Menzis reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Menzis

Omdat het hebben van een basisverzekering voor ziektekosten verplicht is in Nederland moet je altijd een geldige polis hebben. Er zijn behoorlijk wat verzekeraars te vinden waar je terecht kunt en om ze te vergelijken kun je de reviews van consumenten op onze website lezen. Je vindt daar onder andere de meningen en klachten van klanten over Menzis, de verzekeringsmaatschappij die in Enschede gevestigd is.

Over Menzis

Als zorgverzekeraar selecteert deze onderneming niet op gezondheid of leeftijd bij het aannemen van nieuwe klanten die een Menzis basisverzekering met eventueel een aanvullende verzekering zoeken. Op de site wordt informatie gegeven over welke aandoeningen en behandelingen er wel en niet vergoed worden door een Menzis verzekering. Je vindt er onder meer wat je moet weten als je lijdt aan COPD, depressie of Diabetes.

Menzis klantenservice

Je kunt op meerdere manieren informatie aanvragen om meer duidelijkheid te krijgen over de diverse polissen die er af te sluiten zijn. Zo kun je met Menzis contact opnemen door je vraag te stellen aan de digitale assistent op de site. Wil je liever een persoonlijk gesprek met een medewerker? Bel dan het Menzis telefoonnummer 088 - 222 40 40. De klantenservice van deze verzekeringsonderneming is op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Het bedrijf heeft bovendien een eigen Menzis app waarmee je contact op kunt nemen.

De Menzis Zorgverzekering

De standaard zorgverzekering in bij Menzis in drie varianten af te sluiten. De voordeligste is Menzis Basis Voordelig, de meest gekozen verzekering is de Menzis Basis en de duurste optie is Menzis Basis Vrij. Daarnaast zijn er diverse aanvullende polissen aan te vragen om te zorgen dat je nog beter gedekt bent. De Menzis Extra Verzorgd 2 verzekert je voor extra zorgkosten, zoals fysiotherapie, brillen en alternatieve zorg. Omdat een bezoek aan een tandarts ook erg veel kan kosten kun je ook een aanvullende Menzis tandartsverzekering nemen. Ook deze worden in drie versies met verschillende prijzen en dekkingen aangeboden.

Menzis Inloggen

Zodra je een verzekering bij deze aanbieder afsluit krijg je direct digitaal toegang tot al je persoonlijke gegevens en polissen. Op elk moment kun je bij Mijn Menzis inloggen om je pakket te wijzigen of nieuwe producten te bekijken. Bovendien kun je via Mijn Menzis de kosten die je voor een behandeling gemaakt hebt declareren. Of een bepaalde behandeling vergoed wordt, hangt af van de verzekering die je hebt afgesloten. Bij Menzis declareren heeft dus alleen zin als je vooraf weet dat alle gemaakte kosten vergoed worden.

Reviews en ervaringen met Menzis

Is het declareren van kosten bij deze aanbieder makkelijk te doen? Hoe goed word je geholpen als je persoonlijk contact opneemt? Komt de aangeboden informatie voor het afsluiten van een polis overeen met de werkelijkheid op het moment dat je er gebruik van wilt maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die consumenten hebben over Menzis. Als jij klant van deze verzekeraar bent kun je er op minstens een antwoord geven door jouw Menzis review op onze website te plaatsen. Heb jij ervaring met het declareren van kosten? Laat dan in jouw beoordeling weten hoe dat er in het echt aan toe gaat. Zo kun je de vraag of Menzis betrouwbaar op jouw manier beantwoorden.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review