Tsjechoreizen

Alle reviews

Tsjechoreizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Tsjechoreizen

Als je een vakantie boekt vind je het waarschijnlijk belangrijk dat je boekt bij een betrouwbaar reisbureau. Heb jij al eens een reis geboekt met Tsjecho Reizen laat ons dan weten wat je ervaring is, zodat je anderen kunt helpen.

Tsjecho Reizen is een reisbureau waar je reizen kunt boeken naar Oost-Europa. Je kunt er terecht voor actieve reizen, rondreizen of een ontspannen zomervakantie in Tsjechië, Slowakije of Praag

Deel je ervaring met ons zodat anderen een weloverwogen keuze kunnen maken om al dan niet een reis te boeken met Tsjecho Reizen. Hoe is bijvoorbeeld de service?. Beviel de reis? En hoe zijn eventuele klachten opgelost?

Over Tsjecho Reizen
Tsjecho Reizen verzorgt al sinds 1995 reizen naar Oost-Europa. Doordat ze zich hebben gespecialiseerd in 2 landen en 1 stad, te weten Tsjechië, Slowakije en de stad Praag, hebben ze ruime kennis. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze mensen veel informatie geven en insider tips geven.

Tsjecho Reizen is aangesloten bij verschillende stichtingen en keurmerken. Zo zijn ze aangesloten bij de ANVRStichting Garantiefonds Reisgelden, SGRZ en het Calamiteitenfonds. Het Calamiteitenfonds zorgt dat mensen een deel of volledige reissom terugkrijgen als een reis vanwege een calamiteit niet door kan gaan of aangepast moet worden.

De reisorganisatie is ook aangesloten bij Stichting Reis met je Hart. Dit online platform heeft als doel om mensen die het financieel niet kunnen opbrengen, een vakantie aan te bieden. Op dit platform kun je mensen nomineren om in aanmerking te komen voor een vakantie. Daarnaast kun je geld doneren om het werk van de stichting mogelijk te maken. En er worden verhalen gedeeld om anderen te inspireren. Tsjecho Reizen is een vaste donateur van Reis met je Hart.

Producten en diensten van Tsjecho Reizen
Tsjecho Reizen biedt een breed assortiment aan reizen, accommodaties en pakketonderdelen. Zo kun je er losse vakantiehuisjes, hotels, pensions en appartementen boeken. Maar ook volledig verzorgde reizen met de bus, auto of vliegtuig. Wil je graag een actieve vakantie dan kan dat ook, zo kun je met Tsjecho Reizen op wintersport of op golfvakantie.

Zoals eerder gezegd bieden ze ook stedentripjes aan naar Praag. Tsjecho Reizen heeft hier een vestiging waardoor ze dicht bij de ‘bron’ zitten en leuke knusse hotels en mooie appartementen aan kunnen bieden. Daarnaast bieden ze ter plekke excursies, rondleidingen en autoverhuur aan.

Wintersport in Tsjechië word steeds populairder waardoor Tsjecho Reizen het assortiment elk jaar verder uitbreid. Zo kun je met een royal class bus naar Tsjechië of per vliegtuig of eigen auto. Wintersport in Tsjechië is nog steeds heel voordelig, dit geld zowel voor de accommodatie, skipassen als de maaltijden. Bovendien bied Tsjecho Reizen een ‘geen skimogelijkheden ski pakketgeld terug’ garantie. 

Ervaringen, klachten en tips over Tsjecho Reizen
Laat ons weten hoe jouw ervaring was met Tsjecho Reizen. Hoe was de service voor, tijdens en na je vakantie? Wij hebben heel veel aan je ervaring en kunnen hiermee anderen helpen om te bepalen of ze een reis willen boeken bij Tsjecho Reizen