Salland Zorgverzekeringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Salland Zorgverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen: Dé Zorgverzekering die bij u past!

Salland Zorgverzekeringen is een verzekeringsmaatschappij die bekend staat om haar uitstekende zorgverzekeringen en persoonlijke service. Met een breed scala aan verzekeringsopties, zoals de basisverzekering, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, biedt Salland Zorgverzekeringen voor ieder wat wils. Maar wat maakt Salland Zorgverzekeringen nu echt uniek? Laten we eens kijken naar de vele voordelen van deze zorgverzekeraar.

Regionale zorgverleners en sponsor van gezondheid

Een van de grootste voordelen van Salland Zorgverzekeringen is dat zij afspraken heeft met vele regionale zorgverleners. Dit betekent dat u altijd goede zorg kunt ontvangen bij u in de buurt. Geen urenlange reistijden meer naar een ziekenhuis aan de andere kant van het land. Salland Zorgverzekeringen begrijpt het belang van zorg dichtbij huis en zet zich daar volledig voor in.

Daarnaast is Salland Zorgverzekeringen ook een sponsor voor gezondheid. Ze steunen meer dan 200 sportclubs, events en zorginitiatieven. Dit laat zien dat ze niet alleen geven om hun verzekerden, maar ook om de lokale gemeenschap. Dus terwijl u profiteert van de voordelen van Salland Zorgverzekeringen, draagt u ook bij aan een gezonde en actieve samenleving. Een win-winsituatie!

Voordelen voor verzekerden

Als verzekerde bij Salland Zorgverzekeringen geniet u van vele extra's. Ten eerste kunt u voordelig op pad naar Zwemparadijs de Scheg. Als u een liefhebber bent van zwemmen en een gezellig dagje uit, dan biedt Salland Zorgverzekeringen de perfecte kortingsmogelijkheid voor u! Daarnaast krijgt u 25% korting op een nieuwe (sport)outfit bij Sportdirect.com. Dus als u toe bent aan een nieuwe sportieve look, kunt u daar zeker van profiteren.

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook 2 maanden gratis sporten met Fitchannel. Met Fitchannel heeft u toegang tot een breed scala aan workoutvideo's die u helpen fit en gezond te blijven. En als kers op de taart kunt u korting krijgen én uw sportclub steunen. Bij Salland Zorgverzekeringen kunt u namelijk profiteren van kortingen bij verschillende partners, en tegelijkertijd gaat er ook een deel van uw premie naar uw sportclub. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

De kracht van elkaar kennen

Salland Zorgverzekeringen gelooft in de kracht van elkaar kennen, in open- en eerlijkheid, en de ander verder helpen. Dit betekent dat ze een persoonlijke en betrokken aanpak hebben. Ze staan altijd voor u klaar om u te helpen en te adviseren. U kunt rekenen op hun expertise en ervaring, zodat u de best mogelijke zorg ontvangt die bij uw situatie past.

Daarnaast hebben ze nauwe samenwerkingen met lokale zorgverleners, wat betekent dat u toegang heeft tot alle ziekenhuizen in Nederland. U hoeft zich geen zorgen te maken over beperkingen in uw zorgkeuze, want bij Salland Zorgverzekeringen staat uw gezondheid voorop!

"Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of gebrek." - Wereldgezondheidsorganisatie

Conclusie

Salland Zorgverzekeringen is zonder twijfel een van de beste zorgverzekeraars op de markt. Met hun uitstekende zorgverzekeringen, persoonlijke service en vele extra's voor verzekerden, bieden ze alles wat u nodig heeft voor optimale zorg. Ze geloven in de kracht van elkaar kennen en streven ernaar om u verder te helpen in uw gezondheidsreis.

Of u nu op zoek bent naar een basisverzekering, aanvullende verzekeringen of een tandartsverzekering, bij Salland Zorgverzekeringen vindt u gegarandeerd een verzekering die bij u past. Ze hebben afspraken met vele regionale zorgverleners, wat betekent dat goede zorg altijd binnen handbereik is. Bovendien steunen ze ook de lokale gemeenschap door diverse sportclubs, events en zorginitiatieven te sponsoren.

Kortom, met Salland Zorgverzekeringen kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak. Uw gezondheid is bij hen in goede handen!


Heeft u ervaring met Salland Zorgverzekeringen? Laat dan een beoordeling achter op ReviewsBird en help anderen in hun zoektocht naar de beste zorgverzekeraar. Uw mening telt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Sepp Peters 1 jaar geleden
8
Ik heb onlangs een zorgverzekering afgesloten bij Salland en mijn ervaring was erg positief. De website was zeer overzichtelijk en het aanmeldproces verliep soepel. Ik was blij om te zien da...

Alle reviews ( 1 )

Erg positieve ervaring met Salland Zorgverzekeringen

Ik heb onlangs een zorgverzekering afgesloten bij Salland en mijn ervaring was erg positief. De website was zeer overzichtelijk en het aanmeldproces verliep soepel. Ik was blij om te zien dat ze niet alleen een basisverzekering, maar ook vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen bieden. Wat mij echt aansprak aan Salland is hun motto 'Zorg voor elkaar'. Dit komt naar voren in de manier waarop ze met hun klanten omgaan. Ik werd vriendelijk geholpen door hun klantenservice toen ik wat vragen had over mijn polis. Ze namen rustig de tijd om alles uit te leggen en gaven me het gevoel dat ik er toe deed als klant. De premie die ik betaalde was ook redelijk in vergelijking met andere zorgaanbieders op de markt. Al met al ben ik erg tevreden met mijn keuze voor Salland Zorgverzekeringen.

S
Sepp Peters 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review