Verzekeruzelf

Alle reviews

Verzekeruzelf

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Verzekeruzelf

Verzekeren is voor veel mensen een noodzakelijk goed waar ze eigenlijk liever niet te lang over na willen denken. Helaas is dit soms wel nodig, en daar willen we jouw hulp bij vragen. Heb jij ervaring met het afsluiten van een verzekering bij Verzekeruzelf? Dan willen we die ervaring graag horen. Met jouw ervaring kunnen anderen namelijk een goed doordachte keuze maken om al dan niet een verzekering af te sluiten met Verzekeruzelf 

Verzekeruzelf is één van de eerste online aanbieders van verzekeringen. Ze hebben als doel om mensen gemakkelijk toegang te geven tot verzekeringen zonder een duur assurantiekantoor in te schakelen. Je kunt hier terecht voor woon, voertuigen, reis en rechtsbijstandsverzekeringen.

Heb jij al eens een verzekering afgesloten met Verzekeruzelf laat ons dan weten wat je ervan vindt en wat je ervaring is. Hiermee help je anderen om te bepalen of Verzekeruzelf past bij hun wensen.

Over Verzekeruzelf 
Verzekeruzelf  werd opgericht in 2002 en was daarmee de eerste internetverzekeraar van Nederland. Tegenwoordig is het afsluiten van een verzekering via internet heel gebruikelijk, er gaat jaarlijks dan ook 288 Miljoen Euro om in internetverzekeringen in Nederland. 

Verzekeruzelf is een zelfstandig bedrijf dat geen banden heeft met de verzekeraars die verzekeringen aanbieden. Dit heeft als voordeel dat anderen niet bepalen welke verzekering ‘bovenaan het lijstje staat’. Ze bepalen zelf welke verzekeringen ze aanbieden en van welke verzekeraars.

Het doel is om mensen simpel en eenvoudig toegang te geven tot een verzekering. Dit willen ze bereiken door duidelijke en heldere informatie te verschaffen over de verzekeringen. Daarbij zijn ze makkelijk online af te sluiten en bij te houden via een digitaal dossier. Hierdoor kun je je gegevens altijd online bekijken en indien nodig wijzigen. Declareren gaat ook via dit dossier, maar mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd via chat, telefoon of email een medewerker spreken

Producten en diensten van Verzekeruzelf 
Je kunt bij Verzekeruzelf heel makkelijk een verzekering afsluiten. Ga simpelweg naar het kopje ‘Verzekeringen’ op de website en je ziet de lijst aan mogelijke verzekeringen. Je kunt hier terecht voor verzekeringen voor vervoermiddelen, huis, reis en rechtsbijstands- verzekeringen. 

Als je bijvoorbeeld een autoverzekering wil afsluiten voer je heel eenvoudig je kenteken in en bereken je de premie. De verzekering biedt zowel hulp in binnen- en buitenland.

Mocht je een Opstalverzekering willen afsluiten voor je woonhuis dan is dit ook heel eenvoudig. Je voert je postcode in en klikt op ‘Bereken premie’ en voilà. Je kunt daarnaast kiezen voor een Basis- of Allriskdekking en het al dan niet meeverzekeren van glas.

Voor een paar Euro per maand kun je bij Verzekeruzelf een reisverzekering afsluiten waarbij hulpverlening altijd is meeverzekerd. Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende pakketten, kortom voor iedereen een passend aanbod. 

Ervaringen, klachten en tips over Verzekeruzelf
Hoe is jouw ervaring met  Verzekeruzelf? We horen het graag, want met jouw ervaring kunnen we anderen helpen om een weloverwogen keuze te maken. Er zijn zoveel verzekeraars dat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste te kiezen maar met jouw ervaring word het een makkie.