Independer

Alle reviews

Independer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Independer

 

 

Vergelijkingssites zijn altijd goed. Tenminste, daar gaan we van uit. Maar wat is een vergelijkingssite precies en hoe weet je nu zeker dat de informatie op de site correct is en je niet toch teveel betaald? Een groot gedeelte is gebaseerd op vertrouwen, maar wil je toch iets meer weten over een bepaald bedrijf dan kunt u onze site ReviewsBird.nl gebruiken voor naslag. Bij ons gaat het om de beleving van de klant, en niet om de prachtige spreuken en beloften die op de website staan. Op onze site vind u een korte omschrijving van honderden bedrijven die een website hebben, maar het gaat vooral om de reviews en beoordelingen van echte klanten. Wij betalen niemand om reviews te schrijven en ook de bedrijven zelf hebben geen enkel voordeel of invloed op hoe wij ze in onze gids presenteren. Op deze manier houden wij onze site objectief. Maar om van onze site een succes te maken hebben we uw hulp nodig! Heeft u ervaring met de vergelijkingssite Independer? Of denkt u er juist serieus over na om via de Independer van verzekering te wisselen? Lees hier de reviews van mensen die u reeds zijn voorgegaan, of laat uw eigen review bij ons achter! Samen staan we sterk! 

Over Independer
Independer is een vergelijkingssite waarin de verzekeringswereld onder de loep wordt genomen. Het bedrijf is gestart in 1999 en heeft inmiddels meer dan 300 medewerkers. Het bedrijf staat als zodanig bij de Kamer van Koophandel in Utrecht geregistreerd en heeft een adres in Hilversum. De 300 medewerkers onderhouden dagelijks contact met de verzekeraars om te onderhandelen over de polisprijzen en voorwaarden om zo tot de beste deals te komen die dan op de Independer aangeboden worden. U kunt via deze site ook ervoor zorgen dat overstappen naar een andere verzekeraar vloeiend verloopt. 

Producten en Diensten van Independer
Zoals al eerder gezegd is Independer.nl een vergelijkingssite. Het product van Independer zelf is de dienst die ze hun klanten aanbieden. Via de site kunt u erachter komen welke verzekeringen het beste aansluiten op uw persoonlijke wensen, een prijsvergelijking maken en andere financiële handelingen verrichten. Het gaat hier vooral om Zorgverzekeraars in Nederland en 95 procent van de verzekeraars is dan ook op deze site opgenomen. Naast ziektekostenverzekeringen biedt het bedrijf nog veel andere aspecten van assurantie polissen zoals brandverzekering, autoverzekering, inbraakverzekering, opstal, overlijden, rechtsbijstand, reis- en woonverzekeringen. Net als bij de ouderwetse Assurantie kantoren kunt u hier ook een hypotheek of lening aanvragen, of van energieleverancier wisselen. Daarnaast zijn bij Independer ook contracten met verschillende energieleveranciers en internetproviders af te sluiten.

Complimenten, Klachten en Tips over Independent
De vergelijkingssites lijken een enorme vlucht te nemen. Op onze reviewsite zijn dan ook behoorlijk veel vergelijkingssites opgenomen, in verschillende branches. Wat vind u van dergelijke online bedrijven? Heeft u wel eens een verzekering of lening afgesloten of via een vergelijkingssite? Wat vind u van de aangeboden prijzen en de service? Is het echt zoveel beter om via een vergelijkingssite een verzekering of een lening af te sluiten of toch beter direct bij de verzekeraar of financiële instantie? Graag horen wij hoe u hierover denkt!  Laat ook uw review achter en vertel ons uw persoonlijke ervaring met Independer.nl