Supersaver

Alle reviews

Supersaver

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Supersaver

 

Op vakantie gaan is het allerleukste wat er is! Ben je op zoek naar een leuke vakantie bestemming, vliegtickets of hotelreserveringen? Laat je inspireren door ReviewsBird.nl. Op onze website zijn verschillende online bedrijven opgenomen die zich bezig houden met het onderwerp vakantie. Dat kan een vakantieverzekering zijn, hotels, vakantiehuisjes, vakantieparken, vliegtickets naar de zon en de sneeuw en nog veel meer! ReviewsBird.nl is geen reclame gids. De bedrijven die wij in onze vergelijkingssite hebben opgenomen hebben geen zeggenschap in welke informatie wij over hen op onze site weergeven. Natuurlijk gaat het bij ons om de reviews!  Aan de hand van uw persoonlijke beoordelingen kunnen andere lezers hun keuzes trekken om het bedrijf te vertrouwen, of juist niet. Op deze pagina verstrekken wij informatie over het bedrijf Supersaver.nl. Lees hier de recensies van supersaver.nl, of laat uw eigen persoonlijke supersaver.nl review achter.  

Over Supersaver
Het online bedrijf Supersaver.nl maakt onderdeel uit van Supersaver Travel B.V. Dit bedrijf is eigendom van de Etraveli Group AB. Dit is een van de tien grootste online-reisbureaus gericht op het vliegverkeer binnen Europa. Het bedrijf is werkzaam in meer dan 45 landen en op 5 continenten. Met meer dan 12 miljoen klanten en een gemiddelde van 2 miljoen verkochte vakanties per jaar vult Supersaver.nl per dag zo’n 70 grote vliegtuigen. De Etraveli Group heeft veel ervaring in de vakantie sector. Helaas is de website van deze groep momenteel niet bereikbaar voor verdere informatie over het bedrijf.
Het hoofdkantoor van Supersaver staat in Amsterdam, en u kunt Supersaver bellen onder nummer +31 202 623 623. Er is natuurlijk ook een email adres op de website weergegeven zodat u Supersaver ook een email kunt sturen met uw vragen of opmerkingen. 

Producten en diensten van Supersaver
Bij Supersaver.nl hebben ze als doelstelling de goedkoopste vluchten aan te bieden. De Supersaver tickets zijn eenvoudig en veilig via de website te bestellen. Wanneer u in het bezit bent van een Supersaver kortingscode wordt het natuurlijk nog goedkoper!  Met Supersaver kunt u niet alleen heel gemakkelijk vliegtickets boeken, maar ze hebben ook een groot assortiment hotels en vakantiewoningen die via de website geboekt kunnen worden, en verschillende autoverhuurbedrijven met automodellen in verschillende prijsklassen. Daarnaast kunt u bij Supersaver.nl ook gelijk een vakantieverzekering en een Supersaver refund verzekering afsluiten waarin bijvoorbeeld de mogelijkheid om Supersafer geld terug te vragen wanneer corona uw vakantieplannen dwarsboomt.

Complimenten, klacahten en tips over Supersaver
Wij verzoeken u vriendelijk uw ervaringen met Supersaver in een supersaver review op onze vergelijkingssite achter te laten. Op deze manier wordt het voor andere consumenten veel duidelijker of het bedrijf Supersafer.nl te vertrouwen is ja of nee. Heeft u wel eens een reis geboekt via dit bedrijf? Hoe is dat verlopen? Was alles goed geregeld, of kwam u onverhoopt voor problemen met uw reserveringen bij Supersaver te staan? Wij horen graag van u!  Mocht u willen dat een bepaald bedrijf in onze gids wordt opgenomen, dan kunt u dat via de email bij ons aanvragen. Wij zullen het door u gewenste bedrijf zo spoedig mogelijk in onze lijst opnemen.