Zorgkiezer

Alle reviews

Zorgkiezer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Zorgkiezer

Het kiezen van een zorgverzekering kan voor heel wat kopzorgen opleveren want welke verzekeraar is voor jou de beste? Gelukkig zijn er enkele websites die je proberen te helpen om makkelijker een keuze te maken. ZorgKiezer is een van die websites, maar werkt het wel echt?! Laat ons weten wat je ervaring is met ZorgKiezer. Door jouw ervaring te delen kunnen anderen bepalen of ze ook gebruik zullen maken van de diensten van ZorgKiezer. 

ZorgKiezer is een website om onafhankelijk zorgverzekeringen te vergelijken. Het doel van de website is om te helpen met het kiezen van een zorgverzekering of ziekenhuis door de informatie transparant te maken.

Heb je gebruikgemaakt van ZorgKiezer om een keuze te maken voor jouw zorgverzekeraar dan horen we graag wat jouw ervaring is. Was de informatie die gegeven is correct en was de informatie nuttig? Jouw ervaring kan anderen helpen om te bepalen of ze in de toekomst gebruik zullen maken van ZorgKiezer

Over ZorgKiezer
ZorgKiezer is onderdeel van DGN Finance BV die het bedrijf 15 jaar geleden heeft opgericht. Bij het bedrijf werkt een team van 40 collega’s samen om jaarlijks alle informatie over zorgverzekeraars en zorgaanbieders online te zetten. Ruim 2 miljoen mensen hebben de website al gebruikt om hun zorgverzekering of ziekenhuis te vergelijken. Daarnaast zijn 100.000 mensen via de website overgestapt naar een andere zorgverzekeraar.

De missie van ZorgKiezer is om ervoor te zorgen dat het aanbod van zorgaanbieders duidelijk en transparant word weer gegeven. Het idee is dat transparantie ervoor zorgt dat verzekeraars betere zorg leveren en zorgen voor lagere kosten. Zo waren ze de eerste organisatie die de wachtlijsten van ziekenhuizen online zette. Daarnaast hebben ze ook een overzicht van collectieve kortingen en zorgverzekeringen op hun website gepubliceerd.

Jaarlijks vergelijken ze de premies, dekkingen en polisvoorwaarden van alle zorgverzekeraars. Daarnaast geven ze ook informatie over wachttijden en tarieven. Het zoeken van informatie op de website is gratis. Als je een verzekering afsluit via ZorgKiezer dan betaald de verzekeraar aan hun een provisie. ZorgKiezer wordt gecontroleerd door de AFM (Autoriteit Financiële Markten), ACM (Autoriteit Consument en Markt) en de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit).

Producten en diensten van ZorgKiezer 
Bij ZorgKiezer kun je online zorgverzekeringen vergelijken. Om te zien welke verzekering het beste aansluit bij jouw behoeften en budget voer je jouw geboortedatum, geslacht en postcode in. Vervolgens kun je extra gegevens invoeren. Wil je bijvoorbeeld gebruikmaken van anticonceptie, alternatieve geneeswijzen of medische hulp in het Buitenland, dan kun je dat hier invoeren. 

Als je alle gegevens in hebt gevoerd worden de zorgverzekeraars weergegeven die de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben, maar je kunt ook kiezen voor de goedkoopste. Bij de verzekering staat het klantcijfer, prijs en voordelen weer gegeven. Als je graag wil oversluiten dan kun je dat direct via de website van ZorgKiezer doen. 

Ervaringen, klachten en tips over ZorgKiezer
Heb je de website van ZorgKiezer wel eens gebruikt om zorgverzekeringen te vergelijken of om te zien hoe lang een wachtlijst is bij een ziekenhuis? Laat ons weten wat je ervaring is zodat anderen kunnen besluiten of ze ook gebruik zullen maken van ZorgKiezer.