Trivago reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Trivago

Lekker op vakantie, iets waar we velen wel eens aan toe zijn. Als je op vakantie gaat ga je vaak naar een hotel toe, om daar lekker een tijdje te overnachten. Terwijl je opzoek bent geweest naar een hotel ben je wellicht wel eens Trivago tegengekomen. Trivago is een Duits technologiebedrijf expert in internet-gerelateerde diensten en producten in de hotelbranche.

Alleen kun je bij Trivago wel rekenen op kwaliteit boven kwantiteit? Hoe zit het met het reserveren van een hotel kamer? Zijn de hotels wel van goede kwaliteit en hoe zit het met de klantenservice? Hoe klantvriendelijk is Trivago eigenlijk. Zijn dit vragen waar je een antwoord op wil hebben, dan kan je op ons review portaal, reviews en beoordelingen lezen. Op deze manier hopen wij dat je een beter beeld kan schetsen van Trivago, zodat je weet of ze aan jouw wensen en verwachtingen zullen voldoen.

Wat is Trivago

Trivago is een van origine Duits bedrijf, opgericht in 2005 in Düsseldorf. Het bedrijf is gericht op internet-gerelateerde diensten in de hotelbranche. Trivago was dus ook in Duitsland de eerst zoekmachine gericht op het vinden van hotels, in 2007 bereidde ze uit in Europa en in 2009 in Noord- en Zuid-Amerika. Hedendaags staat Trivago bekend om een wereldwijde hotelzoekmachine.

Het bedrijf was een van de snelst groeiende bedrijven in Duitsland tussen 2008-2012. Momenteel zijn ze actief in 190 landen met ruim 2,5 miljoen verschillende hotels en accommodaties.

Producten en diensten Trivago

Trivago is vandaag de dag een zoekmachine ingericht op drie verschillende categorieën namelijk: hotels, huizen en appartementen. Het idee achter Trivago is om diverse booking sites te vergelijken zodat jij de goedkoopste prijs kan vinden, of dat nou een hotel, appartement of huis is, dat is jouw keuze. De zoekmachine is zo gemaakt dat je allerlei verschillende filters kunt instellen zoals, aankomst en vertrek, aantal personen en nog meer.

Trivago laat ook op haar website top bestemmingen zien. Dit zijn over het algemeen de grote steden van landen. Zoals Rome, Praag, Dubai en nog veel meer. Ook kan men huurauto’s en vliegtickets op Trivago vinden, daarnaast zijn er ook nog pakketreizen beschikbaar. Ook heeft Trivago diverse accommodaties in Nederland, denk hierbij aan Zeeland, Amsterdam, Texel, etc. Om je booking proces af te ronden moet je op de ‘’view deal’’ knop klikken, op die manier kom je op de booking site van Trivago terecht.

Boeken

Al interesse gekregen om je eigen vakantie te boeken bij Trivago? Dan vraag je je wellicht wel af hoe dat booking process precies in gang gaat. Daarvoor moet je eerst de beslissing maken of je in een hotel, of huis/appartement wilt verblijven, nadat je dat hebt gekozen zal Trivago namelijk filteren tussen deze opties, om je zoektocht te specificeren. Daarna kan je andere aspecten invullen, daarbij moet je denken aan de datum, dus check in en check out dag. Ook kan je het aantal kamers aanpassen naar wens, hierbij kan je aangeven met hoeveel gasten je van plan bent te komen.

Daarnaast kan je ook verschillende artikelen vinden, uiteraard staat op vakantie gaan en geschikte plekken vinden, (ofwel vakantie inspiratie) centraal in deze artikelen. Daarbij zijn er ook de zogenoemde ‘’top destinations’’, de top bestemmingen om naartoe te gaan. Daarbij krijg je bijvoorbeeld momenteel hotels in de volgende steden te zien: Parijs, London, Las Vegas en nog meer.

Contact

Wil je contact opnemen met Trivago? Dat kan op meerdere manieren. Op de website hebben ze een pagina gerelateerd aan contact opnemen met de klantenservice van Trivago. Men kan contact opnemen om twee verschillende redenen: alles dat met een boeking te maken heeft, of iets anders. Stuur je liever een mailtje, dan gaat dat via: info@trivago.com. Bellen kan via het nummer: + 49-211-3876840000.

Wil je een bericht via social media sturen? Dat kan dan via: Facebook, Twitter, Instagram, youtube en LinkedIn. Toch nog een vraag waarvan je misschien verwacht dat hij al vaak gesteld wordt, dan kan je hem misschien vinden onder ‘hoe Trivago werkt’, waar verschillende informatie staat over het bedrijf.

Laat een review achter!

Heb je toevallig al een ervaring met Trivago? Dan zouden wij graag van jou horen wat je van ze dacht. Schrijf bijvoorbeeld over de kwaliteit van klantenservice en klantvriendelijkheid. Laat achter wat voor complimenten je voor Trivago hebt, of wat beter kon/moet. Wij vinden namelijk dat jouw ervaring belangrijk is, deze kan namelijk meer informatie aan andere consumenten geven en hun helpen met het beslissen of Trivago goed bij hun past. Wil jij meer weten over Trivago, dan kun je reviews lezen op ons review portaal.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review