Ditzo reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Ditzo

Het afsluiten van een verzekering is een noodzakelijk goed om jezelf te beschermen. De vraag is alleen waar je die verzekeringen af gaat sluiten. Daarom willen we je vragen wat jouw ervaring is met Ditzo. Het is voor anderen heel nuttig om te weten wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Die ervaring kan ervoor zorgen dat anderen makkelijker een keuze kunnen maken.

Ditzo is een online verzekeraar waar je verzekeringen kan afsluiten. Ze bieden alleen verzekeringen aan die mensen echt nodig hebben en waarvan de voorwaarden duidelijk zijn voor iedereen.

We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met Ditzo en of je anderen aanraad hun verzekeringen hier af te sluiten. Het afsluiten van een verzekering neemt veel vragen met zich mee en veel mensen weten niet welk bedrijf betrouwbaar is. Daarom willen we jou vragen om die kennis met ons te delen. Zo help je anderen.

Over Ditzo
Ditzo is een verzekeraar met circa 40 medewerkers die alleen verzekeringen afsluit via internet. Ze zijn onderdeel van ASR Nederland een van de oudste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Het doel is om eenvoudig verzekeringen te kunnen afsluiten en om te zetten. Bij Ditzo kun je daarom niet terecht voor advies, hiervoor verwijzen ze je graag door naar ASR.

Doordat je bij Ditzo alles zelf regelt kunnen ze de premies laag houden. Ondanks dat ze niet direct een adviserende functie aannemen kun je wel telefonisch een verzekering afsluiten. De medewerkers krijgen een vast salaris en zijn daarom niet afhankelijk van provisies. Daarnaast staat alle informatie over de verzekeringen zoveel mogelijk vermeld op de website.

Deze verzekeringsmaatschappij heeft alle vergunningen die wettelijk nodig zijn. Zo wordt hun werkwijze continu in de gaten gehouden door de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit geeft zekerheid dat het bedrijf goed met je geld en verzekeringen omgaat terwijl jij dag en nacht je eigen verzekeringszaken regelt. Je kunt 24 uur per dag schade melden online, je polis inzien of wijzigingen maken aan je adres of andere persoonsgegevens.

Producten en diensten van Ditzo
Bij Ditzo kun je heel wat verschillende verzekeringen afsluiten. Zo bieden ze sinds 2007 autoverzekeringen aan. Een jaar later kwamen hier verzekeringen voor het huis bij en de aansprakelijkheidsverzekering. Vanaf 2011 kun je bij Ditzo ook een zorgverzekering afsluiten. Deze verzekering werd gelanceerd met een reclamecampagne met John de Wolf in de hoofdrol.

Als je een verzekering wil afsluiten doe je dat eenvoudig op de website van Ditzo. De intuïtieve website leid je simpelweg naar de verzekering die je nodig hebt. Eenmaal hier aangekomen krijg je duidelijke informatie over de premie en de voorwaarden. Om het nog wat eenvoudiger te maken staan bij alle verzekeringen reviews vermeld van klanten van Ditzo.

Er

varingen, klachten en tips over Ditzo
We zijn heel benieuwd hoe eenvoudig het daadwerkelijk is om een verzekering af te sluiten bij Ditzo. En hoe makkelijk was het daarna om iets te veranderen? Vind je het fijn dat Ditzo alleen online-verzekeringen afsluit, of krijg je toch liever advies bij een fysiek kantoor? Met jouw antwoorden kun je anderen helpen om de juiste mening te vormen en een goede keuze te maken.

Gegevens

Archimedeslaan 10
3584 BA Utrecht
Archimedeslaan 10
Nederland
klantenservice@ditzo.nl
0306997930

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review