witterzomer reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 8

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

witterzomer

Dagdromen over een ideale kampeerplek in de heerlijke natuur aan het water, een hengel uitgooien in een visvijver of leuke dagtrips maakt dat wij ons even in gedachten kunnen verplaatsen van de dagelijkse beslommeringen naar een andere wereld. Bent u aan vakantie toe? Wilt u voor een weekend er uit, alleen of met het gehele gezin? Bent u op zoek naar een kampeergelegenheid die voldoet aan uw wens? Lees gauw reviews van kampeerbedrijven hier op de pagina van ReviewsBird.nl. Doorloop de reacties. Ze zullen u een richtsnoer zijn.

Over Vakantiepark Witterzomer
De oorsprong van Vakantiepark Witterzomer vindt men terug in 1952. Ze bestaat dus 69 jaar. Het is één van de oudste en meest bekende campings in Drenthe, welke startte in de buurt van het Esdorp Witten. In 1928 werd Witterzomer voor een deel gekocht door ontginner en aardappelexporteur Hielke Zingstra, die er sparren en dennen pootte. Sinds de jaren 30 werd er gekampeerd. In 1952 konden zoon Hielke en zijn vrouw de eerste gasten ontvangen. Zij ontvingen 475 gasten en 3500 overnachtingen. In 1973 nam Zingstra de exploitatie van De Berenkuil in Grolloo bij, die hij in 1976 in eigendom verwierf. Dit park wordt inmiddels gedreven door een dochter van Zingstra.

Producten en diensten van Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Witterzomer biedt op hun website diverse kampeermogelijkheden aan. Gevestigd te midden in de natuur van Drenthe stellen de beheerders van Vakantiepark Witterzomer de diverse natuurcampingmogelijkheden ter beschikking. Een natuurkampeerterrein in Drenthe welke volgens hen als de ideale uitvalsbasis mag worden beschouwd om de omgeving te ontdekken en om volledig tot rust te komen. Klanten kunnen verblijven op ruime kampeerplaatsen met hun eigen tent, caravan of camper. Kiezen zij liever voor meer comfort dan is er een keuze aan accommodaties, variërend van chalets, vakantiehuizen, hotelkamers tot groepsaccommodaties. De klant bepaalt zelf hoe lux zij hun verblijf willen door te kiezen voor een plaatsje puur natuur, basic, comfort of voor privé sanitair plaats. Op het park zijn er faciliteiten op het gebied van sport en spel, voeding en een supermarkt. Het centrum van Assen ligt op fietsafstand en heeft de provincie Drenthe heel veel te bieden op cultuurhistorisch- en uitgaansgebied. Het park is 365 dagen per jaar geopend.

Complimenten, klachten en tips voor Vakantiepark Witterzomer
Op hun website wordt een overzicht gepresenteerd van al de kampeervelden die er op het park zijn. Na in te loggen op hun website kan de keuze in verblijf worden gemaakt en de betaling gedaan met diverse betaalmethoden, zoals iDeal en Paypal. Vakantiepark Witterzomer is te bereiken te Witterzomer 79405 VE Assen en op het telefoonnummer +31 (0)592 393535. Vragen en klachten kunnen worden gedeponeerd op info@witterzomer.nl.

Vakantiepark Witterzomer zegt de ideale kampeerplek te zijn voor iedereen. Hebt u dat als bezoeker mogen ervaren? Wat is uw oprechte mening over uw verblijf te Vakantiepark Witterzomer? Hebt u alles wat ontvangen waar voor betaald is? Deel uw ervaring met ons!

Nog niet bekend met Vakantiepark Witterzomer, de dienstverlening en de producten? Op ReviewsBird vindt u een overzicht aan beoordelingen en ervaringen van Vakantiepark Witterzomer, die u kunt raadplegen voor een goede keus.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Giel 1 jaar geleden
8
Ik ben onlangs naar Witterzomer geweest voor een kampeervakantie en ik kan eerlijk zeggen dat het een fantastische ervaring was. De camping is gelegen in de prachtige natuur van Drenthe en b...

Alle reviews ( 1 )

Title: Een heerlijke vakantie bij Vakantiepark Witterzomer

Ik ben onlangs naar Witterzomer geweest voor een kampeervakantie en ik kan eerlijk zeggen dat het een fantastische ervaring was. De camping is gelegen in de prachtige natuur van Drenthe en biedt verschillende soorten kampeerplaatsen aan.

G
Giel 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
8
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!