smartphonepolis ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

SmartPhonePolis

Smartphones

, tablets en laptops zijn van die typische dure gebruiksvoorwerpen die je een hoop problemen kunnen bezorgen als je ze per ongeluk laat vallen of beschadigt. Een reparatie van zo'n duur apparaat kan al snel een aanslag op je budget zijn en daarom kun je tegenwoordig extra verzekeringen voor zulk soort producten afsluiten. Maar welke aanbieder biedt je de beste polis met de meest uitgebreide dekking? Om niet voor verrassingen te komen staan wanneer je deze verzekering nodig hebt is het zeer verstandig om reviews van klanten te lezen voordat je zo'n polis afsluit. Wij weten hoe belangrijk die reviews zijn en daarom kun je ze geheel vrijblijvend en kosteloos op onze website bekijken. Er wordt in de getoonde beoordelingen door klanten onder andere gesproken over de mogelijkheden die SmartPhonePolis te bieden heeft.

Over SmartPhonePolis

Deze online verzekeringspolis wordt uitgegeven door het Duitse Wertgarantie SE, een Europese verzekeraar voor consumentenelektronica. Het hoofdkantoor van deze onderneming is gevestigd in Hannover. Dit betekent overigens niet dat je Duits moet praten als je de SmartPhonePolis klantenservice wilt bereiken. Je kunt gewoon in het Nederlands telefonisch of schriftelijk contact opnemen met een van de medewerkers. Bovendien is SmartPhonePolis aangesloten bij de Thuiswinkel Organisatie en werkt het dus volgens de voorwaarden die door deze club zijn opgesteld. Als je wilt weten wat de SmartPhonePolis ervaringen van andere klanten zijn dan is het een aanrader om hun reviews op onze website te lezen.

De producten en diensten van SmartPhonePolis

Tegen welke schade kun je jouw tablet of smartphone verzekeren bij SmartPhonePolis. Dat is belangrijk om te weten omdat je op het moment dat je aanspraak op je verzekering maakt ook zeker wilt weten dat de schade gedekt is. Je kunt jouw mobiele telefoon bij deze aanbieder verzekeren tegen valschade en waterschade. Op die manier worden in beide gevallen het kapotte apparaat gerepareerd en daar worden alleen authentieke onderdelen voor gebruikt. Een ander groot probleem ontstaat als je telefoon wordt gestolen en je daar niet voor verzekerd bent. Ook daarvoor kun je dus bij SmartPhonePolis terecht. Je betaalt een verzekering bij deze aanbieder per maand en in via het klantenportaal kun je in je account de schade aan je mobiele telefoon, tablet of laptop melden. Wil je geen gebruik maar maken van je verzekering en deze opzeggen? Ook dat kun je volgens SmartPhonePolis makkelijk en snel regelen in je account.

Reviews en commentaren over SmartPhonePolis

Het verzekeren van je mobiele telefoon klinkt natuurlijk aanlokkelijk maar wat mag je er echt van verwachten bij SmartPhonePolis? Nieuwe klanten willen zo graag weten wat hen te wachten staat dat ze alle reviews over SmartPhonePolis aandachtig lezen om te zien wat andere klanten ervaren hebben. Help hen daarbij en stuur als klant van deze aanbieder jouw SmartPhonePolis review naar onze website. Op die manier kunnen we samen laten zien welke opmerkingen en klachten alle klanten bij elkaar hebben. Jouw beoordeling is net zo belangrijk als ieder ander en in je eigen woorden kun je aangeven of jij SmartPhonePolis betrouwbaar vindt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tijs Çiçek 2 maanden geleden
7.5
Ik heb onlangs SmartPhonePolis gebruikt om mijn telefoon te verzekeren en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun diensten. Het proces was eenvoudig en handig, waardoor het voor mij...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudige verzekering

Ik heb onlangs SmartPhonePolis gebruikt om mijn telefoon te verzekeren en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met hun diensten. Het proces was eenvoudig en handig, waardoor het voor mij gemakkelijk was om mijn apparaat te beschermen tegen eventuele schade. De website van SmartPhonePolis bood een verscheidenheid aan opties waaruit ik kon kiezen op basis van wat het beste bij mij paste. Ik vond de tarieven ook zeer redelijk, omdat de kosten laag zijn in vergelijking met andere verzekeringsmaatschappijen die er zijn. Daarnaast waren de klantenservice medewerkers uiterst professioneel en behulpzaam tijdens het beantwoorden van al mijn vragen. Ze gaven me niet alleen meer informatie over verschillende plannen en functies, maar hielpen ook om precies te vinden wat ik nodig had voor mijn specifieke toestel. Over het algemeen zou ik SmartPhonePolis ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betaalbare manier om hun mobiele telefoon te beschermen tegen allerlei soorten problemen.

T
Tijs Çiçek 2 maanden geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review