FBTO

Alle reviews

FBTO

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

FBTO

FBTO is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Het bedrijf is opgericht in de Friese stad Leeuwarden. Het bedrijf ontstond oorspronkelijk als onderlinge verzekeringsmaatschappij en werd later een onderdeel van Achmea. Achmea is een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FBTO lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de verzekeringsmaatschappij achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent bij het zoeken naar een verzekeringsmaatschappij. 

Over FBTO
FBTO is opgericht in het jaar 1956, het bedrijf bestaat dus inmiddels al zo'n 65 jaar. De verzekeringsmaatschappij is bedacht door vier Friese boeren en tuinders, gewoon en simpel aan de keukentafel. Deze vier boeren en tuinders dachten dat verzekeren anders en beter kon. De naam komt ook van Friese Boeren en Tuinders Onderlinge, de initialen FBTO dus.  Daarom bedachten ze een plan om elkaar te helpen mocht een van hun schade krijgen. Samenwerken dus. Die coöperatieve gedachte probeert de verzekeringsmaatschappij nog steeds uit te stralen. Er voor elkaar zijn als het nodig is staat bij FBTO voorop. Daarnaast het oplossen van de schade, zodat u door kunt. De slogan van het bedrijf sinds mei van het jaar 2012 is "Jij kiest. FBTO.".

Producten en Diensten van FBTO
U vraagt zich nu vast af: "Maar wat kan ik dan precies laten verzekeren bij FBTO?". De verzekeringsmaatschappij is gespecialiseerd in meerdere soorten verzekeringen. Zo kunt u terecht bij het bedrijf voor schadeverzekeringen maar ook voor levensverzekeringen en ziektekosten verzekeringen. Dit doet de verzekeringsmaatschappij voor verschillende soorten doelgroepen: zo kunt u als particulier terecht bij de verzekeringsmaatschappij voor diverse verzekeringen zoals bijvoorbeeld een verzekering voor uw woning, auto, of zelfs een levensverzekering. Maar u kunt ook als ondernemer terecht bij FBTO voor bijvoorbeeld een schadeverzekering voor uw bedrijf. 

Op het hoofdkantoor van het bedrijf in de Friese stad Leeuwarden staan er meer dan vier honderd FBTO'ers elke dag en altijd voor u klaar om uw te helpen met uw verzekeringen. Elke dag helpen zij zo'n zeven honderd duizend klanten met intuïtieve maar ook met digitale producten. Omdat FBTO samenwerkt met de grote verzekeringsmaatschappij Achmea kunt u altijd terecht bij het terecht, ook voor unieke vragen. Helaas biedt FBTO bijvoorbeeld ook geen beleggingsverzekeringen meer aan maar Achmea bijvoorbeeld weer wel. Zo complementeren de bedrijven elkaar en wordt het u makkelijk gemaakt. 

Aanbevelingen, klachten en tips over FBTO
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over FBTO? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over FBTO op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over FBTO vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over FBTO of laat uw eigen ervaring door middel van een review over FBTO nu achter.