Banden.nl

Alle reviews

Banden.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Just Carpets
Just Carpets

Auto’s vallen vandaag de dag niet meer weg te denken in ons leven. We gebruiken de auto om naar allerlei plekken toe te gaan, wat logischerwi...

Logo iParking Schiphol
iParking Schiphol

Bent u laat voor uw vlucht? Heeft u hulp nodig met het parkeren van uw voertuig? Bij het pakken van u vlucht wilt u zich niet druk maken over het p...

Logo Kwik Fit
Kwik Fit

Moeten de zomerbanden naar winterbanden verwisseld worden en omgekeerd? Of vind u het beter om banden voor elk seizoen te hebben. Heeft uw auto een...

Logo Kenteken Check.nl
Kenteken Check.nl

ReviewsBird.nl is een website waarbij alles om u als klant draait. Op deze website vindt u een korte beschrijving van veel verschillende webwinkels...

Banden.nl

Nieuwe banden of service voor uw auto krijgen kan een hele opgave zijn! U wilt natuurlijk de beste banden voor uw voertuig, maar u vindt de banden bij uw lokale garage of autodealer te duur. Online banden kopen brengt ook altijd risico’s met zich mee. Juist daarom heeft u er verstandig aan gedaan eerst eens op onze vergelijkingssite te kijken naar de ervaringen en beoordelingen van andere consumenten over dit bepaalde bedrijf. Door het gewicht en de onhandige afname wil je ook niet 4 autobanden heen en weer blijven sturen als je iets niet bevalt. Geef ook uw ongezouten mening over de online webwinkels die op onze gids zijn opgenomen. Plaats een review waarin uw persoonlijke beoordeling geeft en deze kort toelicht. Heeft u wel eens banden besteld bij Banden.nl? Wat kunt u ons daar over vertellen> Zou u dit bedrijf aanraden, of eens maar nooit weer. 

Over Banden.nl
Banden.nl is de Nederlandse versie van de website Tyres.Net. De website is ontworpen met als doelgroep alle bestuurders van auto’s en motoren, en sinds kort ook de fietsers. Er zijn heel veel verschillende soorten en merken banden op deze site opgenomen zodat u deze laatste goed kunt gebruiken als naslagwerk en indicatie toner. Er zijn verschillende soorten banden voor de auto, zoals runflat banden, winterbanden, winterkettingen, zomerbaden, wieldoppen, wielen, wielkassen, maar ook autoverhuur, wasstraten, reparatiewerkplaatsen, autofinancieringen, auto verzekeringen en autodeel-deals. Er is ook een groot assortiment in verschillende soorten autoaccessoires. 

Producten en diensten van Banden.nl
Banden.nl is onderdeel van de website Tyres.Net. Via deze websites kunt u de producten en diensten van de velen aangesloten winkels met elkaar vergelijken. U kunt op zoek gaan naar de goedkoopste budgetbanden voor uw auto, fiets of scooter, verschillende soorten motorolie, wielen, en andere accessoires en deze bestellen bij de dealer van uw keuze. Op de website worden ook handige tips gegeven over de verschillende banden zoals de zogenaamde runflatbanden. Het gaat hier om autobehoeften en accessoires voor particuliere auto- en motorrijders maar ook voor professionele chauffeurs. Er zijn ook verschillende autoverzekeraars opgenomen die u via de website kunt benaderen voor een offerte. In de rubriek "Tips & Tricks"  worden interessante weetjes verteld, en in het  ​Magazine treft u topaanbiedingen aan voor autodeel-, verhuur- en reparatiebedrijven.
Naast de betrouwbare zomerbanden en winterbanden wordt er ook een ruim assortiment aan all season banden aangeboden van de merken Bridgestone, Continental, Pirelli, Dunlop, Goodyear, en Michelin, maar ook de minder bekende bandenmerken zoals Vredestein, Hankook, Nokian en vele anderen. Er is ook een breed assortiment aan stalen en aluminium wielen van merken zoals Oz Racing, Rial en Discreet. 

Complimenten, klachten en tips over Banden.nl
Op zoek naar wielen, autobanden, fietsbanden, offroad banden, motorbanden, oliën & smeermiddelen? Heeft u deze site Banden.nl wel eens gebruikt?  Vertel ons hoe het werkt! Hebben alle dealers hun eigen retourvoorwaarden en levertijden? Zijn de prijzen echt zo scherp? Met bandenmerken zoals Yokohama, Schwalbe, Hankook, Maxxis, Nexen, Falken in verschillende bandenmaten lijkt deze site behoorlijk volledig! Heeft u banden besteld voor uw Land Rover, Porsche, Toyota, Nissan, Jaguar of Tesla? Dan horen wij graag uw persoonlijke ervaringen!