Kiesjekoopje.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Kiesjekoopje.nl

Ben jij iemand die het leuk vindt regelmatig naar allerlei soorten koopjes te zoeken via het internet? Dan kan het zijn dat je al eens eerder van Kiesjekoopje.nl hebt gehoord.

Voordat je koopjes bij Kiesjekoopje.nl gaat aanschaffen, wil je wel zeker zijn of het bedrijf aan jouw vereisten voldoet. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor soorten producten vallen er allemaal te vinden in het assortiment van Kiesjekoopje.nl? Is de webshop eigenlijk wel betrouwbaar? Wat voor levertijden en verzendkosten kan ik verwachten? Zijn de deals eigenlijk wel goed? Waar kan ik contact opnemen met het bedrijf als ik vragen heb? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk Kiesjekoopje.nl reviews en beoordelingen te lezen via onze reviewsite. Op die manier kun je zelf beslissen of je wilt winkelen bij de onderneming.

Wat is Kiesjekoopje.nl

Kiesjekoopje.nl is een website waar je verschillende soorten producten kunt vinden voor lagere prijzen dan normaal. De site werkt op een manier waar dagaanbiedingen en andere koopjes aan de hand van een klok worden aangegeven. Voor iedere aanbieding geldt een andere klok, het is dus mogelijk dat de ene aanbieding langer beschikbaar is dan de ander. Op de website kun je producten als bijvoorbeeld: boxershorts, t-shirts, sokken, zitzakken en andere soorten kleding, verwachten te vinden.

Producten en diensten

Kiesjekoopje.nl is een Nederlandse webshop waarop je een divers aanbod aan verschillende afgeprijsde items kunt vinden. Op de website kunnen klanten hierna zoeken via bepaalde categorieën, zoals: Heren, Dames, Home & Living, Sport & Fashion, Zitzakken, Boxsprings, Zomer en Merken. De dagaanbiedingen van de site zijn voorzien van een klok, zo weet je hoe lang de aanbieding geldig blijft. Andere producten zijn vaak afgeprijsd, de aanbiedingen zijn voorzien van: foto’s, prijs en overige informatie over de producten. Bij de onderneming kun je merken als: Vinnie-G, Ploff, Cavello, Ten Cate, GS Sport en Puma, vinden.

Betalen en bezorgen

Een aanbieding gevonden en wil doorgaan met het bestellen? Dan kun je tijden het afrekenen gebruik maken van verschillende betaalmethoden, waaronder: iDEAL, Visa, Mastercard, Bancontact, Mistercash of door geld direct via de bank over te schrijven. Artikelen die door de brievenbus passen worden door PostNL bezorgd, anders wordt de levering geregeld door DHL.

Contact

Zijn er vragen, suggesties of klachten die je met Kiesjekoopje.nl wilt delen en ben je op zoek naar contact? Dan heb je daarvoor een aantal mogelijkheden, zo kun je op de website van het bedrijf via een contactformulier jouw bericht met Kiesjekoopje.nl delen. Mailen gaat ook, gebruik daarvoor: info@kiesjekoopje.nl. Liever telefonisch contact? Dan kun je bellen naar het nummer: 085-0493340. Brieven kunnen naar het adres: Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel, gestuurd worden.

Reviews en beoordelingen

Heb je al eens eerder deals via Kiesjekoopje.nl gescoord? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe je dat vond gaan! Deel je mening over Kiesjekoopje.nl met ons in de vorm van een review en beoordeling. Op die manier kunnen andere potentiële klanten bepalen of Kiesjekoopje.nl eigenlijk wel betrouwbaar is. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over soortgelijke bedrijven? Dan gaat dat via onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook