prolife reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

prolife

Een goede zorgverzekering is van het grootste belang voor een gelukkig en veilig leven. Stel dat er wat met je gebeurt, een ongeluk, ziekte of wat dan ook? Dan wil je toch zeker zijn dat geld (of gebrek eraan) je geen parten zal spelen bij het ontvangen van de beste zorg die je kunt krijgen. Bij Prolife Zorgverzekering kun je terecht voor allerlei zorgverzekeringen, met een christelijke ondertoon. Met je verzekeringen wil je geen spelletje spelen natuurlijk, dus het is van belang dat je eerst eens goed kijkt wat klanten van Prolife Zorgverzekering te zeggen hebben over dit bedrijf. Op ReviewsBird zie je alle beoordelingen, reviews en ervaringen van andere mensen, lees deze zeker goed door. Uit hun meningen kun je immers opmaken of je ook bij Prolife Zorgverzekering terecht kan voor jouw verzekeringen.

Over Prolife Zorgverzekering

Prolife Zorgverzekering is een christelijke zorgverzekeraar. Prolife Zorgverzekering maakt onderdeel uit van Zilveren Kruis, een Nederlandse zorgverzekering die in 1949 werd opgericht. Dit bedrijf maakt op zijn beurt deel uit van Achmea en heeft Leiden als hoofdvestiging. Je kunt Prolife Zorgverzekering volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn, en als je wil kun je hun video’s op YouTube bekijken. Dit bedrijf is bereikbaar per telefoon en WhatsApp van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Je kunt ook om een terugbelverzoek vragen.

Producten en diensten van Prolife Zorgverzekering

Prolife Zorgverzekering is een zorgverzekeraar, wat neerkomt op het feit dat je bij hen allerlei zorgverzekeringen kan afsluiten. Zo is er een basisverzekering (verplicht voor iedereen in Nederland), een tandartsverzekering, en een heleboel aanvullende verzekeringen (Smallpolis, Mediumpolis, Largepolis of Extra Largepolis). Ook voor jongeren en studenten zijn er opties, net als Eigen risico en een Collectieve zorgverzekering. Prolife Zorgverzekering vertaalt christelijk standpunten naar hun verzekeringen, vergoedingen en service. Dat betekent dus dat je geen vergoedingen kan krijgen voor koperhoudende spiraaltjes, morning-after pillen en abortuspillen. Ook vergoedingen voor euthanasie, terminale zorg, in-vitrofertilisatie, prenatale screening, borstcorrecties, en hormoonbehandelingen zijn niet beschikbaar. Wel kun je er terecht voor vergoedingen voor psychosociale zorg om te helpen om te gaan met transseksualiteit, of voor alternatieve geneeswijzen.

Indien je van een andere zorgverzekering komt, en je een verzekering bij Prolife Zorgverzekering afsluit uiterlijk op 31 december, dan regelen zij jouw overstap. Prolife Zorgverzekering heeft een app, waarmee je al je zorgzaken online kan regelen. Ook via de website is dit mogelijk. Tevens kun je via de website je premie berekenen om duidelijk te zien wat je precies moet betalen.

Klachten, complimenten en tips voor Prolife Zorgverzekering

Indien je zelf een zorgverzekering hebt lopen bij Prolife Zorgverzekering, ben je daar dan tevreden over? Voel je je volledig veilig en gedekt door hun verzekeringen? Is de prijs die je moet betalen eerlijk, voel je je begrepen door hun christelijke principes? Geef dan zeker een complimentje aan dit bedrijf, hier op ReviewsBird! Laat andere mensen weten wat jij denkt van Prolife Zorgverzekering. Ook als je een klacht hebt is het interessant om een review te schrijven en je mening te delen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

v
van Cuijck 1 jaar geleden
9
Ik heb recentelijk de diensten van Pro Life gebruikt en ik was erg onder de indruk van wat ze te bieden hebben. Ze zetten zich in voor goede algemene en christelijke gezondheidszorg en doen...

Alle reviews ( 1 )

Een Uitstekende Kwaliteit van Dienstverlening door Pro Life

Ik heb recentelijk de diensten van Pro Life gebruikt en ik was erg onder de indruk van wat ze te bieden hebben. Ze zetten zich in voor goede algemene en christelijke gezondheidszorg en doen dit op een zeer professionele manier. Wat mij echt opviel, is het programma 'Geloof en gezondheid', dat gedurende 6 weken wordt aangeboden. Ik vond het geweldig hoe ze deze service verbinden met spiritualiteit, waardoor er niet alleen aandacht wordt besteed aan je fysieke welzijn maar ook aan je emotionele en spirituele welzijn. Daarnaast biedt Pro Life nog andere programma's aan zoals Sterke relaties of Ouder worden die ook heel interessant kunnen zijn als je naar iets specifieks zoekt. Alles bij elkaar genomen was mijn ervaring met ProLife uitstekend. Hun klantenservice was vriendelijk, behulpzaam en deskundig over hun producten. Ik zou zeker terugkomen voor meer!

v
van Cuijck 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!