel eens gebruikt? Vertel ons hoe het werkt! Hebben alle dealers hun eigen retourvoorwaarden en levertijden? Zijn de prijzen echt zo scherp? Met bandenmerken zoals Yokohama, Schwalbe, Hankook, Maxxis, Nexen, Falken in verschillende bandenmaten lijkt deze site behoorlijk volledig! Heeft u banden besteld voor uw Land Rover, Porsche, Toyota, Nissan, Jaguar of Tesla? Dan horen wij graag uw persoonlijke ervaringen!

Wil je kast met motorspullen uitbreiden? Bezoek onze pagina met FC Moto reviews om er achter te komen wat men van hun producten en service vindt. Het is essentieel om bij het kopen van kleding en spullen voor je motor op de kwaliteit van de leverancier te letten. Door online recencies te lezen met daarin de beoordelingen, ervaringen en klachten van eerdere klanten, bereid je je goed voor op het kiezen van de juiste winkel voor het kopen van jouw motorspullen.

Ben jij gek van fietsen maar weet je niet goed bij welk bedrijf je je spullen moet kopen? Bekijk onze pagina met Bikeinn reviews om erachter te komen wat andere mensen vinden van hun producten en service. Het lezen van beoordelingen, meningen en klachten over meerdere winkels kan jou enorm op weg helpen in de zoektocht tot de juiste winkel om jouw spullen te kopen. Als je zelf ervaring hebt met een winkel die deze spullen verkoopt kan je ook je eigen mening delen om zo andere mensen op weg te helpen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

D
Daphne van Asten 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs Banden.nl bezocht om nieuwe banden te kopen voor mijn auto. Ik was erg onder de indruk van de prijsvergelijkingsfunctie op hun website, waardoor ik gemakkelijk kon zien waar i...

Alle reviews ( 1 )

Recensie: Prijzen vergelijk je makkelijk via Banden.nl

Ik heb onlangs Banden.nl bezocht om nieuwe banden te kopen voor mijn auto. Ik was erg onder de indruk van de prijsvergelijkingsfunctie op hun website, waardoor ik gemakkelijk kon zien waar ik de beste deal kon krijgen voor mijn specifieke bandenmaat. Het bestelproces was eenvoudig en alles verliep zeer soepel. Mijn banden werden snel geleverd en waren in uitstekende staat toen ze arriveerden. Ik heb ook gemerkt dat het aanbod van andere auto-accessoires op hun website goed is samengesteld en concurrerend geprijsd lijkt te zijn. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn ervaring bij Banden.nl. Hun website is intuïtief en eenvoudig te gebruiken, terwijl hun productselectie veelzijdig is en zowel betrouwbaar als betaalbaar lijkt te zijn.

D
Daphne van Asten 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!