Summit Travel

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Summit Travel

Ben jij een liefhebber van wintersport en vind je het geweldig om elk jaar, of in ieder geval met enig regelmaat op wintersportvakantie te gaan? Dan kan het wel eens voorkomen dat je op zoek bent naar een nieuwe locatie, maar waar kan je zo’n reis eenvoudig boeken? Summit Travel is een bedrijf dat daarop wellicht een antwoord heeft.

Voordat je jouw wintersportvakantie bij Summit Travel gaat boeken, wil je natuurlijk wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor keus heb ik bij Summit Travel? Hoe eenvoudig is het om een reis bij het bedrijf te boeken? Is Summit Travel eigenlijk wel betrouwbaar? Waar kan ik terecht als ik ontevreden zou zijn bij aankomst van mijn verblijf? Hoe kan ik in contact komen met Summit Travel? Wat voor kosten kan ik verwachten? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze reviewsite, Summit Travel beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Summit Travel

Summit Travel is, zoals het bedrijf zelf stelt een online touroperator op het gebied van Wintersportreizen. Het bedrijf verzorgt dit soort reizen voor zowel particulieren als groepen. Volgens de onderneming doen ze dat met een passie, waarbij het vervullen van de wensen van de klant centraal staat. Het bedrijf presenteert alle mogelijke bestanddelen van een wintersportreis, zoals: accommodaties, skipas, skilessen en vervoersmiddelen. Summit Travel is gevestigd in Rotterdam.

Producten en diensten Summit Travel

Wil je het aanbod van Summit Travel bekijken? Dan is dat mogelijk op hun website, als je die zou bezoeken kan je meer informatie opdoen. Zo kan je beginnen met het bepalen van jouw wintersportvakantie, aan de hand van bepaalde eigenschappen die jij zelf kunt opgeven. Daarbij kan je denken aan: het uitkiezen van een land (locatie), het opgeven van een aankomstdatum en de reisduur, accommodatie selecteren en het bepalen van jouw reisgezelschap. Als je die factoren hebt ingevuld worden de beschikbare vakanties die aan jouw criteria voldoen met je gedeelt. Verder is het ook mogelijk om bovenaan te sorteren aan de hand van een aantal categorieën, waaronder: Home, Zoek & Boek, Bestemmingen, Specials, Aanbiedingen, Informatie, Groepen en Contact.

Als je op een vakantie klikt, kan je informatie over de accommodatie, omgeving, extra opties en prijzen bekijken. Daarnaast kan je ook de beoordelingen van klanten lezen en foto’s van de verblijfplaats bezichtigen.

Contact

Sta je op het punt om een reis via Summit Travel te boeken, maar heb je een vraag die je eerst graag beantwoord ziet worden? Of wil je contact opnemen om een andere reden? Dan heb je daarvoor verschillende opties, zo kan je voor telefonisch contact bellen met het nummer: 010 - 279 96 32. Vind je het prettiger om contact op te nemen via de mail? Dan kan je daarvoor het adres: info@summittravel.nl gebruiken. Een persoonlijk bezoekje brengen aan Summit Travel is ook mogelijk, daarvoor moet je aan de Oostplein 420, 3061 CH, Rotterdam zijn. Doe je graag meer onderzoek naar het bedrijf? Dan kan je daarvoor BTW-nummer: NL811992019B01 en KvK: 24349115 gebruiken.

Reviews en beoordelingen Summit Travel

Heb je al eens eerder een wintersportreis geboekt bij Summit Travel? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Summit Travel met ons in de vorm van een beoordeling en review. Als je dat doet maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten om te bepalen of zij gebruik willen maken van Summit Travel. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze reviewsite.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review