Hertz

Alle reviews

Hertz

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Hertz

Een nieuwe auto huren is deze tijd wel makkelijk beschikbaar, maar waar begon dit idee eigenlijk? In 1904 zijn de oudste gegevens terug te vinden over het verhuren van auto’s, dat begon in Minneapolis. Een aantal jaar later kwam het duitse bedrijf Sixt, dat al snel succes vond met het verhuren van auto’s. 

Na de oorlog ongeveer in 1950, wanneer de economie weer op gang kwam, begonnen veel mensen auto’s te huren, waardoor deze sector een flinke groei zag. In deze tijd ontstaan een aantal grote bedrijven zoals National Car Rental en Omnibus corporation. De vraag nam flink toe en dus begon het aanbod ook flink te stijgen. 

Een auto huren voor u trip in America? Of misschien bent u al in Azië? Een auto huren is niet altijd makkelijk want er komen wat zorgen ter sprake. Daarom is het belangrijk om verschillende reviews te lezen over autoverhuur bedrijven.   
 
Over Hertz
Hertz corporation is een bedrijf dat verschillende kleinere bedrijven onder zich hebben die auto’s verhuren. Zij zijn eigenaar van Hertz, Dollar en Thrifty, allemaal gespecialiseerd in het verhuren van auto’s wereldwijd. Lees hier meer reviews over een soortgelijk bedrijf. 

Op het moment is Hertz corporation gevestigd in verschillende landen wereldwijd zoals, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, de Caraïben, Afrika, het midden-oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Hertz zit dus bijna overal en is wereldwijd bekend over de hele wereld. 
 
Hert maakt gebruik van een website waar u dus ook zelfs auto’s kunt reserveren. Op de website vult u de ophaallocatie in en deze geeft dan aan waar u de auto kunt ophalen en wanneer. Zij hebben ook een blog op de website waar u nog veel meer informatie vindt over Hertz 

Producten en diensten Hertz
Bij Hertz kunt u dus wanneer u dat maar wilt een auto huren. Op de website vindt u een map onder ‘topbestemmingen’, daar kunt u zien op welke plekken Hertz hun auto diensten aanbiedt. U Kiest u eigen land waar u een auto wilt huren en alle opties komen tevoorschijn.    

Onder ‘voertuig overzicht’ ziet u alle mogelijkheden u heeft, zo kunt u kiezen welke auto u wilt huren voor u bestemming. Zij hebben bijvoorbeeld Renault, Ford, Lexus, Volvo, Toyota, Volkswagen, Hyundai en Opel. Genoeg keuze dus! Voor de Lexus en Volvo moet u wel aan de Premium voorwaarden voldoen.

Hertz heeft een lidmaatschap programma waar u verschillende voordelen uit kunt halen als Gold Plus member. Met de Gold plus member dienst spaart u punten en met deze punten kunt u bijvoorbeeld weer een nieuwe auto huren. U verdient punten door het huren van een auto en hoeft daarvoor verder niks te betalen.

Complimenten, klachten of tips voor Hertz
Als u recent een auto heeft gehuurd bij Hertz, zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een auto gehuurd in Europa? Laat dan weten wat u ervan vindt in de reviews!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Hertz willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Hertz met een review en een beoordeling.