ReBuy

Alle reviews

ReBuy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

ReBuy

ReBuy is een Europese marktleider op het gebied van refurbished elektronica. Sinds juni van het jaar 2017 is het ook voor Nederlanders mogelijk om elektronica te kopen en verkopen via het online platform. In de eerste jaren in Nederland maakte het bedrijf al een miljoenenomzet. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ReBuy lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u aan toe bent. 

Over ReBuy
Het bedrijf werd opgericht in het jaar 2009 in Duitsland. Het heeft sindsdien al meer dan vijf miljoen mensen geholpen aan media en elektronica, zoals bijvoorbeeld een refurbished telefoon, laptop of tablet. De naam zegt het eigenlijk al, ReBuy ziet zich zelf graag als onderdeel van de circulaire economie. Volgens Sophie Heldens, de in Berlijn woonachtige Country Manager Nederland, is het doel om de levensduur van producten te verlengen om zo verantwoord om te gaan met bestaande middelen. Op gebruikte producten zitten uiteraard geen hoge marges, ReBuy, dat nu 130 miljoen omzet draait, leed jarenlang verlies en is pas sinds 2017 winstgevend. Nederland en Frankrijk zijn de bestlopende markten. Nederland is goed voor zes miljoen euro omzet. 

Producten en Diensten van ReBuy
Oké, maar waarvoor kunt u nu precies bij ReBuy terecht en wat onderscheidt het bedrijf van andere soortgelijke bedrijven? Het bedrijs is dus Europese marktleider op het gebied van tweedehands elektronica. ReBuy biedt hun klanten een snelle, veilige en makkelijke manier om gebruikte elektronica te kopen en verkopen en zo een tweede leven te geven. Vandaar dus de circulaire economie. Het bedrijf heeft inmiddels al meer dan tien jaar ervaring in de refurbishmarkt. Inmiddels verwerken zij zo'n honderd duizend producten per dag met zo'n vijf honderd werknemers.

Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 2,5 miljoen producten op voorraad. Maar wat voor producten kunt u dan precies bij ReBuy kopen, en wat valt er onder refurbished elektronica? Bij refurbisched elektronica kunt u denken aan bijvoorbeeld gebruikte telefoons, laptops en tablets maar ook aan Playstations en consoles voor de Playstation. Ook heeft het bedrijf een erg ruim aanbod aan Apple producten, zoals iPhones, iPads en Macbooks maar ook Earpods etc. Er zit dus ongetwijfeld altijd wel iets voor u bij. Alle producten worden voor ze verkocht worden vooraf gecheckt. 

Aanbevelingen, klachten en tips over ReBuy
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over ReBuy? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ReBuy op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ReBuy vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ReBuy of laat uw eigen ervaring door middel van een review over ReBuy nu achter.