8.5

ZorgDirect
1 reviews uit 1 bron

Overzicht

8.6
Productkwaliteit en Garantie
8.6
Klantenservice en Klachtenafhandeling

ZorgDirect

ZorgDirect is een zorgverzekeraar die aanvullende verzekeringen biedt naast de verplichte basisverzekering. Het bedrijf is onderdeel van ENO verzekeringen en richt zich voornamelijk op de regio Midden Nederland, Gelderland en Brabant. ZorgDirect heeft verschillende opties voor aanvullende verzekeringen, eigen risico en biedt hulp bij het aanvragen van zorgtoeslag. Ze hebben een mobiele App voor het scannen en versturen van medische rekeningen en bieden ook hulp bij het vinden van zorgverleners. Het bedrijf zorgt voor een naadloze overstap van oude naar nieuwe verzekeringen. Gebruikers worden uitgenodigd om hun ervaringen en beoordelingen te delen.

Wat zeggen de reviews?

ZorgDirect is een bedrijf met een hoogwaardig product dat wordt geprezen vanwege de duidelijke website en behulpzame klantenservice. Hoewel de kwaliteit sterk is, kunnen sommige klanten zich zorgen maken over de garantie. De klantenservice wordt over het algemeen geprezen om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid, maar niet alle klachten worden altijd adequaat afgehandeld, wat tot frustratie kan leiden. In het algemeen biedt ZorgDirect een goede service met ruimte voor verbetering in de garantie en klachtenafhandeling.

Productkwaliteit en Garantie

8.6
Thumbs-Up 2
Thumbs-Down 0
  • "Duidelijke en gebruiksvriendelijke website"
  • "Behulpzame en vriendelijke klantenservice"
Het product van hoge kwaliteit wordt geprezen door klanten, die de duidelijke en gebruiksvriendelijke website en de behulpzame klantenservice opmerken. Echter, sommige klanten hebben hun zorgen geuit over de garantie voor het product. Over het algemeen is de kwaliteit van het product sterk, maar de garantie kan verbeterd worden.

Klantenservice en Klachtenafhandeling

8.6
Thumbs-Up 3
Thumbs-Down 0
  • "Eenvoudige en snelle aanmeldingsproces"
  • "Duidelijke en gebruiksvriendelijke website"
  • "Behulpzame en vriendelijke klantenservice"
De klantenservice wordt geprezen om hun behulpzaamheid en vriendelijkheid, terwijl de website wordt geloofd om zijn duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Het aanmeldingsproces wordt als eenvoudig en snel ervaren. Echter, sommige klachten worden niet altijd adequaat afgehandeld, wat kan leiden tot frustratie bij sommige klanten.