Tsjechoreizen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 8
Bezorging 6

Totaal

7.5
100.0% zou hier weer kopen

Tsjechoreizen

Als je een vakantie boekt vind je het waarschijnlijk belangrijk dat je boekt bij een betrouwbaar reisbureau. Heb jij al eens een reis geboekt met Tsjecho Reizen laat ons dan weten wat je ervaring is, zodat je anderen kunt helpen.

Tsjecho Reizen is een reisbureau waar je reizen kunt boeken naar Oost-Europa. Je kunt er terecht voor actieve reizen, rondreizen of een ontspannen zomervakantie in Tsjechië, Slowakije of Praag.

Deel je ervaring met ons

zodat anderen een weloverwogen keuze kunnen maken om al dan niet een reis te boeken met Tsjecho Reizen. Hoe is bijvoorbeeld de service?. Beviel de reis? En hoe zijn eventuele klachten opgelost?

Over Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen verzorgt al sinds 1995 reizen naar Oost-Europa. Doordat ze zich hebben gespecialiseerd in 2 landen en 1 stad, te weten Tsjechië, Slowakije en de stad Praag, hebben ze ruime kennis. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze mensen veel informatie geven en insider tips geven.

Tsjecho Reizen is aangesloten bij verschillende stichtingen en keurmerken. Zo zijn ze aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden, SGRZ en het Calamiteitenfonds. Het Calamiteitenfonds zorgt dat mensen een deel of volledige reissom terugkrijgen als een reis vanwege een calamiteit niet door kan gaan of aangepast moet worden.

De reisorganisatie is ook aangesloten bij Stichting Reis met je Hart. Dit online platform heeft als doel om mensen die het financieel niet kunnen opbrengen, een vakantie aan te bieden. Op dit platform kun je mensen nomineren om in aanmerking te komen voor een vakantie. Daarnaast kun je geld doneren om het werk van de stichting mogelijk te maken. En er worden verhalen gedeeld om anderen te inspireren. Tsjecho Reizen is een vaste donateur van Reis met je Hart.

Producten en diensten van Tsjecho Reizen

Tsjecho Reizen biedt een breed assortiment aan reizen, accommodaties en pakketonderdelen. Zo kun je er losse vakantiehuisjes, hotels, pensions en appartementen boeken. Maar ook volledig verzorgde reizen met de bus, auto of vliegtuig. Wil je graag een actieve vakantie dan kan dat ook, zo kun je met Tsjecho Reizen op wintersport of op golfvakantie.

Zoals eerder gezegd bieden ze ook stedentripjes aan naar Praag. Tsjecho Reizen heeft hier een vestiging waardoor ze dicht bij de ‘bron’ zitten en leuke knusse hotels en mooie appartementen aan kunnen bieden. Daarnaast bieden ze ter plekke excursies, rondleidingen en autoverhuur aan.

Wintersport

in Tsjechië word steeds populairder waardoor Tsjecho Reizen het assortiment elk jaar verder uitbreid. Zo kun je met een royal class bus naar Tsjechië of per vliegtuig of eigen auto. Wintersport in Tsjechië is nog steeds heel voordelig, dit geld zowel voor de accommodatie, skipassen als de maaltijden. Bovendien bied Tsjecho Reizen een ‘geen skimogelijkheden ski pakketgeld terug’ garantie.

Ervaringen, klachten en tips over Tsjecho Reizen

Laat ons weten hoe jouw ervaring was met Tsjecho Reizen. Hoe was de service voor, tijdens en na je vakantie? Wij hebben heel veel aan je ervaring en kunnen hiermee anderen helpen om te bepalen of ze een reis willen boeken bij Tsjecho Reizen

Ben je beniewd naar andere vakantie aanbieders? Neem een kijkje naar de Solmar Tours reviews en Tripper reviews om er achter te komen wat men van hun reizen en service vindt. Bij het boeken van een vakantie wil je er zeker van zijn dat de service van vakantie aanbieders top is, zodat jij rustig kan genieten van je vakantie zonder zorgen te maken of alles wel goed geregeld is. Online zijn veel recensies te vinden waar mensen hun meningen, beoordelingen, ervaringen, en klachten delen. Zorg dat je deze recensies goed doorleest voordat je een vakantie boekt om zo veel hoofdpijn te voorkomen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lot Veenstra 1 jaar geleden
7.5
Ik ben onlangs op vakantie naar Tsjechië gegaan en heb mijn verblijf geboekt via Tsjechoreizen. Ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben met hun service. Ze hebben een uitgebreid aanbod van...

Alle reviews ( 1 )

Een Geweldige Ervaring met Tsjechoreizen

Ik ben onlangs op vakantie naar Tsjechië gegaan en heb mijn verblijf geboekt via Tsjechoreizen. Ik moet zeggen dat ik enorm tevreden ben met hun service. Ze hebben een uitgebreid aanbod van accommodaties, van hotels tot vakantiehuizen en appartementen. Dit maakte het gemakkelijk om iets te vinden wat aan al mijn wensen voldeed. Tijdens mijn verblijf heb ik ook gebruik gemaakt van de excursies die aangeboden werden door Tsjechoreizen. Het was geweldig dat ze alles voor ons regelden, waardoor we alleen maar konden genieten zonder ons zorgen te maken over planning en organisatie. Wat me echt is bijgebleven is hoe vriendelijk het personeel was. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen of hulp, ook buiten kantooruren om. Kortom, ik beveel Tsjechoreizen ten zeerste aan als je op zoek bent naar een vakantie in Tsjechië of Slowakije!

L
Lot Veenstra 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
8
Bezorging
6
Totaal
7.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!