Vacanceselect

Alle reviews

Vacanceselect

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Vacanceselect

Ben je op zoek naar een leuke kampeervakantie in Europa dan is Vacanceselect één van de opties. Op deze pagina vind je reviews en ervaringen over deze camping specialist. We willen jou ook vragen om je ervaring met ons te delen zodat anderen een goed beeld krijgen van de kwaliteit en service van dit bedrijf.

Vacanceselect is een Europese specialist op het gebied van glamping, campings en vakantieparken op meer dan 1200 bestemmingen in 16 Europese landen. 

We horen graag wat jouw ervaring is met deze bekende vakantieaanbieder. Wat vond je van de service en kwaliteit, en bovenal, raad je anderen aan om ook een vakantie te boeken op een van de vakantieparken van Vacanceselect?

Over Vacanceselect
De geschiedenis van Vacanceselect begint meer dan 35 jaar geleden op een simpele kampeerplek aan het Gardameer. De oprichter van Vacanceselect, Loek van de Loo, had op dat moment een bijbaantje op die camping en had als droom om zijn eigen camping op te richten. Deze camping werd in 1982 werkelijkheid. Sindsdien is het bedrijf flink gegroeid. Na de overname door het Franse Vacalians in 2018 is Vacanceselect een van de grootste aanbieders van vakanties in Europa. 

Bij Vacanceselect werken ongeveer 2000 medewerkers verspreid over Europa. In Nederland is geen fysieke vakantiewinkel, maar je kunt wel online en telefonisch terecht voor advies en hulp bij het boeken van je vakantie. Daarnaast is Vacanceselect aangesloten bij het ANVR, SGR en valt onder het calamiteitenfonds. Hiermee heb je zekerheid bij faillissement en calamiteiten. 

Om een complete service te bieden kun je bij Vacanceselect ook meteen terecht voor een reisverzekering en annuleringsverzekering voor jouw vakantie. Bovendien hebben ze een nieuwsbrief zodat je op de hoogte kunt blijven van de laatste aanbiedingen, tips en bestemmingsinformatie. 

Producten en diensten van Vacanceselect
Vacanceselect is een aanbieder waar je terecht kunt voor het huren van je glamping-optie, vakantiehuisje of kampeerplaats. 1200 vakantieparken zijn aangesloten bij Vacanceselect in 16 landen in heel Europa. Je kunt onder andere een vakantie boeken in Spanje, Italië, Nederland en Frankrijk, maar ook in Slovenië en zelfs in Denemarken.

Of je nu alleen, met je partner, je kinderen, vrienden of je hele familie op vakantie wil. Vacanceselect biedt een ruime keuze aan vakantieaccommodaties. Je kunt kiezen voor hotelovernachtingen, maar ook voor sta-caravans, bungalows, tenten, tipi’s en trekkershutten. Glamping accommodaties behoren sinds een paar jaar ook tot de mogelijkheden, dit is kamperen, maar dan met meer luxe bijvoorbeeld een eigen badkamer en houten vloeren. 

Bij alle vakantieparken vindt je informatie over animatie, talen die gesproken worden, de omgeving en uiteraard het onderkomen zelf. Zo staat vermeld hoeveel bedden de accommodatie bevat, hoeveel kamers er zijn en wat voor keukenapparatuur er is. Sommige accommodaties hebben bovendien airco. 

Ervaringen, klachten en tips over Vacanceselect
We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met Vacanceselect. Vakantie is iets waar mensen echt naar uitkijken. Het is dan ook zonde als die vakantie in het water valt door slechte service, overboekingen of andere problemen. We willen jou vragen om jouw ervaring te delen zodat anderen met een gerust hart kunnen kiezen voor de vakantie die voldoet aan hun wensen.